Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie auto wybrać , jakie ogumienie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Supercar Festival

Wielki dzięki za radę. BMW M5 w zupełności się nadaje. I pomyśleć, że wydałem 500.000 Cr na Tommy Kaira ZZII, żeby nie móc nim wystartować.

Komentarz

• Re: Jakie auto wybrać , jakie ogumienie ?

Zamieszczone przez frutek05941
      Witam mam problem z wyścigiem La Sarthe 24h II. Jakim najlepiej samochodem tam pojechać i z jakimi ustawieniami ? Z góry dzięki za pomoc.
      Do tego wyśigu najlepiej nadaję się Polyphony Digital F1 lub Nissan R92CP. Jeśli chodzi o ustawienia to zalezy jak zamierzasz przechodzić wyścig. Czy w A-spec czy B-spec. Jeżeli chcesz jechać w B-spec to formuła zrobi swoje bardzo szybko tylko ustaw prędkość na 5(Push) i uważaj żeby jej gdzieś nie wypieprzyło wiec albo na zakrętach zmniejszaj prędkość na 4 lub 3 lub po zdobyciu wystarczającej przewagi ustaw taką prędkość na stałe.
      A co do Nissana R92CP ciśnij najpierw na A-specu, aż nabierzesz dużej pzrewagi, a gdy będziesz musiał zjechać do pit stopu do zmień tryb na b-spec.(myślę, że wystarczy do pierwszego zjazdu
      A o A-spec nawet nie mówie, bo wątpie, żebyś jechał ten wyścig 24H :mrgreen:

Komentarz

czy morze [może!] mi ktoś pomuc [pomóc!] niewiem [nie wiem!] jak przejsc te mistrzostwa profesional world te ostatnie co sie jezdzi tymi bolidami mam tego mercedesa clk ale nie moge nim przejsc nie wiem co robie nie tak bo czytalem tu na forum ze powinienen nim spokojnie przejsc w wogule [w ogóle!] nie moge nawet gosci na 20 sekund odstawic a musze minimum na 30 s zeby po wyjezdzie z boxu po zmiane gum wyjechać spokojnie przed nimi prosze o jakis oddzew !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

///
        Pisz swoje posty poprawnie. Jeśli masz z tym problemy to użyj do pomocy Worda, czy nawet Firefoxa... poprawiłem błędy ortograficzne - na interpunkcje i inne sprawy nie mam siły.
        ~W.E.

Komentarz

1. Opony Super Hard ma?
          2. Turbo wsadzone ma?
          3a. Toyote Minolte ma?
          3b. Formula Polyphony ma?
          4. Kup słownik ortograficzny

Jeżeli na pytanie 1 lub 2 odpowiedziałeś "nie" - to to zrób. Jeśli odpowiedź brzmi "tak" - użyj auta z 3a lub 3b. Polecenie 4 wykonaj niezależnie od odpowiedzi na poprzednie pytania.

Komentarz

Kolego chodzi Ci o te mistrzostwa co jeżdżą np. Mercedesem Sauberem c9 lub Nissanem R92CP? Przejeż jak Ty zjedziesz to potem oni zjeżdżają to powinieneś ich dogonić, ale dobra, bo wiem ze Mercedes CLK-GTR jest jednym z gorszych bolidów, a może i nawet najgorszym(oprócz Gilleta Vertigo)
            Słuchaj są trzy propozycje:

1. Ciśnij tyle ile fabryka dała a na zakrętach staraj sie za dużo nie hamować(nie za ostro i hamuj równo z miganiem zmiany biegu), lepiej trochę przyhamuj lub lekko popuść gaz. Chyba, że zakręt będzie tego hamowania potrzebować( powyżej 90 stopni)

2.Przejedź wyścigi na B-specu(menager), prędkość na 5 i włącząny Overtake.

Możliwe, że to nie da żadnej poprawy to zostaje jeszcze jedna propozycja.

3.Przejdź do Endurance Hall i wygraj któryś z poniższych wyścigów swoim Mercedesem CLK-GTR:
            *Fuji 1000km - trochę posiedzisz, a zdobędziesz Nissana R92CP
            *El Captain 200 Miles - Toyota Minolta

Myśle, ze dasz radę spokojnie na B-specu, a jeśli nie(bo nie pamiętam jacy tam są przeciwnicy) to zacznij na A-specu, a potem zmień na B-spec. Wiem napewno, że El Captain i Fuji chyba też przechodziłem tym Mercem co Ty masz.
            Jeżeli stawiasz na prędkość to lepiej postaraj się o o Nissana R92CP bo nieźle zapierdziela ale Minolta też Ci siębardzo przyda w innych wyścigach podobnej serii.

