Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dreadlock89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Dreadlock89

1.
    2.
    3.
    4.
    :wink:

Komentarz

1i 2
      reszta za słabo jak na cie

Komentarz

Mam mieszane uczucia. Ni to dobrze, ni to źle, sam nie wiem. Jeśli już, to jedynkę dałbym na pulpit jako tapetę.

Komentarz

200SX...!!! mi się niesamowicie podoba jak na GT4 to dym wyszedł baardzo dobrze, zresztą tak samo jak i rozmycia. Chociaż dodane już na komputerze
          Sky na pierwszym zdjęciu byłby okej, gdyby niżej siedział- wygląda jak na szczudłach... za to sam pomysł na zdjęcie i perspektywa są jak najbardziej dobre.
          Lecący bokiem Lotus wygląda na prawdę w porządku, tylko trochę nie pasuje mi tło, tzn lotus jedzie jakby od lewej do prawej a samochody z tyłu jadą prosto.

Czyli podsumowując- jest dobrze, ale patrząc na Twoje poprzednie zdjęcia mogło by być lepiej

Komentarz

Sky na seryjnym zawiasie dlatego tak wysoko. Rzadne z rozmyć nie robione było na komputerze. Wszystko wygenerowało Ps2. Roztarłem tylko w nr.1 trochę asfaltu i lekko tył Lotusa.

Komentarz

Zwróciłem uwagę na rozmyty napis na pierwszym zdjęciu po tym wnioskowałem, że trochę na komputerze rozmyte.

Komentarz

Pierwsza fota świetna, gdyby tylko nie była aż tak bardzo rozmyta (widać to na budynkach w oddali), to byłaby świetna.
                Reszta też ciekawa, ale kompletnie nie dorasta do pięt pierwszej fotce.
                GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Tomek- bo tam właśnie rozmyłem w gimpie trochę asfaltu i przejechałem po napisie.
                  Dzięki panowie, tymczasem starań ciąg dalszy. Tylko czekam na jakiś pomysł ciekawy

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                    Zamieszczone przez JISAW
                    3 gniecie
                    Zamieszczone przez Olo699
                    jestem za trójką.
                    I ja też
                    I mi rozniez sie podoba, ale byla by dwa razy lepsza gdyby przednie kola byly skrecone w druga strone :wink:

Komentarz

Hachi-masz na myśli oczywiście poprzednią sesje? Z tymi kołami nie dało rady bo akurat tak wchodziłem w zakręt (z głębi zdjęcia po łuku w lewo) więc siłą rzeczy musiały być skierowane w kierunku jazdy. Nie spodziewałem się komentarza, dlatego dziękuje i zapraszam do dalszego odwiedzania

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                        Hachi-masz na myśli oczywiście poprzednią sesje? Z tymi kołami nie dało rady bo akurat tak wchodziłem w zakręt (z głębi zdjęcia po łuku w lewo) więc siłą rzeczy musiały być skierowane w kierunku jazdy. Nie spodziewałem się komentarza, dlatego dziękuje i zapraszam do dalszego odwiedzania
                        Wiem, wiem, normalna rzecz przy wchodzeniu w zakret na szutrze. Chodzilo mi o ta Impreze, a dokladniej zeby wygladala na driftujaca Zdjecia ladne praktycznie wszystkie

Komentarz

Mix ulubieńców:
                          1.
                          2.
                          3.
                          4.
                          5.
                          6.

Komentarz

O, TommyKaira ZZII, obiekt pożądania większości forumowiczów :wink: . Fajnie się prezentuje, ale według mnie najlepiej numer 3. Natomiast NSX trochę gorzej, ale ujdzie w tłumie. Sesja całkiem udana^^.

Komentarz

Zgadzam się z Olo. 3 najlepsza Może też porobie zdjęcia, jak PS2 kupię, bo mi laser padł

Komentarz

Dread, przez Ciebie naprawdę w końcu kupię drugą PS2(ta którą mam - padła, dawno temu :wink: ) i GT4 odpalę
                                Ten kawałek kodu wciąż konkretnie daje radę Echhh Sony, gdzie te czasy...
                                Co do fot, to powiem, że bardzo mi się podobają Z ciekawością się je ogląda i mocno cieszą oczy. Jak zawsze zresztą

PS.
                                A kiedy zobaczymy fotki z GT5 w Twoim wykonaniu Pozdro

Komentarz

Pracuję...
                                X