Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Dreadlock89

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Moja Opinia

Witam

1.W tym samym miejscu wybiłem swojego "czarnucha" na jednej z fotek Na Twoim zdjęciu te "flesze" wyglądają bardzo dobrze :wink:
    2.Już od dawna chciałem zrobić fotkę obok tej reklamy......i kurde, wyprzedziłeś mnie ! Tylko felgi coś na tym "promie" masz szpetne....to seria ?
    3.Zauważyłem, że bardzo lubisz to miejsce Nic dziwnego, bo fotki tutaj robisz na prawdę mistrzowskie !
    4.Honda z przodu ! Tak ma być ! Ani mi się waż jej wyprzedzać ! Zdjęcie mniej udane, aczkolwiek ciekawe jest to, że numerek "2" jest wysoko ponad samochodami.....ciekawe czyja to sprawka :wink:
    5.Nie popisałeś się tym razem...
    6.Wiem co chciałeś tutaj zrobić....i nawet to zrobiłeś.....ALE ogólnie fotka ma koszmarną jakość, i te kolory jakieś nie takie
    7.Mam wrażenie, że to kamera ze zdjęcia nr.6 tylko znacznie oddalona :wink: Gdyby nie ta "CZARNA DZIURA", po lewej na dole, to byłoby z tego całkiem ładne foto z Kalifornijskim krajobrazem wyścigowym

Moja Ocena: 4.9/6.0 - Niby nie ma się do czego przyczepić.....ale sesja nie jest idealna, może uważam tak dlatego, że nie miałem nigdy styczności z tym samochodem.....a wydaje mi się on zawsze jakiś dziwny i kosmiczny.....nie wiem, w każdym razie, czekam aż zrobisz mu sesję fantastyczną.....taką która rozwieje wszelkie wątpliwości.....POTRAFISZ ROBIĆ LEPSZE ZDJĘCIA !

Ps.Czy ty nie masz z tą "Kairką" tego co ja mam z Galant'em czasem ? (Chodzi mi o stosunek do tego samochodu)

Pozdrawiam

Komentarz

Re: [zdjęcia] Dreadlock89

Dzięki Lukas za koment. Odpowiem na kilka pytań :wink:

"2.Już od dawna chciałem zrobić fotkę obok tej reklamy......i kurde, wyprzedziłeś mnie ! Tylko felgi coś na tym "promie" masz szpetne....to seria ?"

Ha kto pierwszy ten lepszy :mrgreen: felgi akurat mi się bardzo podobają (speedline tylko nie pamiętam dokładnego numerka) tylko na na tym zdjęciu tak wyszły brzydko. (zauważ że są na wszystkich innych zdjęciach) Seryjne są inne a do tego żółte,też ładne :wink: .
      __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______

"4.Honda z przodu ! Tak ma być ! Ani mi się waż jej wyprzedzać ! Zdjęcie mniej udane, aczkolwiek ciekawe jest to, że numerek "2" jest wysoko ponad samochodami.....ciekawe czyja to sprawka :wink:"

Ja się do niczego nie przyznaje he he :wink: a tą Hondę i tak wyprzedziłem zaraz za korkociągiem na zakręcie w lewo. :mrgreen:
      __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ______

6.Wiem co chciałeś tutaj zrobić....i nawet to zrobiłeś.....ALE ogólnie fotka ma koszmarną jakość, i te kolory jakieś nie takie

A to dlatego że za bardzo rozjaśniłem fotę i wszystko tak wyblakło :wink:

"7.Mam wrażenie, że to kamera ze zdjęcia nr.6 tylko znacznie oddalona :wink: Gdyby nie ta "CZARNA DZIURA", po lewej na dole, to byłoby z tego całkiem ładne foto z Kalifornijskim krajobrazem wyścigowym "

I masz rację to jest właśnie oddalona kamera.YYY właśnie nie miałem zamiaru pokazać krajobrazu tylko czarną dziurę jako "ciekawostkę" ze projektanci już nie dopracowali tego kawałka :mrgreen:
      __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _____

"Moja Ocena: 4.9/6.0 - Niby nie ma się do czego przyczepić.....ale sesja nie jest idealna, może uważam tak dlatego, że nie miałem nigdy styczności z tym samochodem.....a wydaje mi się on zawsze jakiś dziwny i kosmiczny.....nie wiem, w każdym razie, czekam aż zrobisz mu sesję fantastyczną.....taką która rozwieje wszelkie wątpliwości.....POTRAFISZ ROBIĆ LEPSZE ZDJĘCIA !"

