Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Happy New Year tournament

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Happy New Year tournament

Zamieszczone przez PP89
    Zamieszczone przez Dreadlock89
    Na konsolach mielibyśmy szanse
    Dokładnie tak. Nie wiem jak bardzo emulator utrudnia, ale zdaje sobie sprawe że nie mało. Np. w rundzie z Lancerem, thooorn miał niewiele gorszy ode mnie czas, więc jakby śmigał na konsoli, to byłaby ostra walka :wink:

A tak apropo mnie, to prawda taka, że trafiłem na odpowiednich konkurentów (jednych z niedomagającym sprzętem), bo czy tutaj czy na psxextreme deptałem po piętach innym, bywałem na podium, ale pierwszy to tak rzadk,o że nie pamiętam.
    Także korzystam co moje :mrgreen:
    Zamieszczone przez thooorn
    gdzie podsumowanie rundy? W pierwszym poście nie ma nawet podsumowania z poprzedniej rundy.
    Szkoda, że Naruciak prowadzi tak chaotycznie to wszystko, mogłoby być lepiej.

To jeszcze nie było FF

RUNDA 5
    Trasa: Grand Valley East
    Samochód: Mazda Familia Sedan Sport 20 '02
    Wszystko przez rodzicow :/ Akurat sie kara zdarzyla dlatego nie podsumowalem rundy w niedziele. Jak by co to mozesz zamykac rundy

Komentarz

Dread? Gdzie Ty chłopie znalazłeś tu jeszcze sekundę?

Aktualnie nie jestem w stanie, nie wiem... Musiałbym jakieś video zobaczyć, by wiedzieć, gdzie można jeszcze zyskać.

Komentarz

Spoko, ale nie zrozumiałeś mnie. Chodziło mi o to że fajnie by było jakby na 1szej stronie było wszystko czytelnie, tak jak w poprzednim turnieju czy innych tego typu. Po prostu ja lubie takie podejście do sprawy :wink:

Dreadlock89, a kto mówił że będzie łatwo

Komentarz

thooorn-ten tor miałem kiedyś opanowany. Wiem że mogę lepiej na pierwszym nawrocie i na tej ciasnej sekcji przed tunelem. Ale ciężko mi skleić szybszy czysty przejazd, jak w jednym miejscu poprawie to w drugim trace. Gdyby mi się udało zrobić to po mojej myśli to uważam że otarłbym się o 1.17.xxx

Prognozuje że zwycięzki czas będzie oscylował 1.16~1.15.xxx. Niech się panowie wykażą

PP89- Trudna to była Takata na Nurbie Ale to auto nie jeździ i nie trzyma się drogi...
          Kiedyś kupie to padło przyszłej teściowej,niech się męczy

Komentarz

Nie wiem, czy uda mi się zejść nawet do 1:18.xxx

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Nie wiem, czy uda mi się zejść nawet do 1:18.xxx
              Jeśli jeździsz na systemach to wyłącz a następnie pilnuj takiej linii jazdy :wink:

PSP89-Do tej pory boli mnie tamta porażka w moim własnym wozie :mrgreen:

Komentarz

Chyba wszystko w temacie... Wiem gdzie są jeszcze błędy ale prędzej posiwieje niż to zmasteruje. Moooże zejdę jeszcze te kilka setnych.
                PiPek- rzuć jakimś wstępnym czasem. Chce się zorientować na czym stoje

Komentarz

Jeśli jeździsz na systemach to wyłącz a następnie pilnuj takiej linii jazdy
                  http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=_aKiTGYmDZY
                  Jakoś tak dziwnie mi się kojarzył ten tor,ale nie mogłem sobie przypomnieć. Teraz już wiem. Wygrałem wtedy o około 0.5s od Ciebie :mrgreen:

Ja narazie mam 1'18.7 i powiem, że nie bardzo wiem gdzie urwałeś te 0.7s.
                  Ale nie bój się, jeszcze poszukam co nieco

PSP89-Do tej pory boli mnie tamta porażka w moim własnym wozie
                  Rewanż?
                  Swoją drogą ciekawe czy teraz bym uzyskał taki czas.

Komentarz

Czy rewanż,bo ja wiem. Nie myśle w tej kategorii. Ale skoro jest okazja i widzimy się na tym samym torze to powalcze Brzmi epicko haha. Postaram się żeby nie było tak łatwo.

A gdzie reszta graczy? Wiem że wielu ma i gra w Gt4

Komentarz

Ja jestem nowy tu na forum i z powodu cyklicznej apokalipsy(czyt:sesja)dobrego czasu raczej nie będę miał. Na razie 1:19,781 może poprawie ten czas do końca tygodnia :mrgreen:

Komentarz

Spoko, ja sesje na szczęście mam za sobą. Jak nie ta to następna runda

EDIT/
                        Zszedłem troche poniżej 1'18.5 i narazie wiem gdzie robię błędy, ale nie moge ich poprawić

Komentarz

...Wiem że mogę lepiej na pierwszym nawrocie i na tej ciasnej sekcji przed tunelem...
                          Tą ciasną sekcje o której pisał Dread trzeba poprostu ''przelecieć'' jak burza
                          rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Witam, dopiero co się zarejestrowałem, pojeżdżę trochę z Wami i chociaż wyniki osiągane przeze mnie nie są najlepsze to zawsze jakaś frajda. ;P

Marna jakość zdjęcia, ale wszystko widoczne:

http://oi51.tinypic.com/2ugdkpu.jpg

Komentarz

Super bardzo cieszymy się z nowych kolegów i oponentów na torze. Czasy bardzo dobre, zdjęcia nie muszą być Hd ważne by informacje były czytelne :wink:
                              Ta runda trwa do niedzieli godz.21 więc się sprężać panowie

Komentarz

No nawet fajna ta Mazda, wstępnie mam:

1'18.129

Komentarz

Pracuję...
                                X