Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Happy New Year tournament

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Happy New Year tournament

Nowy czas:

1:18.857

Strasznie podsterowne to Evo

Zamieszczone przez PP89

Zamieszczone przez mleczny87
    można zaoszczędzić parę tysięcznych sek. bo wystarczy looknąć na krzywą mocy i nie czekać do "odcinki".
    Kiedyś to sprawdzałem, zmiana przed odcinką i zmiana wg wykresu, i wg mnie gra nie uwzględnia wykresu mocy
    Krzywa mocy byla juz uwzgledniona w GT2. Jesli w GT4 z tego zrezygnowali to dziwne.

Komentarz

No to nie wiem.
      Pamiętam, że kiedyś właśnie mnie to zainteresowało, i po kilku próbach doszedłem do wniosku że im wyżej tym lepiej.

Ale, to jeszcze sprawdze jakoś w weekend i będe pewny

EDIT///

1'18.2xx

No to teraz Ci co popędzali niech pokażą co potrafią :mrgreen:
      Myśle że do 1'18 można dobić, ale żeby zejść poniżej to wątpię.

Tak jak thooorn napisał - na wyjściu niesamowicie podsterowny, a na dohamowaniu mega nadsterowny. Ogólnie to większość zakrętów z dymkiem spod kół za sobą

Komentarz

Też sądzę że zejść poniżej 1:17 będzie ciężko

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          Zamieszczone przez mleczny87
          można zaoszczędzić parę tysięcznych sek. bo wystarczy looknąć na krzywą mocy i nie czekać do "odcinki".
          Kiedyś to sprawdzałem, zmiana przed odcinką i zmiana wg wykresu, i wg mnie gra nie uwzględnia wykresu mocy... Pamiętam, że kiedyś właśnie mnie to zainteresowało, i po kilku próbach doszedłem do wniosku że im wyżej tym lepiej.

Ale, to jeszcze sprawdze jakoś w weekend i będe pewny
          Zamieszczone przez thooorn
          Krzywa mocy byla juz uwzgledniona w GT2. Jesli w GT4 z tego zrezygnowali to dziwne.
          A więc twórcy Gran Turismo z Sz.P. Kazunorim na czele zasługują na ''wychowawczego'' lekko w tył głowy.

Zamieszczone przez Ptys11
          no nie juz tak szybko żeście się rozwalili.
          Niee, wszyscy będziemy czekać na Ciebie Ale żeśmy som okrótni

dobra podam wam czasy bo zdjęcia mi nie wejdą.
          No to masz liptona

czyli circuit de la sarthe bmw 3:47,078, a na citta di aria 1:37,518, a na midfield zrobie tez czas i wam prześle
          Te Te Ptysiek nie szalej Zapewne Naruciak nie wpuści Cię na zakończone rundy bo ja się spóźniłem 5 minut na Umbrii i ledwo go ubłagałem żeby mnie dopisał więc daruj sobie wypisywanie czasów bo nie potrzebnie się produkujesz

a noi wezcie moze mojÄ… propozycje na tor. na runde 4 fuji speedway 2005 nissanem 350z roadster (z33). a oto moj czas na tym torze: 1:59,680
          Ja wymiękam

Zamieszczone przez GT$
          Edytuj posty a nie 2 piszesz!
          Dokładnie tak niech to tylko thooorn zobaczy... Ojj będzie dym

P.S: Thooorn dzięki za usunięcie powielonego posta Czasami pisze na forum z telefonu i wiesz jak tam to wszystko działa. Jeszcze raz dzięki i sorry za bałagan.

PZDR.
          rozbujamy tÄ… bude na nowo

Komentarz

Jakim cudem wykręcacieczasy poniżej 1'20:00. Prosze dajcie mi jakąś wskazówkę , żebym tak nie odstawał. Czy jeżdzić na manualu czy automacie ?
            Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Opony SS, brak wspomagaczy no i oczywiście manual - na innych ustawieniach będziesz miał jedynie gorszy czas. Czasem przy super mocnych wozach używam TCS, żeby nie gubił trakcji, ale ASM nigdy. No a poza tym to trening i wyczucie wozu.
              Ciężko tak napisać.
              Jedno co jest pewne, to auta 4WD mają, no może nie całkiem, ale znacznie inną charakterystyke prowadzenia niż FR i FF. Sprawiają wrażenie zajebiście przyczepnych, ale jak nie potrafisz operować gazem to tracisz więcej niż przy pomyłkach w innym napędzie.
              Nie wchodź w zakręt za szybko,tzn. żeby w końcowej fazie hamowania Cię nie wynosiło, szukaj różnych linii toru jazdy, np. na szykanie grunt to wejść w pierwszy łuk dobrze (nie za szybko, nawet lepiej wolniej niż Ci się wydaje) a potem samo wyjdzie. Najważniejsze to nie jedź na zasadzie hamulec przed zakrętem a potem gaz na cały.
              Pooglądaj filmiki na youtube, żeby porównać jak inni się składają do zakrętu.

Komentarz

ja dusze auta automatem , jakoÅ› wychodzÄ… czasy

Komentarz

Evo trzeba mocno katowac, zeby chcialo jechac tam, gdzie chcemy. Nie jestem przyzwyczajony do tak agresywnej jazdy. Pierwsze, co mnie przerazilo i zaskoczylo to to, ze nie moglem przejsc pierwszej szykany bez odjecia

Jisaw, chciales chyba powiedziec, ze ponizej 1:18, a nie 1:17.

Komentarz

poniżej 1.17 ... jeżeli ktoś wykręci taki czas , będzie moim Bogiem i Panem

Komentarz

Ta dokładnie rypło mi się
                      Mam dzisiaj urlop i jutro i mam do was wieści miło was dzisiaj zaskoczę teraz nie mam za duzo czasu aby dodać wszystko :wink:

Komentarz

będziesz miał więcej czasu aby potrenować

Komentarz

powiem wam że końcówka czasu to 992 resztę sobie dopiszcie

Komentarz

Ekhe ekchxem!!
                            1:17:966. Replayu nie mam
                            Jisaw a może 1:17:992 ?
                            Lancerek jednak przeżył mocne %#&)!#^!#.
                            http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eaf ... 0f6fa.html
                            ;0
                            Mission 20
                            Czas: 3.38.602
                            Przewaga: 0.03.089

Komentarz

ten lancerek prowadzi się jak gówno po lodzie :wink:

Komentarz

Fakt. Nie skręca. Ale jak mu przyj^%#@!&* w bandę to zyskałem nawet 2 dziesiętne
                                Mission 20
                                Czas: 3.38.602
                                Przewaga: 0.03.089

Komentarz

PracujÄ™...
                                X