Hmm... Ok. Wiec JISAW siedzi. Ja pojade, Toyo...? Kto jeszcze? W skladzie mamy Dreadlock'a, Wilka i Kamila12. Kto jest zainteresowany? Kto ma troche czasu?
O to będzie niezwykle ciężko, bo turniej już trwa.
Więc ja pojadę. Jeśli ma nas być czterech, to jestem ja, thooorn, Dreadlock, Kamil12.
Od 25 czerwca skład będzie musiał być stały (JISAW, thooorn, Dreadlock, Kamil12) przez wszystkie rundy, kiedy mnie nie będzie. Jeżeli turniej będzie trwał do 25 lipca, to od 26 dalej będą "ławy". Chyba, że pojawiłby się Wilku.
Mam wrazenie, ze tutaj przegramy, i to mocno. Te opony nie sa stworzone do jazdy wyscigowej. Przewaga miekkiej mieszanki w GT4 moze byc zbyt duza. Pozyjemy, zobaczymy.
Ludzie... Poddajecie się w przedbiegach ?! Trenować a nie marudzić... Jak się chce to wszystko można ! I bez takich mi tu... Bo będzie wpierdul... :mrgreen:
Macie to wygrać i tyle... :wink:
Widzę że są problemy chociaż nie jestem w wyjściowym składzie to się przejechałem i powiem tyle że będziecie mieli problem ja sam miałem co robić bo teraz się tak na szybko przejechałem i rzuca nim jak byk :wink:
Może mam wstąpić do składu?? za kogoś?? Czy dacie radę??
thooorn napewno was podciągnie ale może znów braknąć kawałka włosa Dreadlocka :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Tu podaje mój szybki przejazd
trzeba nieźle z niego urwać :wink:
No to skoro mowa o mnie to może Ji mnie zastąpisz? Wyjdzie na to że ja usiadłem a gra Thoorn.
Nie myśl że nie chcę grać ale już teraz wiem że mimo usilnych starań uzyskam przeciętny czas. A ze względu na to że to trudna runda potrzebny nam mocny squad :wink:
Szczerze mówiąc, to nie wiedziałem, ze będzie tak źle. Podsterowność można powiedzieć, że jest 100%, Ford na łukach jedzie niemalże prosto, a na pierwszym nawrocie muszę hamować prawie do zera, by się zmieścić. Gdyby był dozwolony settings, to by można było to trochę złagodzić ustawieniami, ale trzeba się męczyć.
Próbowałem nadrzucać trochę tyłem, by wejść w zakręt ślizgiem i się zmieścić, ale nic z tego. Albo zaliczam 180, albo i tak wypadam z zakrętu. I szczerze mówiąc, to wątpię, by dało się wytrenować jazdę Controlami na Lagunie.
Biesiad, ja się nie poddaję, tylko po prostu czarno to widzę, ten Ford po prostu nie jedzie :wink:
P.S. JISAW, jak powiedziałem, że jadę, to jadę :wink:
Komentarz