W tym temacie dyskutujemy o wszystkich sprawach dotyczących Turnieju. :mrgreen:
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4
Zwiń
X
-
Re: [DYSKUSJA]TURNIEJ-Your best lap in GT4
Za całym szacunkiem do użytkowników naszego forum, ale myślę, że foto z czasem przejazdu powinno być obowiązkowe - Żeby nie było, że ktoś jeździ "czysto-trawiaście" :wink:
No i myślę, że jeśli mielibyśmy jeździć w Arcade Mode to quick tune powinien być dozwolony, żeby uniknąć zachowań typu "Przejeżdżam samochodem po quick tunie, na czas zrobienia fotki ustawiam wszystko na serię, i mówię, że jechałem seryjnym" :wink:
Z doświadczenia wiem, że fotki są konieczne :wink:
Pozdrawiam
-
Zamieszczone przez LukasZa całym szacunkiem do użytkowników naszego forum, ale myślę, że foto z czasem przejazdu powinno być obowiązkowe - Żeby nie było, że ktoś jeździ "czysto-trawiaście" :wink:
No i myślę, że jeśli mielibyśmy jeździć w Arcade Mode to quick tune powinien być dozwolony, żeby uniknąć zachowań typu "Przejeżdżam samochodem po quick tunie, na czas zrobienia fotki ustawiam wszystko na serię, i mówię, że jechałem seryjnym" :wink:
Z doświadczenia wiem, że fotki są konieczne :wink:
Pozdrawiam
Miałem nadzieje że foty nie będą potrzebne, myślę że mam do czynienia z Gentlemanami. Obiecuje jednak że to przemyślę i prawdopodobnie dokonam poprawki. :mrgreen:
Komentarz
-
Lukas Quick tune nie jest zabroniony.
że foto z czasem przejazdu powinno być obowiązkowe
Ps. Przeglądnij poprzednie turnieje
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89Wszelkie warunki ustala organizator rundy.
Jedynie co to moglibyście pomyśleć nad jakimś lepszym rozwiązaniem z tym "udowadnianiem" jaki kto czas wykręcił...
Bo wybaczcie... Ale nie wierze że wszyscy będą grać uczciwie...
Pozdrawiam
Komentarz
-
Nie masz co myśleć. Zdjęcia w zupełności wystarczą, replay może dawać na prośbe uczestników wygrany, ale bardzo żadno to praktykowane było.
We wszystkich turniejach, wktórych brałem udział ta metoda skutkowała i była wiarygodna.
Jeżeli natomianst masz na mysli ścinanie trasy, to poza replay'em jest jeszcze organizawanie rund z License Center. Tam (prawie) nie da oszukiwać. Poza tym nie ma innego wyjścia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PP89Jeżeli natomianst masz na mysli ścinanie trasy, to poza replay'em jest jeszcze organizawanie rund z License Center. Tam (prawie) nie da oszukiwać. Poza tym nie ma innego wyjścia.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Posłuchajcie tak jak pisałem, wszelkie warunki ustanawia organizator rundy.
Ja akurat w pierwszej rundzie nie zezwalam na Quick tune. Ale wygrany który będzie organizował drugą rundę może ustalić dane wartości Quick tune.
Wiecie o co mi chodzi?
Hm macie racje dokonam zmiany w regulaminie, foto jest obowiązkowe. W przypadku prośby innych userów wygrany udowodni przejazd replayem. Myślę że tak będzie najlepiej i oszczędzi nam wątpliwości i kłótni że ktoś oszukiwał lub nie.
Komentarz
Komentarz