Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

W TYM TEMACIE PROSZĘ ZAMIESZCZAĆ WSZYSTKIE PYTANIA DOTYCZĄCE SAMOCHODÓW, KTÓRYMI NAJLEPIEJ PRZEJECHAC DANY WYŚCIG.
    ~MODERATOR.

-----

Na samym początku pragnę się przywitać z Wami !

Już jakiś czas to forum staję się coraz milszą lekturą dla mnie ,
    więc postanowiłem napisać .

Panowie, został mi ostatni wyścig w dziale Proffesional , wyścig Gran Turismo Wolrd ... wcześniej był Super Car Festival

Moje auto to Suzuki Escudo . Po paru próbach zauważyłem, iż to nie nadaje się do tego wyścigu chyba . Ogumienie wiem jakie założyć , na przód softy na tył hardy .

Wiem , że Mintola moze być dobra albo jakiś inny Race Car . Można je wygrac w dziale , który jest dla mnie niedostępny . Pozostaje mi tylko kupić to auto za 4,500,000 cr czy jak ?

Proszę o rade jak przejsc ten wyścig bo chcialbym mieć juz w garażu F1

Re: Jakie auto wybrać , jakie ogumienie ?

Również Witam Cię serdecznie Faabek
    Samochodem Suzuki Escudo powinno dać się przejechać ten wyścig, ale skoro nie dajesz rady, spróbuję polećić Ci coś innego :wink:
    Wszystko zależy ile masz przejechanych % w grze, ale jeśli dział Endurance Hall masz jeszcze zamknięty wnioskuję, że poniżej 25% :wink:
    - Możesz skorzystać z okazji jaka nadarza się co 700 dni (jeśli jesteś w przedziale z którego wiele nie brakuje) i na dniach 694-700 zakupić w używanych Race Car'a taniej niż u producenta (nie pamiętam dokładnie ich cen a nie chcę Cię wprowadzić w błąd)
    - Możesz jakoś dobić do 50% chociaż to by było raczej trudne, ale możesz zrobić np. wyścigi producentów, bo za 50% ukończenia GT4 dostajesz Jaguar'a XJR-9 Race Car '88, który bez problemu daje tam radę
    - Możesz też przejśc sobie Driving Missions, gdzie za misje możesz dostać samochody takie jak :Pagani Zonda Race Car '01 (misje 21-24), Toyota 7 Race Car '70 (misje 25-29), Nissan R89C Race Car '89 (misje 30-34), które też powinny dać radę, a zwłasza Nissan
    - W dziale European Events w evencie Deutshe Touring Car Meistershaft (DTM) wygrywasz Mercedes'a AMG CLK-GTR Race Car '98, którego Ja co prawda osobiście kompletnie nie lubię, ale przyznam, że jest diabelnie szybki, i na pewno by sobie poradził z Twoim problemem
    - Lub też możesz po prostu zbierać na jakiegoś Race Car'a i kupić u producenta

Mam nadzieję, że w jakiś sposób pomogłem :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Escudo to szybkie auto, ale słabo skręca, więc moim zdaniem powinieneś jechac innym autem.
      Najlepszą propozycją jest chyba Minolta, ale CLK-GTR też powinien dac radę.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Faabek
        Wiem , że Mintola moze być dobra albo jakiś inny Race Car . Można je wygrac w dziale , który jest dla mnie niedostępny
        Witek - Czytaj uważniej :wink:
        Co do Merca, to w poprzednim poscie napisałem gdzie jest do wygrania, więc powinieneś już sobie poradzić :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Wiem , że Mintola moze być dobra albo jakiś inny Race Car . Można je wygrac w dziale , który jest dla mnie niedostępny
          Witek - Czytaj uważniej :wink:
          Co do Merca, to w poprzednim poscie napisałem gdzie jest do wygrania, więc powinieneś już sobie poradzić :wink:

