Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Happy New Year tournament

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Happy New Year tournament

Nie wiem co robię źle, ale trenuje. Może kiedyć dorównam PP89
    Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Wczoraj brat do mnie przyszedł i zaczęliśmy śrubować mój czas, najpierw on przebił bo lepszy sie okazał za tunelem, a potem ja jeszcze bardziej przebiłem bo się udało lepiej serpentyny przed tunelem. Aktualny czas to 1:19.298 może jeszcze dziś albo jutro siąde, ale nie długo bo w pon egzamin z hodowli drobiu

Komentarz

niewdzieczna ta mazda. Zastanawiam sie nad wprowadzeniem nowej zasady "zakaz FF powyzej 140 hp". Jak narazie 1:20'560

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
          Zastanawiam sie nad wprowadzeniem nowej zasady "zakaz FF powyzej 140 hp"
          Naruciak Ty się lepiej zastanów co piszesz, hu.owej baletnicy nawet rąbek od spódnicy przeszkadza Zamiast kombinować i zmieniać zasady turnieju lepiej przyłóż się do prowadzenia jego bo cieńko Ci to wychodzi
          Pisałem Ci na PW żebyś zrobił porządek z nissanemmmR i go usunął z rundy 4 a tym czasem do dziś widnieje w podsumowaniu tej rundy. Obiecałeś że na weekend wszystkim się zajmiesz ale widzę że nic w tym kierunku nie zrobiłeś żeby ogarnąć ten chaos z jakim prowadzisz cały ten turniej Rzucę okiem jeszcze raz na cały turniej i jeżeli znajdę jeszcze choćby jednego Twojego ''wafla'' to zgłaszam to thooorn'owi
          rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Jak Ci sie nie podoba to wypad Napiszesz do thooorna? Prosze bardzo Pisz sobie. To ty robisz najwiekszy rozp*erdol na forum i predzej ty bana dostaniesz nie ja. A z nissanem to ja juz sprawe zalatwilem.

Komentarz

mleczny87, daj se siana...

PP89, masz godnego przeciwnika. Koniec z seryjnym wygrywaniem :wink:

Komentarz

No i ciekawe co załatwiłeś...

Przeglądam forum i masz Następny Twój wafel
                W rundzie 4 brakuje poprawnego screen'a Jisaw'a z czasem 1:17.742 tylko zamiast tego jest plansza z namalowanym penisem i Ty mu z tego punkty przyznałeś
                Dla mnie jesteś chłopaczku śmieszny prowadząc w taki sposób turniej

Następny wafel
                Runda 5 NSX'em na Nurbie, Dreadlock89 wstawił screen'a GRUBO po czasie fotkę wstawił w Poniedziałek 31 stycznia a termin był do 30 stycznia 8:10 pm zegara forumowego

Chłopie czy Ty masz wogóle oczy i patrzysz co robisz i jak robisz

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
                  W rundzie 4 brakuje poprawnego screen'a Jisaw'a z czasem 1:17.742 tylko zamiast tego jest plansza z namalowanym penisem
                  A co nie podoba ci się przynajmniej wiesz jak to wyglada hahahaha

Fagasa narysowałem żeby nie było widać czasów które nie powinny się liczyć bo dla porównania robiłem je tuningowanym wozem aby nagrać sobie cień swojego przejazdu aby zas go odtworzyć.

Klękaj do bata ! Lubisz to suko!!

Komentarz

Szczerze mówiąc nie sądziłem, że te forum tak bardzo przypomina inne pełne flame'u i głupich kłótni.
                    Nie może ktoś zwyczajnie przejąć organizacji turnieju, skoro oryginalny pomysłodawca po prostu nie ma na to czasu/chęci?

Komentarz

Dobra Ji klękam... Ale tylko jeden pliiis :mrgreen:

Naruciak i tak dla mnie jesteś zerem i powinieneś się podać do dymisji

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                        PP89, masz godnego przeciwnika. Koniec z seryjnym wygrywaniem :wink:
                        No nareszcie, ale poweim Ci że i tak ta runda mi niespecjalnie leży. Wykręciłem 1'18.186 i na tym raczej koniec.

JISAW, jak tam runda z NSX?

A, no i witam nowych uczestników i starego wyścigowca

Na koniec postu dwie sprawy:
                        1. Prosze o nie reagowanie na zaczepki mlecznego87, bo to nie ma najmniejszego sensu, tylko zaniża się poziom tego turnieju, a póki co jest naprawde fajnie.
                        2. Naruciak14, bardzo prosze, czy mógłbyś znaleść chwile czasu i poprawił strone pierwszą, wzorując się na innych turniejach, np. poprzednim, który ja prowadziłem. Wiem, ze to zabiera troche czasu (dlatego nie założyłem nowego turnieju), ale dociągniemy do tych 10 rund a potem się zobaczy.

Komentarz

mleczny-tak, podałem wynik po czasie. Ale to nie zmienia klasyfikacji, nawet gdyby Naruciak nie zaliczył czasu to i tak punktacja by się nie zmieniła. Poprawiłem czas dla czystej satysfakcji. Więc przestań siać zamęt.

Naruciak-usystematuj pracę i postaraj się prowadząc turniej. Jeśli nie możesz oddaj prowadzenie komuś bardziej rozgarniętemu. Bo jest miło i szkoda by popsuć zabawę dezorganizacją

Koleshiya-witam ponownie tęgiego drajwera. Ale spiepszaj z tej rundy! Daj wygrać choć raz hehe

Komentarz

To chyba wszystko na co mnie stać.Niby widzę, że da się w niektórych miejscach lepiej, ale nie dam rady.

http://oi52.tinypic.com/2hi02o7.jpg

Komentarz

1'19'615

Nie mam zamiaru dłużej wkurzać się na ten durny emulator

Komentarz

sfot

Thooorn-pobierz wersje 0.9.7 taką jaką mam ja. Nie wiem jak z wydajnością ale bynajmniej nie wywala do windy ani nie krzaczy. Da się żyć Jeden instalacyjny plik i z głowy.

Komentarz

Pracuję...
                                X