Ten spinacz oznacza, że któryś z Moderatorów ustawił ważność tematu na "Ogłoszenie" czyli to, że niezależnie od daty ostatniego postu temat cały czas będzie na górze strony :wink:
Ten spinacz oznacza, że któryś z Moderatorów ustawił ważność tematu na "Ogłoszenie" czyli to, że niezależnie od daty ostatniego postu temat cały czas będzie na górze strony :wink:
Pozdrawiam
Dziękuję za wyjaśnienie jest jakaś legenda opisująca znaczenie wszystkich znaczków? Bo kojarzę jedynie te podstawowe
PS:dziękuję wszystkim za chętne przyłączanie się do konkursu. Nie wiem czy wezmę udział w tej rundzie bo cierpiałem na brak czasu i siły (remontowałem dach z tatą).
Ale mam jeszcze kilka godzin do deadline'u może się przyłącze.
Słuchajcie jako że w konkursie pojawił się tylko jeden czas to nie da się wyłonić zwycięzcy. Trochę nam frekwencja padła :wink: Jedyne co mogę zrobić to poprosić organizatora tej rundy (Lukasa) o przedłużenie deadline'u jeśli jest to możliwe to z góry dziękuje :mrgreen:
Jak dopiero jeden czas? W dyskusjach widzialem juz conajmniej 3? Po co mam wrzucac moj czas juz do tematu z turniejem, skoro moge go jeszcze poprawic? Dlatego pewnie dopiero jest tam jeden czas. Przed deadline'em pewnie pojawily by sie czasy... Takie moje zdanie.
Strasznie z was silna konkurencja. Ja dziś pojeździłem i powiem tak... albo brak formy,albo mi runda nie leży. Strasznie jestem zawiedziony swoim czasem, którego wam na razie nie powiem
Komentarz