Dlaczego dziwny i kosmiczny? Właśnie mi się wydaje że ma ładną sportową sylwetkę i jest to concept które lubię :wink: Musisz się do niego przekonać a uwierz nawet seryjny ma niezłego buta :wink:
      __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________

"Ps.Czy ty nie masz z tą "Kairką" tego co ja mam z Galant'em czasem ? (Chodzi mi o stosunek do tego samochodu)"

YYY aż tak to chyba jeszcze nie, mam jeszcze kilka innych aut które bardzo lubię dlatego trudno mi "pokochać tego jednego" mimo że Kairka na razie prowadzi w moich notowaniach.Lubię tym seryjnym cackiem wyprzedzić kilka race carów. Kto wie może to będzie mój ulubieniec na zawsze...albo mi się znudzi (oby nie :wink: )

The end... dziękuje za uwagę przy czytaniu tego długiego wywodu :wink: :wink:

PS:liczę na kolejne wasze komenty

Komentarz

1. Nie przepadam za takimi fotkami, ale to jest świetne
        2. Super fotka, zwłaszcza ze względu na tę reklamę.
        3. Słabe - ciemno, ciasno, nudno...
        4. Niezłe, ale nie powala.
        5. Świetne zdjęcie, bardzo lubie takie.
        6. Fenomenalne, naprawdę geniusz.
        BONUS jak bonus
        8,75/10
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Musisz się do niego przekonać
          Jestem już w domu Zaraz go testuję

Pozdrawiam

Komentarz

Przedostatnia sesja (wyspałem się :mrgreen: ):

1.Tak to Honda...nie przypadła mi ta fotka...
            2.Tutaj mam kilka wrażeń...To wygląda jak zjazd do Pitstopu z ujęcia identycznego jak w F1,to ciekawe miejsce czy nie?Sam mam tu kilka fotek,podoba mi się i na plus :wink:
            3.Plus za wystrzał z rur i łądne lesiaste tło,nic pozatym...
            4.Tu mi się wogóle nie podoba ale ty lubisz robić takie fotki :wink:

Ocena 3.9/6.0-Dwie środkowe mi się podobają,rszta to z lekka kiszka :wink:

Aktualna sesja:

1.To twój styl,w pewnym sensie bo nie polegasz tylko na lataniu... :wink: Fotka mi się podoba :wink:
            2.Prześliczne ujęcie jak i zdjęcie!!Wszystko jest idealne poza tymi felgami o których wspomniał Lukas i ja poprawiłbym kilka drobnosteczek... :wink:
            3.Ładne tło i pasujący samochód,niby wszystko super i nawet mi się podoba ale jednak samochód jest ustawiony zle a 60% zdjęcia jest czarne :wink: ,na plus jednak.
            4.Wspaniale!!Badzo łądne i ciekawe dynamiczne zdjęcie rodem z filmowych pościgów.Jedyne co bym zrobił to rozmazałbym nieco tło i oziębił kolory,podoba mi się. :wink:
            5.Gdyby nie psujący wszystko efekt rybiego oka zdjęcie byłoby wspaniałe bo tło samochód jak i ujęcie świetnie współgrają,oddaliłbym też kadr,na plus.
            6.Matowe,za jasne i wogóle takie nijakie.Jednak jest lepsze od nijakich zdjęć innych graczy... :wink
            7.Lubisz robić takie zdjęcia,ciekawe ale niezbyt łądnie przedstawione,ja bym to inaczej ujął.

Moja ocena 5.0/6.0-Wspaniale!!Naprawdę udana sesja nie licząc ostatnich 2 zdjęć :wink: .Wszystkie zdjęcia są genialne ale i mają nideociągnięcia więc nie są idealne,jednak widzę że złapałeś te ujęcia i ich nie wypuścisz,wystarczy że je jeszcze tylko oszlifujesz i będą idealne,wreszcie masz swój wspaniały,ciekawy,niepowtarzalny styl którego napewno szukał niejeden fotograf na tym forum,ta sesja mnie naprawdę zaciekawiła... :wink:

Przepraszam za ten wywód
            GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Jimmy na prawdę dziękuje za długą i wyczerpującą ocenę.

