Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] TEAM GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] TEAM GT2

Ladnie, niezle. Teraz czekamy, co pokaze nam mleczny87.

Wracajac do opon i zachowania GT40. Osobiscie jezdzi mi sie calkiem przyjemnie. Moze i przesadzili troche z przyczepnoscia tych gum, ale za to poziom trudnosci i frajda z bardzo szybkiego kolka jest nie do porownania z np oponami Super Softs. Tutaj o wiele wazniejsze jest odpowiednie operowanie gazem, szczegolnie na 1st i 2nd biegu.

"Dla mnie, bomba" :mrgreen:

Przegrzebuje strony internetowe w poszukiwaniu jakichkolwiek czasow, tabel, filmow z GT40 Race Car Gulf na Laguna Seca. Jesli ktos znajdzie jakikolwiek dowod, napiszcie lub podajcie link. Moze to byc nawet przejazd On-Board. Wlacze stoper i zmierze czas :mrgreen: Wszystko po to, zeby sprawdzic i porownac Nasze opony Real z rzeczywistymi osiagami.

Komentarz

Powiem wam, że jeździ mi się coraz lepiej. Osiągnąłem czas 1:27.9xx, ale nie będę przecież wstawiał co chwila screena.

W zakręty wchodzę driftami, łatwiej się zmieścić, jeśli się dobrze prowadzi samochód w poślizgu.

Komentarz

Jeszcze troche treningu i bedziesz krecil swietne czasy :wink: Jeszcze Dreadlock nie pokazal Nam, jak mu ida testy :wink:

Ps. 34th Rolex Monterey Historic Automobile Races, Group 7A, GT40 Gulf Mk.1 1966, szukam wynikow

Komentarz

Zaczynają już to być ostateczne czasy, myślę że do 1.25.xx bym jeszcze dojechał ale to już tak maksymalnie. Tymczasem udało mi się zrobić taki czas:

Komentarz

Ja dodam tak dla porównania. Będe se tak jeździł dla siebie i czekał na kolejną rundę :wink:

EDIT
            http://www.youtube.com/watch?v=-CxQvBU6MPE ------------ Tu jest filmik z przejazdu, Screen pochodzi włśnie z niego :wink:

Komentarz

Brawo Gnapek :wink: Mysle, ze miejsce w teamie masz juz raczej pewne :wink:

Komentarz

I jest mniej niż 1:25

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Jeszcze Dreadlock nie pokazal Nam, jak mu ida testy :wink:
                  Na razie wcale nie idą...weekend wyrwany z życiorysu (wesele i poprawiny) i lada dzień jak tylko poprawi się pogoda jadę z dziadkiem podbierać pszczoły. Tak Dreadzik pszczelarz :mrgreen:
                  Więc nic nie obiecuje.

Komentarz

Czas jest do 4lipca. Liczymy, ze wykrecisz jakis porzadny czas :wink:

JISAW Nas tu dodatkowo motywuje i pokazuje, ze na tych oponach jednak da sie szybko jezdzic :mrgreen: Czekamy na kolejne "rady" w postaci screenow Mentorze :mrgreen:

Edit:
                    JISAW, wlasnie ogladalem Twoj przejazd. Ty cwaniaku :mrgreen: A ta jazda po piachu w pierwszym i w drugim sektorze to co? Pikus? :mrgreen: Zaoszczedziles ok sekunde. Reszta juz bardzo podobnie. Takze, w moich oczach ten przejazd sie nie liczy

Edit2:
                    Znalazlem na necie wyniki 34th Rolex Monterey Historic Automobile Races 2007, Group 7A, tor Laguna Seca Raceway,w tych zawodach startowal wlasnie GT40 Gulf. Time of 14:57.770, Laps 10, wygral Mirage M6 '72, GT40 byl szosty na mecie, nie podali straty. Nawet, gdyby GT40 wygral ten wyscig to srednia wyniosla 1:27,777. Najlepsze czasy okrazenia oscylowaly pewnie w granicach 1:22-1:25. czyli Nasze czasy sa BARDZO prawdopodobne, o ile podczas tego wyscigu nie bylo zadnych powaznych incydentow. To wlasnie Nasze opony Control sa najbardziej zblizone do realnych warunkow. Takze panowie, nie ma na co narzekac :wink:

Komentarz

Takze, w moich oczach ten przejazd sie nie liczy
                      Ej nie kop dołków pod własną drużyną :mrgreen:

Komentarz

Edit:
                        JISAW, wlasnie ogladalem Twoj przejazd. Ty cwaniaku A ta jazda po piachu w pierwszym i w drugim sektorze to co? Pikus? Zaoszczedziles ok sekunde. Reszta juz bardzo podobnie. Takze, w moich oczach ten przejazd sie nie liczy
                        Dobra, dobra nie bądź już taki dokładny sam wiesz jak jedzie ten wóz i przy większej prędkości na tych oponach się ciężko zmieścić ale ogólnie robie przejazdy czysto na asfalcie wtedy tylko se tak wyjechałem bo nie chciało mi się korygować tego auta.

I czas był robiony po piachu ale ten lepsze 1:24 już był czysty powtórki nie nagrywałem bo myślałem że nie będzie potrzebny.

Ogólnie mówiąć w tym filmiku to tylko chciałem coś TOYO pokazać. Omawialiśmy sobie sposób na GT40 żeby łagodniej jechał :wink:

Komentarz

Spoko :wink: Zgrywam sie... Po za tym, wiem, ze nie startujesz w tej rundzie, wiec mozesz jezdzic, jak chcesz. Skoro czas ponizej 1:25 zrobiles po torze to gratuluje.

Komentarz

Po za tym, wiem, ze nie startujesz w tej rundzie, wiec mozesz jezdzic, jak chcesz.
                            Why not? Szczerze mówiąc wolałbym by Ji wyruszył za mnie. Nie czuje się na siłach. Ji co Ty na to?

Komentarz

Jesli nie czujesz sie na silach to moze jednak ktos pojedzie za Ciebie. Jisaw bylby swietnym wsparciem :mrgreen:

Komentarz

Ej to mam jechać czy nie bo nie wiem????? Jak by co to przycisnę tego GT40 i max swoich sił zrobie :wink:
                                tylko czy mam jechać

Komentarz

Pracuję...
                                X