Pozdrawiam
          Zrozumiałem wcześniejszego posta dobrze i wiem, że Faabek nie ma jeszcze Endurance Hall, ale poprzednim postem zasugerowałem odblokowanie tych wyścigów, a potem Minolty
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dobra, rozumiem
            Ale może uda się też przejśc czymś łatwiej dostępnym, np. takim CLK-GTR :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Panowie ,dziękuję bardzo za pomoc ,

Lukas oby więcej takich użytkowników na forum ,

nie spodziewałem się, że tyle się dowiem ...

biore sie za robienie 25 % gry , ale wcześniej chyba spróbuje tego piekielnie szybkiego clk :-)

apropo ogumienia w tym wyścigu to dobrze napisałem ?

na tył bardziej twarde niż na przodzie ?

Komentarz

Ogumienie

apropo ogumienia w tym wyścigu to dobrze napisałem ?na tył bardziej twarde niż na przodzie ?
                To zależy od mocy auta, ale jeśli mówimy o Race Car'ach i tym evencie to chyba najlepiej będzie założyć na tył: Racing Super Hard, a na przód: Racing Hard :wink:

PS. Na przyszłośc, nie zakładaj dwóch takich samych tematów, tylko napisz w jednym o Swoim problemie, bo jeśli ktoś faktycznie będzie chciał Ci pomóc to zrobi to w jednym, a przynajmniej przyoszczędzisz Moderator'owi pracy :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Co do ogumienia to najlepiej dac taką samą twardośc na przód i tył i sprawdzic który opony się szybciej zużywają - z reguły są to opony tylne, ale to zależy od auta. Ja zawsze daje na tył RSH a na przód RH.
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Podobnie jak Witek, do race car'ów używam na przód RH a na tył RSH. Do czteronapędowców zakładam komplecik RH.
                    pozdrawiam

Komentarz

Mam z tym wyścigiem problem ponieważ mam już ukończone 75% gry i co do tych dni sie nie zgadzam 700 dni i race car używany ja miałem dopiero dostępny przy 1342 dni kupiłem i nie daje rady apropo gram od 2,5 roku w GT4 ale grałem również przez 1,5 roku w GT3 więc nie jestem laikiem oczywiście próbowałem ten wyścig przejechać różnymi bolidami ale najlepiej sprawował się BMW RACE CAR ale brakło tylko 1 p do wygranej więc powiedzcie gdzie można dostać F-1
                      z góry dziękuje.

Ps-przepraszam za błędy które popełniłem.

Nie przepraszaj - po prostu ich nie popełniaj
                      A o Formule było już setki razy...

Moderator Serwer

Komentarz

Stary bolidy są dwa jeden po ukończeniu 100% gry drugi po przejechaniu w endurance event wyścigu Nurburgring 24h.

Jeśli chodzi o ten wyścig to powiem Ci jak ja to zrobiłem... kupiłem Pescalardo Play Station(we włoskich samochodach, są dwa podobne chodzi o ten z większą mocą) ztuningowałem go a gumki założyłem Racing medium... albo hard nie pamiętam. Sam dobierz. :wink:

A później zaczęła sie zabawa... trzeba sie napocić i dobrze rozplanować pit stopy ale to da sie zrobić.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Stary bolidy są dwa jeden po ukończeniu 100% gry drugi po przejechaniu w endurance event wyścigu Nurburgring 24h.

Jeśli chodzi o ten wyścig to powiem Ci jak ja to zrobiłem... kupiłem Pescalardo Play Station(we włoskich samochodach, są dwa podobne chodzi o ten z większą mocą) ztuningowałem go a gumki założyłem Racing medium... albo hard nie pamiętam. Sam dobierz. :wink:

A później zaczęła sie zabawa... trzeba sie napocić i dobrze rozplanować pit stopy ale to da sie zrobić.
                          Francuskich!
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Sory pomyłka. ;p

Komentarz

Dzięki o ile playstation mi wytrzyma te 24h ale spróbować warto.

Komentarz

Pracuję...
                              X