Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] TEAM GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Dyskusja] TEAM GT2

Ja mogę siedzieć na ławie.

Komentarz

Hmm... Ok. Wiec JISAW siedzi. Ja pojade, Toyo...? Kto jeszcze? W skladzie mamy Dreadlock'a, Wilka i Kamila12. Kto jest zainteresowany? Kto ma troche czasu?

ignac8: Mnie nie ma, wypisywałem się.

Komentarz

Witam szlachte!
        Panowie widze że macie cieniutko z kierowcami... Może ja się nadam?? Tyle że ja gram na konsoli
        rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

O to będzie niezwykle ciężko, bo turniej już trwa.

Więc ja pojadę. Jeśli ma nas być czterech, to jestem ja, thooorn, Dreadlock, Kamil12.

Od 25 czerwca skład będzie musiał być stały (JISAW, thooorn, Dreadlock, Kamil12) przez wszystkie rundy, kiedy mnie nie będzie. Jeżeli turniej będzie trwał do 25 lipca, to od 26 dalej będą "ławy". Chyba, że pojawiłby się Wilku.

Komentarz

Ale skoro się pytacie kto ma troche czasu, jest chętny to ja odpowiadam że chciałbym wziąć udział w turnieju... :/
            rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Zapisy do turnieju juz dawno minely. Druzyna GT2 jest juz utworzona.

Ignac8, zapomnialem :wink:

Czyli sklad na runde 2 to Toyo, thooorn, Dreadlock89 i Kamil12. Teraz czekamy na ustalenia prowadzacego co do rundy 2.

Komentarz

Składam petycję... ! :mrgreen:
                Nie grałem jeszcze na stałe w GT2 kiedy były zapisy... To jakaś dyskryminacja...

Komentarz

Zamieszczone przez Biesiadnik
                  To jakaś dyskryminacja...
                  Pracowaliśmy w BMW Sauber :mrgreen:

Panowie, jeździliście już GT40 na Controlach na Lagunie? Teraz żałuję, że settings jest zabronione

Komentarz

Mam wrazenie, ze tutaj przegramy, i to mocno. Te opony nie sa stworzone do jazdy wyscigowej. Przewaga miekkiej mieszanki w GT4 moze byc zbyt duza. Pozyjemy, zobaczymy.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      Mam wrazenie, ze tutaj przegramy, i to mocno.
                      Ludzie... Poddajecie się w przedbiegach ?! Trenować a nie marudzić... Jak się chce to wszystko można ! I bez takich mi tu... Bo będzie wpierdul... :mrgreen:
                      Macie to wygrać i tyle... :wink:

Komentarz

Łodezwał się masz GT2 to spróbuj się bryknąć GT na Lagunie w gównianych gumkach
                        Zobaczymy czy nie będziesz narzekał.

A jak chcesz to możemy Cię wkręcić do turnieju

Komentarz

Widzę że są problemy chociaż nie jestem w wyjściowym składzie to się przejechałem i powiem tyle że będziecie mieli problem ja sam miałem co robić bo teraz się tak na szybko przejechałem i rzuca nim jak byk :wink:

Może mam wstąpić do składu?? za kogoś?? Czy dacie radę??
                          thooorn napewno was podciągnie ale może znów braknąć kawałka włosa Dreadlocka :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Tu podaje mój szybki przejazd
                          trzeba nieźle z niego urwać :wink:

Komentarz

No to skoro mowa o mnie to może Ji mnie zastąpisz? Wyjdzie na to że ja usiadłem a gra Thoorn.
                            Nie myśl że nie chcę grać ale już teraz wiem że mimo usilnych starań uzyskam przeciętny czas. A ze względu na to że to trudna runda potrzebny nam mocny squad :wink:

Komentarz

Szczerze mówiąc, to nie wiedziałem, ze będzie tak źle. Podsterowność można powiedzieć, że jest 100%, Ford na łukach jedzie niemalże prosto, a na pierwszym nawrocie muszę hamować prawie do zera, by się zmieścić. Gdyby był dozwolony settings, to by można było to trochę złagodzić ustawieniami, ale trzeba się męczyć.

Próbowałem nadrzucać trochę tyłem, by wejść w zakręt ślizgiem i się zmieścić, ale nic z tego. Albo zaliczam 180, albo i tak wypadam z zakrętu. I szczerze mówiąc, to wątpię, by dało się wytrenować jazdę Controlami na Lagunie.

Biesiad, ja się nie poddaję, tylko po prostu czarno to widzę, ten Ford po prostu nie jedzie :wink:

P.S. JISAW, jak powiedziałem, że jadę, to jadę :wink:

Edit:
                              Zamieszczone przez Biesiadnik
                              Bo będzie wpierdul... :mrgreen:
                              A Ty znowu z tym wpiedolem :mrgreen:

Komentarz

Cholera, zapomnialem o tym wątku

W środe wyjeżdzam, w tej rundzie udzialu najprawdopodobniej nie wezmę. Gnapek jest chętny, może iśc za mnie
                                http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                                GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                                GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pracuję...
                                X