Kurna, fuckin' good. Lepiej, niż poprzednio. Czyli fuckin' good.
1. Ktoś już kiedyś taką Suprę, tyle że srebrną, focił. Co nie zmienia faktu, że kompozycja, kadr + obróbka najwyższych lotów.
2. Widziałem już w konkursie tychy. Dla mnie bomba, czysto, dynamicznie + rzadko spotykany na fotkach wóz. Smakowicie
3. Też już gdzieś widziałem. Mało barwne... ale i tak dobre.
4. Wykonanie - najwyższa klasa. Nie lubię Supercarów, ale i tak - zabawa kolorami i obróbka robią robotę.
Dreadlock przejrzałem kilka ostatnich galerii i ciężko będzie coś wywnioskować, bo tak już wspominałem nie miałem styczności z GT4 i nie wiem do czego jest zdolne Photo Mode w tej części i jak bardzo różni się od 5tki :wink: ale powiem tak, bardzo chciałbym zobaczyć zdjęcia jakie byś strzelał w 5tce, bo już widzę, że masz ten "myk" zdjęcia oglądałem z ciekawością, przyczepić się mogę do fot. 3 z Suprą, jakieś takie bez wyrazu, ale reszta bardzo ładna jestem ciekaw kolejnych udanych porodów
Pozdrawiam.
Raf- Rozumiem niepewność wypowiedzi nie grałeś w gt4 więc nie masz pewnego "punktu odniesienia" na podstawie którego mógłbyś ocenić. To trochę jak ja w Gt5 ale oglądając zdjęcia od samego wyjścia gry mam wyrobione zdanie i powiem Ci robisz jedne z najlepszych fot tutaj. No i dziękuje za poświęcony czas i uwagę na przejrzenie fot Myślę że kilka się spodobało
Komentarz