Ej koledzy czy ja mógł bym podmienić mój czas do turnieju??
Bo gdy zrobiłem swoje emu to uzyskałem swój max już więcej nie dam rady :wink: I teraz czy kierownik turnieju mi na to pozwoli?
Ej koledzy czy ja mógł bym podmienić mój czas do turnieju??
Bo gdy zrobiłem swoje emu to uzyskałem swój max już więcej nie dam rady :wink: I teraz czy kierownik turnieju mi na to pozwoli?
Oczywiście czasy można poprawiać i wymieniać do ustalonego Deadline'u.
aha to fajnie. bo myślałem że tylko raz można zapodać czas do turnieju
EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=tej8qkuv9hg
Już mi muzyczkę zablokowali
Jak pisałem wcześniej to jest mój max już nie dam rady urwać z tego czasu.
Poprzedni mój czas był gorsz 0.200s.
Brawo JISAW. Porownywalem Twoje miedzyczasy do moich. W dwoch pierwszych sektorach pojechales o ponad 0,5s szybciej ode mnie. Trzeci sektor z szykana "tylko" o 0,1s. Ostatni sektor to rowniez miazdzaca przewaga. 0,7s szybciej. Wychodzi na to, ze nie jestem mistrzem szybkich lukow. Duzo lepiej radze sobie na ciasnych, technicznych sekcjach.
Poprawiac czasy :mrgreen: Jeszcze macie troche czasu. GT5 prawdopodobnie nie wystartuje. Mamy szanse na zwyciestwo :mrgreen:
Ja dużo nie brakowało :mrgreen: o grubość włosa dreadlooka :wink: (bez obrazy panie kierowniku)
Koledzy było super gratuluje wam wszystkim :mrgreen:
Ja się zgłoszę pod koniec tygodnia chyba że zdąże kupić laptopa to będe wcześniej :wink:
Jeśli nikt nie będzie chętny, to mogę ja. Tylko w takim przypadku uprzedzam, że nie będę "dostępny" w następnej, a także najprawdopodobniej w kolejnych rundach.
Dlatego dobrze by bylo, zebys teraz wystartowal :wink: Nastepna runda to GT4 vs GT5, wiec i tak nie jedziemy. Pozniej gdyby GT2 jechalo to bedziesz tym pauzujacym. :wink:
Komentarz