200SX...!!! mi się niesamowicie podoba jak na GT4 to dym wyszedł baardzo dobrze, zresztą tak samo jak i rozmycia. Chociaż dodane już na komputerze
Sky na pierwszym zdjęciu byłby okej, gdyby niżej siedział- wygląda jak na szczudłach... za to sam pomysł na zdjęcie i perspektywa są jak najbardziej dobre.
Lecący bokiem Lotus wygląda na prawdę w porządku, tylko trochę nie pasuje mi tło, tzn lotus jedzie jakby od lewej do prawej a samochody z tyłu jadą prosto.
Czyli podsumowując- jest dobrze, ale patrząc na Twoje poprzednie zdjęcia mogło by być lepiej
Sky na seryjnym zawiasie dlatego tak wysoko. Rzadne z rozmyć nie robione było na komputerze. Wszystko wygenerowało Ps2. Roztarłem tylko w nr.1 trochę asfaltu i lekko tył Lotusa.
Pierwsza fota świetna, gdyby tylko nie była aż tak bardzo rozmyta (widać to na budynkach w oddali), to byłaby świetna.
Reszta też ciekawa, ale kompletnie nie dorasta do pięt pierwszej fotce.
Tomek- bo tam właśnie rozmyłem w gimpie trochę asfaltu i przejechałem po napisie.
Dzięki panowie, tymczasem starań ciąg dalszy. Tylko czekam na jakiś pomysł ciekawy
Hachi-masz na myśli oczywiście poprzednią sesje? Z tymi kołami nie dało rady bo akurat tak wchodziłem w zakręt (z głębi zdjęcia po łuku w lewo) więc siłą rzeczy musiały być skierowane w kierunku jazdy. Nie spodziewałem się komentarza, dlatego dziękuje i zapraszam do dalszego odwiedzania
Hachi-masz na myśli oczywiście poprzednią sesje? Z tymi kołami nie dało rady bo akurat tak wchodziłem w zakręt (z głębi zdjęcia po łuku w lewo) więc siłą rzeczy musiały być skierowane w kierunku jazdy. Nie spodziewałem się komentarza, dlatego dziękuje i zapraszam do dalszego odwiedzania
Wiem, wiem, normalna rzecz przy wchodzeniu w zakret na szutrze. Chodzilo mi o ta Impreze, a dokladniej zeby wygladala na driftujaca Zdjecia ladne praktycznie wszystkie
O, TommyKaira ZZII, obiekt pożądania większości forumowiczów :wink: . Fajnie się prezentuje, ale według mnie najlepiej numer 3. Natomiast NSX trochę gorzej, ale ujdzie w tłumie. Sesja całkiem udana^^.
Dread, przez Ciebie naprawdę w końcu kupię drugą PS2(ta którą mam - padła, dawno temu :wink: ) i GT4 odpalę
Ten kawałek kodu wciąż konkretnie daje radę Echhh Sony, gdzie te czasy...
Co do fot, to powiem, że bardzo mi się podobają Z ciekawością się je ogląda i mocno cieszą oczy. Jak zawsze zresztą
PS.
A kiedy zobaczymy fotki z GT5 w Twoim wykonaniu Pozdro
Komentarz