Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Jakie auto wybrać , jakie ogumienie ?

OK dzięki, jak skończę wyścig 24H aby zdobyć Bolid to wezmę się za następny Wiesz może w którym wyścigu można zdobyć bolid Ferrari ? Szukałem ale pewnej odpowiedzi nie dostałem.

Dziękuję i pozdrawiam.
    Michael Jackson - KING OF POP

Gran Turismo - najlepszy symulator oraz najlepsza gra wyścigowa na PlayStation

Komentarz

Zamieszczone przez gregoryfx
      Wiesz może w którym wyścigu można zdobyć bolid Ferrari ?
      Nie ma w GT4 czegoś takiego jak "bolid Ferrari" - bolid w GT4 to Formula Gran Turismo - I nie jest to żadna konkretna marka.

A jeśli chodzi o "auta do super szybkich wyścigów" - Oczywiście...można kupić coś za 3.500.000 Cr. i przejść je bez problemu...ale można się również odrobinkę pomęczyć i przejść Driving Missions 30-34 i cieszyć się superszybkim Nissanem R89C Race Car '89 - Za darmo. :wink:

Ja osobiście przechodzę od jakiegoś czasu...i właśnie tak zrobiłem.

Można również dobić jakoś do 50% gry - Ponieważ za to dostaje się równie szybkiego Jaguara XJR-9 Race Cara '88. :wink:

Komentarz

Ja chciałem kupić szybką brykę aby ją mieć, przejechać się itp. Najlepiej przynajmniej ja tak robię, sprawdzam jakimi samochodami jedzie komputer i dobieram autko o podobnej mocy, lub słabszej aby się sprawdzić, włączam wszystkie wspomagacze, manualna skrzynia, oraz włączoną opcja pokazywania z jakim biegiem trzeba wejść w zakręt. To dopiero jest frajda jeżeli się wygra, ponieważ czuję się rywalizację

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź.
        Michael Jackson - KING OF POP

Gran Turismo - najlepszy symulator oraz najlepsza gra wyścigowa na PlayStation

Komentarz

Zamieszczone przez gregoryfx
          włączam wszystkie wspomagacze... To dopiero jest frajda jeżeli się wygra, ponieważ czuję się rywalizację
          Szczególnie z włączoną trakcją i kontrolą nadsterowności/podsterowności. Bardziej ujarzmić auta już chyba się nie da.
          Nawet B-spec tak nie boli jak systemy.

Komentarz

To jaki Bolid mam kupic bo jusz mi sie uzbieralo prawie 5 milionow morze tego jaguara bo mam tego zloma Mercedesa Clk ale tym gownem nie moge przejsc a ta minolta jest woogule szybka jeszcze widzialem taka Mazde taki bolid za 3.5 miliona

Komentarz

No kupiłem pługa 905 i ma 1050 KM ale trzeba olej wymieniać bo moc spada
              kup peskarolo C60 za 4,5 mln lub toyote GT-ONE... też 4,5 mln lub coś podobnego... ale z dużym silnikiem i najlepiej aby dało się jeszcze turbo wsadzić

Komentarz

Pescarolo to lepsze C60 powinno starczyc spokojnie

Komentarz

witam
                  jestem tu nowy i chce sie zapytac o jedna rzecz
                  jezdze juz troche w granta i mam juz ponad 40% przejechane
                  powiedzcie mi co mozna zrobic zeby w b-specu czy jakos tak
                  zeby jak naj rzadziej zmieniac opony??? jechalem dzisiaj wiscig co bylo 66 okrazej i co 9 musialem zjerzdzac do pita
                  jeszcze jedno jaki kolor opon jest najbadziej dogodny do zjechania do pita????

Komentarz

Zamieszczone przez dec1993
                    zeby jak naj rzadziej zmieniac opony???
                    założyć jak najtwardsze (superhard)
                    Zamieszczone przez dec1993
                    jaki kolor opon jest najbadziej dogodny do zjechania do pita????
                    Pomarańczowy jest już max.

Komentarz

dzisiaj wlasnie mialem zalozone super hard i zas zjerzdzalem za 10-13 okroazen nie wiecie czemu tak sie dzieje
                      w innych postach czytalem ze inni zjerzdzaja po 30-40 okrazeniach jak oni to raobia???

Komentarz

To zależy od wielu czynników:
                        - długość toru
                        - stylu jazdy kierowcy
                        - mocy samochodu

Na nurburgringu opony starczają na kilka kółek, więc nie tragizuj :wink:
                        Poza tym gdzie czytałeś, że jeżdżą po 30-40 kółek? Możesz dać linka?
                        A, i napisz po jakim torze jeździsz i jakim autem

Ps. Odpisując, weź słownik języka polskiego do ręki, przeczytaj i zastosuj w praktyce....

Komentarz

jeżdżę jaguarem xjr race car
                          ja właśnie zaczynam przechodzi te długie wyścigi i chce żeby jak najdłużej kierowca był na torze.
                          tak jak wspomnialem zjeżdżał co 9 do 12 kółek czy to jest normalne czy niezabadzo???

Komentarz

Jak jeździsz na begginer's course to to nie jest normalnie

Komentarz

To jest normalne, z tego co zrozumiałęm, więcej kółek nie pojedziesz na tych samych oponach. Po prostu szybki wyścig i opony się zużywają :wink:

Komentarz

Jakie auto wybrać do tych wyścigów, żeby przejść je bez problemu na b-specu?

Gran Turismo All Stars
                                Dream Car Championship
                                Polyphony Digital Cup

Komentarz

PracujÄ™...
                                X