W porównaniu do wcześniejszych zdjeć, te prezentują o wiele większy poziom. Widzę, że pod moją małą nieobecność nie próżnowałeś . Nie będę oceniał każdej foty z osobna, bo wszystkie zachęcają do przeglądaniai komentowania. Liczę, że utrzymasz formę . Widzę też, że zacznę częściej zaglądać w te strony...
Ogólnie to cała wcześniejsza sesja jest OK. Niecodziennnie wyszła Ci Preluda, Option też git, a
NSX #2 to normalnie jak żywy jest Naprawdę świetna robota
1, nie wiem czemu, nie przypadla mi do gustu, choc samochod bardzo lubie. Mozliweze przez trase... 2 zrywa beret, najlepsza z sesji ^^ 3 trzyma poziom ^^
Czas na moją wisienkę na torcie, czyli galeria Dredzia . I po raz kolejny nie jestem zawiedziony wizytą tutaj. Hond nie skomentuję, bo po co? Przecież widać, że pięknie . Aaa, formuła, rozumiem, że ma 100% gry, tak? No i ostatnia sesja... Początek ciekawy, intrygujący z Hondą Prelude. Pomysłowy kard, trzeba zaznaczyć. Nigdy nie zaszkodzi być oryginalnym :wink: . Kolejne dwa jaj nie urywają, ale czysto, bez zarzutu. Saleen już za to wzbudza emocje w mojej duszy (pozytywne oczywiście ). I na koniec NSX, która nadawałby się na pulpit :wink: . Dziękuję, ze mogłem cosik tu popisać i pooglądać, czekam na kolejne :wink: .
lord nie wydaje mi się żebym aż tak ją zepsuł Wygląda w miarę ulicznie z tym spoilerem a w połaczeniu z naturalnym balansem auta i sportowym zawieszeniem dodatkowy docisk czyni cuda
Olo- Dziękuje że się pokusiłeś o komentarz no i że chyba jako jedyny zwróciłeś uwagę na kolor i pochodzenie formuły. Powiem Ci w tajemnicy że nie, nie mam 100%, zrobiłem małe oszukaństwo ale to już tajemnica
Za jakiś czas oczywiście trafi jakaś nowa wstawka czekam tylko na wene do podejścia do konsoli i jakiś pomysł
Olo- Dziękuje że się pokusiłeś o komentarz no i że chyba jako jedyny zwróciłeś uwagę na kolor i pochodzenie formuły. Powiem Ci w tajemnicy że nie, nie mam 100%, zrobiłem małe oszukaństwo ale to już tajemnica
Aj Ty nieładnie oszukiwać . Tak nawiasem spoko, spoko, ma się to sokole oko :mrgreen: . Zawsze do usług :wink: .
Komentarz