Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Jakie auto wybrać , jakie ogumienie ?

Polecam jeszcze kwalifikacje przed każdym wyścigiem, jeśli nie wymiatasz dość zacnie. Przed każdym wyścigiem masz Ikonę z oznaczoną jako Training. Zrób parę kółek aż uzyskasz satysfakcjonująca Cię pozycję.

Komentarz

Też dobry pomysł, ja ostatnio dzięki temu wygrałem sobie wyścig za 200pts. A-Spec, którego startując z ostatniej pozycji, prawdopodobnie nie miałbym nawet szans wygrać. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Mam 100% w GT a ani razu nie widziałem ikonki "trening"... zawsze z ostatniego miejsca.
        Gdzie to jest?

EDIT: SprawdzÄ™.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Mam 100% w GT a ani razu nie widziałem ikonki "trening"... zawsze z ostatniego miejsca.
          Gdzie to jest?
          Włącz sobie jakiekolwiek mistrzostwa. Jeśli nadal nie widzisz to chyba czas pość do okulisty :mrgreen:

Komentarz

Re: Boxer Sprit- które auto wybrać?

A gdzie można to znaleść że dany samochód ma np. silnik Boxer?

Komentarz

Zamieszczone przez Cziczaki
              Jeśli chcesz kupić samochód, to masz napisane w specyfikacji, że jest Boxerem

P.S: Ja przeszedłem Boxer Spirit podrasowanym Rufem na B-spec
              i tyle..

Komentarz

Zamieszczone przez duffy20
                Zamieszczone przez Cziczaki
                Jeśli chcesz kupić samochód, to masz napisane w specyfikacji, że jest Boxerem

P.S: Ja przeszedłem Boxer Spirit podrasowanym Rufem na B-spec
                A gdzie jest ta specyfikacja?

Komentarz

Jeżeli auto w salonie to specyfikacje masz kiedy naciśniesz BUY a jeżeli w garażu to valuation (chyba nie ale sory nie chce mi się włączać GT)

Komentarz

Aha... Czyli te silniki NA, Turbo, Superharger itp.?
                    A jest może jakaś lista jakimi samochodami można jeździć w tym turnieju?
                    Bo widziałem ale nie całą.

Komentarz

Hmm...możesz jeździć tam tymi samochodami które w rzeczywistości są wyposażone w silniki typu boxer.

Generalnie sÄ… to wszystkie Subaru, RUF'y no i VW Karmhan Ghia. :wink:

Polecam RGT.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja to przejechałem Subaru Legacy chyba...
                        http://najalternatywniej.blogspot.com/
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Re: Gran Turismo World Championship

Sorry że odkopuję temat ale mam problem z dwoma wyścigami w tym turnieju, mianowicie - Hong Kong i New York. Powiedzcie mi jak i czym powinienem to przejść na b-specu ( bo na a-spec tracę cierpliwość). A jeszcze coś. Czy jak wezmę tak zagram że będę brał co wyścig next race a nie pojedyńczo każdą trasę to nawet jeżeli niektóre wyścigi przejadę ostatni a turniej przejdę na pierwszym miejscu to odblokuję extreme events i dostanę tego Forda? Albo jak pojedyńcze wyścigi przejadę na złoto a mistrzostw nie przejadę? Nie wkurzajcie się że ten temat juz był, bo ja chciałem tylko przedstawić swój indywidualny problem. Proszę o wyrozumiałość :mrgreen:
                          "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

ja przejechałem cały turniej Pescarolo C60 Playstation na B-Spec. Zwykle był 3 lub 4, ale za to nie wymagał zmiany opon i wtedy odrabiał straty i wygrywał

B-Spec wygrał nim wszystkie wyścigi oprócz jednego (chyba na Super Speedway) gdzie był 5.

Ogólnie polecam C60

Pozdrawiam
                            i tyle..

Komentarz

No dobrze. Lukas Ci pomoże.

Zamieszczone przez playstatman
                              mam problem z dwoma wyścigami w tym turnieju, mianowicie - Hong Kong i New York.
                              Akurat te dwie trasy należą do bardziej technicznych przez co mogą wydawać się trudniejsze...
                              Powiedzcie mi jak i czym powinienem to przejść na b-specu ( bo na a-spec tracę cierpliwość).
                              Osobiście nie wiem...ale sądzę, że tutaj na B-Specu poradziłaby sobie tylko Formula Gran Turismo. No chyba, że masz bardzo wysoki B-Spec skill, wtedy pewnie byle szuflada by dała radę...
                              Czy jak wezmę tak zagram że będę brał co wyścig next race a nie pojedyńczo każdą trasę to nawet jeżeli niektóre wyścigi przejadę ostatni a turniej przejdę na pierwszym miejscu to odblokuję extreme events i dostanę tego Forda?
                              Jeżeli będziesz zawsze klikał Next Race, w klasyfikacji ogólnej ukończysz jako pierwszy, mistrzostwa będziesz miał zaliczone, a nagrody przyznane. Natomiast żeby mieć 100% GT4, musisz mieć wszystkie wyścigi na złoto. Aczkolwiek możesz po prostu później przejechać stosowne trasy. :wink:
                              Albo jak pojedyńcze wyścigi przejadę na złoto a mistrzostw nie przejadę?
                              Pojedyncze wyścigi dają Ci jedynie gotówkę. Jeżeli w danych mistrzostwach jest opcja "Total Prize", czy coś takiego...musisz jechać wyścigi jako Tournament. :wink: Tylko w ten sposób możesz to zaliczyć...
                              Nie wkurzajcie się że ten temat juz był, bo ja chciałem tylko przedstawić swój indywidualny problem.
                              Normalnie odesłałbym do opcji "Szukaj", ale...
                              Proszę o wyrozumiałość :mrgreen:
                              Sorry, ale jeśli nie potrafisz używać emotek. Nie używaj ich. :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas

mam problem z dwoma wyścigami w tym turnieju, mianowicie - Hong Kong i New York.
                                Akurat te dwie trasy należą do bardziej technicznych przez co mogą wydawać się trudniejsze...
                                Sam przyznam, że nienawidzie Hong Kongu
                                Zamieszczone przez Lukas
                                Powiedzcie mi jak i czym powinienem to przejść na b-specu ( bo na a-spec tracę cierpliwość).
                                Osobiście nie wiem...ale sądzę, że tutaj na B-Specu poradziłaby sobie tylko Formula Gran Turismo. No chyba, że masz bardzo wysoki B-Spec skill, wtedy pewnie byle szuflada by dała radę...
                                No ja przejeżdżałem to głównie na A-specu, ale jak przychodził czas na np. Hong Kong to brałem B-speca i jakieś miejsce lepsza czasami udało sie zając - na tyle, by wygrac mistrzostwa.
                                Zamieszczone przez Lukas
                                Czy jak wezmę tak zagram że będę brał co wyścig next race a nie pojedyńczo każdą trasę to nawet jeżeli niektóre wyścigi przejadę ostatni a turniej przejdę na pierwszym miejscu to odblokuję extreme events i dostanę tego Forda?
                                Jeżeli będziesz zawsze klikał Next Race, w klasyfikacji ogólnej ukończysz jako pierwszy, mistrzostwa będziesz miał zaliczone, a nagrody przyznane. Natomiast żeby mieć 100% GT4, musisz mieć wszystkie wyścigi na złoto. Aczkolwiek możesz po prostu później przejechać stosowne trasy. :wink:
                                Hmm... czy na pewno trzeba miec wszystko na złoto dla 100% gry? Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, że same mistrozstwa wystarczą...
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

PracujÄ™...
                                X