Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

No Dreadlock89 Niezły czasik :mrgreen: oby tak dalej.
    Zaraz ja sidam i zobaczymy co da się zrobić. Myślę że można zejść poniżej 1'42.500 - to całkiem realne
    Pozdro for all.

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
      No Dreadlock89 Niezły czasik :mrgreen: oby tak dalej.
      Zaraz ja sidam i zobaczymy co da się zrobić. Myślę że można zejść poniżej 1'42.500 - to całkiem realne
      Pozdro for all.
      To jest całkiem realne ale każdy zakręt musiałby być idealnie pokonany. :wink:
      Byłem blisko pobicia Twojego czasu, ale zawsze albo złapałem pobocza albo całkiem wypadłem.
      Jak będę miał jeszcze chęci to dośrubuję ten czas ale kto wie.

Komentarz

panowie jestem pełen podziwu waszych czasów... zawsze myślałem że jestam dobry w GT ( na dzielnicy nie było lepszego ) ale te czasy kture pokazujecie to poważna sprawa. bede śledził dalsze postępy, a na koniec chciałbym zobaczeć replaya... móze się czegoś naucze. sory za ostatnie namieszanie.pozdrawiam i szerokiej drogi

Komentarz

Nic się nie stało, poprosiłem Serwera o uporządkowanie tematu i już mamy tam czyściusio i ładnie. Ty krzyniek bierzesz udział w tej rundzie przecież wkleiłeś wynik. Więc postaraj się jeszcze wykręcić jakiś dobry czas i wkleić porządny screen bo z tego prawie nic nie można nic wyczytać. I bez oszukaństwa bo ostatnio Cię przyłapałem na kombinowaniu :wink:

Komentarz

Po 40 min. grania --> 1'42.530, ale ze 2 zakręty troche za szeroko wziołem, więc tak z 0.1, 0.2 to jeszzce może utne.

Ale mam ważne pytanie:
            Jak bardzo można przycina zakręty? Bo ja jeżdże tak żeby auto trzymało się asfaltu lub tarki, chociaż jednym kołem. Tzn. nie jeżdże po trawie, ale tne czasem na maksa.

Czy nie będziecie sie czepiac jak pojade w stylu pierwszej rundy?

Ps. Zawsze twierdziłem że Integra się genialnie prowadzi

Komentarz

Taka fajna runda, a ja nie mam chęci.....

PP89, Slik5, Dreadlock89 - Widzę czasy na bardzo wysokim poziomie.....mam nadzieję, że w kolejnej rundzie już normalnie będziemy rywalizować - Tylko wybierzcie jakieś przyzwoite samochody (Galant ?) :mrgreen:

Pozdrawiam

Komentarz

Rewelacyjne czasy krecicie panowie. Ja ponizej 1'43.000 schodze bez wiekszych problemow, ale zejsc ponizej 1'42.530 bedzie bardzo ciezko. O ile w ogole sie uda.
                Trzeba trenowac dalej, choc nie lubie tej trasy to bede probowal dalej.
                Ja osobiscie jezdze po tarkach jak najwiecej i chyba po to one sa, zeby po nich jezdzic, wiec nie wiem czy ktos ma jakies podstawy by byc o to zly...

Komentarz

PP89 :myślę, że gdy pojedziesz mocno ścinając zakręt ( ale trzymając się chociaż jedną łapką tarki bub asfaltu i uważasz, że na licencji też by to przeszło to czemu nie. Tnijmy panowie jak tylko można najwięcej :mrgreen:

Komentarz

Patrząc na czasy innych ciągle się zastanawiam : "Jak Oni to robią ??? " Dzisiaj szlifowałem jak tylko się da , jechałem chyba z 3 godziny a udało mi się poprawić czas o zaledwie 0'00.186 Ale będe próbował aż do skutku
                    Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

• Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4

1'42.427 to mój obecny czas. Jadę dalej ale czysto formalnie bo wątpię, że dam radę to poprawić...

Komentarz

No no , wysoko ustawiłeś poprzeczke ( zwłaszcza dla Mnie Musiałbym się o ponad sekunde poprawić ) . Gratuluję takiego czasu

Komentarz

Zamieszczone przez Slik5
                          PP89 :myślę, że gdy pojedziesz mocno ścinając zakręt ( ale trzymając się chociaż jedną łapką tarki bub asfaltu i uważasz, że na licencji też by to przeszło to czemu nie. Tnijmy panowie jak tylko można najwięcej :mrgreen:
                          Otóż to. Jeżdże jak na licencji - minimum jedno koło na drodze

Komentarz

Dzięki WojaS
                            Otóż to. Jeżdże jak na licencji - minimum jedno koło na drodze
                            To podobnie jak ja.

Komentarz

1'42.450 - Mój aktualny czas Według mnie przyczyną moich tamtejszych słabszych czasów była chyba muzyka z MP3 . Tera jechałem bez MP3 i prosze jaki czas się udało wykręcić

Komentarz

Panowie zaczynacie kombinować, jeździmy czysto. I tyle. Teraz wszyscy Tu myślą jak ściąć jaki zakręt żeby jedno koło było na drodze. Dajcie spokój.

PP89
                                - w pierwszej rundzie Twój przejazd był czysty, jeden zakręt lekko ściąłeś (ale każdemu się zdarzy) i oczekuje takich właśnie czystych przejazdów. Jak ktoś nie widział odsyłam do pierwszej rundy. :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X