Rzecz która mnie najbardziej ucieszyła to to że Ty (nie wiem jak inni) uważasz że mam swój własny styl :wink: O to mi właśnie chodziło :wink:

Dziękuje.

Komentarz

Teraz fotki z dzisiejszego obiecanego wyścigu (długa historia,niektórzy wiedzą o co chodzi) proszę wszystkich o ocenę. :wink:

Wizytówka.

Do samego wesołego miasteczka :wink:

Bang bang Lucky LUck!

W moim stajlingu Better,faster,stronger!

Dawaj Stefan dawaj! Masz moc!!!

Komentarz

Moja Opinia

Zdjęcia:

1.Ach, Ach, Ach.....Tą "tarkę" u dołu drzwi można pokochać.....wierzcie na słowo
                  2.Tutaj widać jak bardzo miękkie jest zawieszenie tego samochodu....zdjęcie zwykłe, choć samochód niezwykły :wink:
                  3.Ależ się "Galancik" poskładał...wiem jakie są okoliczności tego wyścigu, więc nie przyczepiam się do tego, że pozostałe auta średnio tutaj pasują :wink:
                  4.Śliczne zdjęcie.....lubię takie sportowo-turystyczne klimaty
                  5.Hmm.....na prostej Nissan'owskie 263HP nie daje odetchnąć "Galancinym" 217HP - Wiem coś o tym, bo nie raz już się z nim ścigałem :wink: NIEMCY DALEKO W TYLE !

Zdjęcia godne Galanta, aczkolwiek nie wystawiam oceny, ze względu na okoliczność wyścigu Traktuję raczej jako dokumentacja

Pozdrawiam

Komentarz

1. Podoba mi sie . Pierwszy raz widze takie foto . Super

2. Rzeczywiscie miekkie zawieszenie jest w tym Galancie . Ogolnie zdjecie ciekawe , tylko te wesole miasteczko troche ubogie bo tylko w nim diabelski mlyn ... ;P ;P

3. Fajne ...

4. Rywalizacja polaczona z piekny krajobrazem ... bardzo mi sie podoba , chyba najlepsza wedlug mnie

5. Tutaj troche kolory nie takie i to psuje cale piekno tego zdjecia.

Moja ocena to : 4.5 / 6.0
                    Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Nowe

Jakoś program którego używam do zmniejszania zdjęć psuje mi je strasznie. :/ Jednak może wam się coś spodoba.

Komentarz

Moja Opinia

Fotka nr.2 jest najlepsza z sesji i co do tego nie mam wątpliwości, ale zdjęcie nr.4 już gdzieś widziałem - Zrobiłem IDENTYCZNE z MG F Pozostałe dwie....słabiuteńko coś tym razem....

Pozdrawiam

Komentarz

Fotka nr 1 mnie najbardziej przypada , reszta ... tak średnio , ale jednocześnie nienajgorzej

Pozdro !!
                          Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Fotki robione pod kątem konkursu oceniać i komentować może jeszcze zamienię :mrgreen: Have fun :wink:

Motyw z małpką

Komentarz

W tej chwili nie mam czasu oceniać każdej zkolei ale fotka nr.5 wymiata!Jest genialna,piękna i ciekawa!Brawo!
                              GT-żeby ono jeszcze gotowało...

http://lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/875187.html

Komentarz

Foto nr.4 bardzo mi się podoba.....oddaje cały kunszt autorów tego filmiku którym sugerowałem się przy wyborze auta :wink: Ujęcie od góry też niczego sobie.....bardzo Japoński klimat :mrgreen: A fotka w tunelu wspaniała Reszta......cienko, szczerze mówiąc Integra w locie którą wystawiłeś do konkursu kompletnie mi się nie podoba.....i powiem ponadto, że jeżdżąc tą Integrą po Trial Mountain słuchając It's a long road (pierwszy utwór z filmiku) - Nie wyobrażam sobie jej w locie.....

Pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...
                                X