Zamieszczone przez BelegU$
            1. Opony Super Hard ma?
            3b. Formula Polyphony ma?
            Kolego na twardych oponach auto jest jeszcze wolniejsze niż na miękkich(a różnica jest całkiem duża), a i co z tego, że będzie później do PIT-a zjeżdżać jeśli nawet nie może wystarczającej przewagi na miękkich oponach zrobić, a co dopiero na twardych.

I wątpie, żeby chłopakowi, który chce trochę poczerpać przyjemności z gry, chciało się już jechać Endurance Nurburgring 24 H po formułę, bez której bez problemu można przejść calutką grę(no oprócz F1 Racing w Extreme Hall, ale to spokojnie może zrobić sobie na końcu)

///
            edytuj posty!
            ~W.E.

Komentarz

chcialem sie spytać bo kupilem za milion Tego giletta Vertigo race car czy da tam rade ???????

Komentarz

Zamieszczone przez fryta22
                chcialem sie spytać bo kupilem za milion Tego giletta Vertigo race car czy da tam rade ???????
                Ni ch.. Gillet Vertigo to największy shit jaki jest z bolidów. Jakbyś przeczytał powyżej to byś zobaczył co napisał KingOfGranTurismo bo ma w zupełności rację.
                A tak pozatym cena nie dała ci nic do zrozumienia? Jeżeli wszystkie bolidy są po 4,5mln lub 3,5 mln a nie wszystkie są dobre, to co dopiero auto za 1mln.

KOGT Ci wszystko powyżej opisał. Zobacz. A jeśli już koniecznie chcesz zdobyć szybko kasę to proponuje pierwszy konkurs w japanese Hall(tam gdzie jest 5 wyścigów), a dostaniesz auto za 350k. jak bedziesz powtarzac to szybko dojdziesz do duzej kasy. a jeszcze szybciej w tym konkursie co zdobyles clk-gtr. Pzrechodz to caly czas na b-specu(prędkosć 5 i włączony overtake), a wygrane clk-gtr sprzedawasz za ok 750k-szybki milion
                Pieprze zasady i tych co je ustalają...

Komentarz

Co do tematu.

Turbo + RSH + Spokojna jazda w mercu,
                  Lub Wygrywamy minoltę w El Capitan endurance i śmigamy bez problemu. Należy jednak pamiętać, że toyota lubi sobie zniszczyć tylne gumy, więc trzeba się zaopatrzyć w twardszą mieszankę na tył

Komentarz

• Re: Race of NA sports

Mam pytanko własnie co do wyścigu który jest w professional events i trzeba mieć tam samochody z silnikiem typu NA czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co z tym typem silnika chodzi i jakim mniej więcej samochodem mogłbym tam pojechać.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Komentarz

N/A to samochody bez turbosprężarki. Polecam M3CSL - Spokojnie daje tam radę. :wink:

Można kupić też M5 - Od razu na festival supercarów będziesz miał...i na El Capitan 200.

Komentarz

Witam, jakim samochodem najlepiej przejechać wyścig Professional Hall - Supercar Festival ?

Pozdrawiam.
                        Michael Jackson - KING OF POP

Gran Turismo - najlepszy symulator oraz najlepsza gra wyścigowa na PlayStation

Komentarz

Było.... Jak czujesz się pewnie, BMW M5 powinno wystarczyć.Jeśli masz dużo kasy, chcesz jechać B-Spec albo nie dajesz rady Betą, polecam Forda GT (masz od razu na american hall auto)

Komentarz

Jednak udało mi się przejechać BMW M3, bez żadnych wspomagaczy i na manualnej skrzyni to dopiero rywalizacja

Teraz mam do was prośbę, jaki samochód kupić do super szybkich wyścigów, wiecie o co mi chodzi ? Te samochody co maja niesamowitą przyczepność i prędkość oraz cena jest dość wysoka np.3.500.000, dość sporo takich autek jest i nie wiem który jest najlepszy. Będę go wykorzystywał w wyścigach 24H 1000km itp.

Proszę o pomoc, z góry bardzo dziękuje.
                            Michael Jackson - KING OF POP

Gran Turismo - najlepszy symulator oraz najlepsza gra wyścigowa na PlayStation

Komentarz

Wygraj Toyotę Minoltę w El Capitan 200 miles. :wink:

Ewentualnie polecam Ci Audi R8 lub Pescarolo ( czy jakoś tak )

Komentarz

Dobry jest jeszcze Peugeot 905

Komentarz

Pracuję...
                                X