Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zamieszczone przez Dreadlock89
    PP89- w pierwszej rundzie Twój przejazd był czysty, jeden zakręt lekko ściąłeś (ale każdemu się zdarzy) i oczekuje takich właśnie czystych przejazdów.
    Teraz właśnie ku mojemu zdziwieniu taki udało mi się zobic. Jedynie dwa zahaczenia o trawe --> 1'42.194

Komentarz

Ponad 2 tygodnie bez konsoli robią swoje - nie mogę zejśc poniżej 1:45 Jeszcze powalcze, jak uda mi sie zrobic jakieś 1:43 to wrzuce
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Hmm....no a co ja mam powiedzieć ? Nie mogę zejść poniżej marnego 1'43.xxx - Masakra jakaś, a poza tym kompletnie nie chce mi się jeździć, ogólnie mnie nie ciągnie do ścigania od dobrego tygodnia

Mam tylko nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę mógł być groźnym konkurentem

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          PP89- w pierwszej rundzie Twój przejazd był czysty, jeden zakręt lekko ściąłeś (ale każdemu się zdarzy) i oczekuje takich właśnie czystych przejazdów.
          Teraz właśnie ku mojemu zdziwieniu taki udało mi się zobic. Jedynie dwa zahaczenia o trawe --> 1'42.194
          PP89- Ty jesteś jakimś pieprzonym robotem,stary! Nie wiem jak to zrobiłeś, ja swój czas rodziłem w bólach i męczarniach. :wink: --> 1'42.199

Komentarz

Koleshiya - witam na forum i dziękuje za przyłączenie się do zabawy :mrgreen: :wink:

Komentarz

PP89- Ty jesteś jakimś pieprzonym robotem,stary! Nie wiem jak to zrobiłeś, ja swój czas rodziłem w bólach i męczarniach. --> 1'42.199
              O ku*wa!
              0.005 <hahaha>
              wyobrażam sobie Twoją złość. :wink: ale zobacz co tam jakiś nowy koleś wycisnął. Czekam na jego replay.

Komentarz

Hmm....chciałbym to zobaczyć

Ale znając takie przypadki, to raczej się nie doczekamy, albo mu się kamera zepsuje, albo "akurat zapomniał zapisać" replaya...

Pozdrawiam

Komentarz

Ja bede czekał, bo raz nie uwierzyłem i oskarzyłem, nie wiem czy pamiętacie - PiotrB, bo też miał taki super czas, a okazało się że wszystko pięknie na replayu pokazał.
                  Także czekam na replay.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                    Hmm....chciałbym to zobaczyć

Ale znając takie przypadki, to raczej się nie doczekamy, albo mu się kamera zepsuje, albo "akurat zapomniał zapisać" replaya...

Pozdrawiam
                    Ale po co patrzeć replaye kogoś kto jest dalej w stawce? Mnie interesuje tylko wygrany. Ja ze złości usunąłem swojego ducha z Integrą na rzecz ducha Civic na nurgburgringu (robię czas do rankingu Lukasa). W tej rundzie tą Integrą,czas który podałem to moje ostatnie słowo i mój best.

PP89-już drugi raz mnie zdziwiłeś, może następnym razem Ci dokopie :wink:

Komentarz

Ale po co patrzeć replaye kogoś kto jest dalej w stawce? Mnie interesuje tylko wygrany.
                      No tak, ale kolega Koleshiya wrzucił czas 1'41.674 - I jak na razie jest najszybszy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                        Ale po co patrzeć replaye kogoś kto jest dalej w stawce? Mnie interesuje tylko wygrany.
                        No tak, ale kolega Koleshiya wrzucił czas 1'41.674 - I jak na razie jest najszybszy :wink:

Pozdrawiam
                        A faktycznie przepraszam cyferki mi przed oczami tańczyły walca i nie zjarzyłem. Fakt najlepszy czas...
                        1-albo jest fenomenalny
                        2-albo nie doczytał regulaminu i nie zapisał replaya. A przejazd był zielony jak czapka mojej babci.

Nie chcę już spekulować. Gratuluję świeżakowi czasu ale podobnie jak wy chcę to zobaczyć. Bo żeby osiągnąć swój czas prułem żyły.

Komentarz

A przejazd był zielony jak czapka mojej babci.
                          Można było jeszzce w dwóch miejscach zastosować technike bobsleja :wink:

Komentarz

Ej a może zróbmy runde: wszystkie chwyty dozwolone? Niech każdy wykaże się pomysłowością i sprytem?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                              A przejazd był zielony jak czapka mojej babci.
                              Można było jeszzce w dwóch miejscach zastosować technike bobsleja :wink:
                              Przestańmy już, chłopak jest nowy. :wink: Wkleił czas i według regulaminu (który przy przyłączeniu się do konkursu automatycznie zaakceptował) wygrany na prośbę innych uczestników dokumentuje przejazd Replayem.

Pozdrawiam nowego kolegę i czekam na dalszy rozwój sytuacji :wink:

EDIT: PP89- mogłoby być śmiesznie ale bo ja wiem, obudzą się w nas mali kombinatorzy :mrgreen:

Komentarz

Tak, przepraszamy, ale tak jest jak się jets nowym.
                                Nie mieliśmy złych intencji.

Komentarz

Pracuję...
                                X