Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Samochod

Zamieszczone przez Quattro
    Zamieszczone przez Areczek
    Aco sadzicie o tym mercedesie Cl 65 amg dobrze sie nim jezdzi
    (to nie jest AMG) Ale jest dobry ,nawet bardzo dobry. Opłaca się go kupić bardziej od McLarena.
    Chyba on miał na myśli SL65 AMG, bo CL65 AMG nie ma w GT4

SL65? Bez przesady, za mocny jest Tylko Ci problemy sprawi. Ale jak bardzo sie uparłeś to kup tego SL, ale w wersji SL500, albo SL600.

Jednak myśle że S2000 jest lepszym wyjściem.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Honda S2000 i 10000 rpm

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Zamieszczone przez Quattro
        Zamieszczone przez Areczek
        Aco sadzicie o tym mercedesie Cl 65 amg dobrze sie nim jezdzi
        (to nie jest AMG) Ale jest dobry ,nawet bardzo dobry. Opłaca się go kupić bardziej od McLarena.
        Chyba on miał na myśli SL65 AMG, bo CL65 AMG nie ma w GT4

SL65? Bez przesady, za mocny jest Tylko Ci problemy sprawi. Ale jak bardzo sie uparłeś to kup tego SL, ale w wersji SL500, albo SL600.

Jednak myśle że S2000 jest lepszym wyjściem.

Sorry, mój błąd , miałem na myśli SL65, wygrałem nim Nurburgring 24H

Komentarz

• Eventy z Clio

Powiem wam że mi się nie udaje zaliczyć tych wyścigów z Renault Clio. Jak wy to przejechaliście? Bo konkurencja ma race cary a ja nie mam wyboru i muszę startować cywilnym bo sportowe Clio dopiero wygrywamy po przejechaniu tych wyścigów. Panowie co muszę zrobić?
          "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

• Re: Eventy z Clio

Można kupić dwulitrowe Clio, mocno podkręcić, a potem po prostu to przejechać. Można też kupić V6 i z odrobiną ciężkiej pracy przejechać - Ale trzeba jechać szybko.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja przejechałem to Clio Sport V6 Phase 2 '03 z palcem w uchu. Myślę, że jak dobrze je podkręcisz to i Ty nie będziesz miał problemów.
              Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                Można kupić dwulitrowe Clio, mocno podkręcić, a potem po prostu to przejechać. Można też kupić V6 i z odrobiną ciężkiej pracy przejechać - Ale trzeba jechać szybko.

Pozdrawiam
                Dla żółtodziobów to raczej kiepski pomysł, choc nawet sporo A-spec. punktów można zgarnąć.

Komentarz

Ale zabawnie się ten wyścig przejeżdża V6, bo na prostych bierzesz ich jak chcesz, ale ze względu na specyfikę torowych aut na zakrętach się zbliżają. I w koło Macieju
                  Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców.

Komentarz

Kyigel żółtodziobem nie jestem, skoro przeszedłem prawie całe gt4, parę tam eventów mi trudność sprawia no i tyle...Jeszcze poprubuję może jestem w stanie to przejechać, nie wiem.
                    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

ja przeszedlem bez problemu nissanem 350z
                      GRAN TURISMO NAJLEPSZĄ GRĄ XXI WIEKU

Komentarz

• Jakim autem przejechać ten event? Pytania i odpowiedzi.

W tym wątku można szukac porady jakim autem przejechac najlepiej dany event. Wątek przyklejam i przenosze do niego stare tematy związane z tym wątkiem.
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

• Re: Jakie auto wybrać , jakie ogumienie ?

Wybrać Bmw m3 gt-r tourning cars

Komentarz

Witam mam problem z wyścigiem La Sarthe 24h II. Jakim najlepiej samochodem tam pojechać i z jakimi ustawieniami ? Z góry dzięki za pomoc.

Komentarz

• Supercar Festival

Witam.
                              Mam pytanie dlaczego w przedostatnim wyscigu w Professional Hall, a konkretnie w Supercar Festival nie mogę pojechać samochodem Cadillac Cien 02, a komputer nim jeździ, a mi wyswietla się wiadomosc "tylko niemodyfikowane samochody"? Jakim samochodem radzicie to przejechać?

Komentarz

No jeśli jeździsz już trochę w GT...to ja Ci polecam BMW M5 - Nie jest bardzo drogie, a jakby nie patrzeć piekielnie mocne, i sporo wyścigów nim jeszcze przejedziesz.

Komentarz

Pracuję...
                                X