Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Happy New Year tournament

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Happy New Year tournament

PP89, masz zapisany replay? Nie, żeby nie wierzył, ale chciałbym zobaczyć, jak się porządnie jeździ po tym torze NSXem LM :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
      PP89, masz zapisany replay? Nie, żeby nie wierzył
      Dobra, dobra
      Niestety nie zapisałem, poza tym nie bardzo mi się widzi trzymać aparat przez 6 minut. Ale tak po krótce to takie samo branie zakrętów jak w poprzednich rundach tyle znacznie częściej i szybciej bez przestrzelania przez trawnik.
      Poczekaj jeszcze na JISAWa, bo tak jak wspomniałem to nie jest szczyt na tym torze.

Komentarz

Sorki ale będe nieobecny w tej rundzie, bo mi się coś z płytą stało.

Komentarz

Szkoda że niema już na forum Slika i Koleshiya. Ci potrafili śrubować lapy

Komentarz

Został PP89, który objeżdża Nas jak chce :wink:

Gdyby tak słabsze i seryjne to NSX było...

Komentarz

Na konsolach mielibyśmy szanse Pamiętam rundę Kairą i następną Ek9 na autumnie bodajże. PP jest dobry ale można podeptać po pientach, przekraczałem własne limity ZII ale nie dało rady. Za to różnica Civiciem była niewielka

Takata na tym torze to szaleństwo ale jak widać przy odrobinie wprawy i cierliwości da się

Komentarz

Wiem, że już po czasie...

Zrobiłem dzisiaj parę kółek. Poszło nieźle, choć raz poleciałem po bandzie (cudem mnie nie obrociło), a raz przestrzeliłem zakręt i uderzyłem w bandę dosyć mocno. Po za tym parę razy zahaczałem o trawniki. Gdybym jeszcze trochę wcześniej potrenował, pojechałbym szybciej od Ciebie :wink:

Myślę, że 6:10 to byłoby wszystko, co mógłbym osiągnąć.

Komentarz

Rzutem na taśmę

Komentarz

Tak szybko to ja już nie potrafię. Gdzie podsumowanie rundy? W pierwszym poście nie ma nawet podsumowania z poprzedniej rundy. To była runda nr 5, a tam widzę 3.

Komentarz

Troszkę mi zostało po dawnych wzmaganiach kilkoma innymi autami. Pojeździłbyś więcej to i czas by stopniał.

PP89 wygrał więc pewnie podsumuje. Ciekawe co tym razem wymyśli

Komentarz

Thooorn. Jestem wiec robie podsumowanie. Runda 5? BMW M5, Corvette, Lancer i Takata. No to chyba 4 runda Teraz dopiero bedzie 5
                        Runda 4 wyniki
                        1. PP89 10pkt
                        2. Dreadlock89 8pkt
                        3.Thooorn 6pkt
                        4.Mleczny87 5pkt
                        PP89 (znowu) ustala kolejna runde. Gratuluje uczestnikom.

Komentarz

Więc ktoś pokręcił kolejność :wink:

Waiting for next...

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                            Na konsolach mielibyśmy szanse
                            Dokładnie tak. Nie wiem jak bardzo emulator utrudnia, ale zdaje sobie sprawe że nie mało. Np. w rundzie z Lancerem, thooorn miał niewiele gorszy ode mnie czas, więc jakby śmigał na konsoli, to byłaby ostra walka :wink:

A tak apropo mnie, to prawda taka, że trafiłem na odpowiednich konkurentów (jednych z niedomagającym sprzętem), bo czy tutaj czy na psxextreme deptałem po piętach innym, bywałem na podium, ale pierwszy to tak rzadk,o że nie pamiętam.
                            Także korzystam co moje :mrgreen:
                            Zamieszczone przez thooorn
                            gdzie podsumowanie rundy? W pierwszym poście nie ma nawet podsumowania z poprzedniej rundy.
                            Szkoda, że Naruciak prowadzi tak chaotycznie to wszystko, mogłoby być lepiej.

To jeszcze nie było FF

RUNDA 5
                            Trasa: Grand Valley East
                            Samochód: Mazda Familia Sedan Sport 20 '02

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              Zamieszczone przez Dreadlock89
                              Na konsolach mielibyśmy szanse
                              Dokładnie tak. Nie wiem jak bardzo emulator utrudnia, ale zdaje sobie sprawe że nie mało.
                              Irytują spadki framerate, co nie wpływa na ogólną koncentrację pozytywnie. W moim przypadku dochodzi jeszcze wywalanie do Win, więc muszę się spieszyć, a nie skupiać na walce i pokonywaniu zakrętów.

Na szczęście East Section. Chyba bym nie wyrobił jechać pełne kółko ta Mazda

Edit:
                              Na rozgrzewkę

Komentarz

To auto faktycznie prowadzi się jakby w środku siedziała cała rodzina, w dodatku na przedniej osi Przeraża mnie to jak dobry czas można tu zrobić a jak ułomne jest to auto tym bardziej ja. No i te ultraszybkie przełożenia, 195koni na pokładzie a na początku prostej można iść zrobić sobie herbatę i wrócić akurat na nawrót. No ale jeszcze powalczę z tym :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X