Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zamieszczone przez thooorn
    Dobrze. Ale w jaki sposob te oceny maja byc wiarygodne skoro jeden ocenia na 2 a drugi na 5? ...gdzie 2 to porazka a 5 mistrzostwo swiata?
    Ano tego to nie wiem. Ja daje dosyc zbliżone oceny, dla mnie wyjściowe jest 4
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dlatego nie kazdemu pisane jest sedziowanie.

Komentarz

Bo my mamy taktykę "dobry glina-zły glina", a jeśli wyniki się nie podobają to trudno, porażkę trzeba przyjmować z godnością, wygrał najlepszy, pseudodrifterze :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
          Bo my mamy taktykę "dobry glina-zły glina", a jeśli wyniki się nie podobają to trudno, porażkę trzeba przyjmować z godnością, wygrał najlepszy, pseudodrifterze :wink:
          Przegraną trza przyjmować jak facet czyli na klatę :wink:

Sędziowie maja prawo różnie oceniać żaden z nich nie musi oceniać tak samo. Jeśli miało by być tak samo to jeden sędzia też by wystarczył
          a tak jest ciekawiej

Ja też nie pokazuje wszystkiego na co mnie stać bo jestem znygusiały ostatnio
          i teraz też za to płace nie zbyt wysokimi notami. Ale mi to pasuje :mrgreen:

Komentarz

Jesli co niektorzy dalej maja zamiar oceniac systemem "kogo lubie, kogo nie" to moze ja podziekuje...

Komentarz

Teraz pojechałeś po bandzie...jeśli tak tłumaczysz swój słaby przejazd to...ok, nie będę wdawał się w bezsensowne kłótnie, ale zobacz poprzednie rundy i co? Bardziej Cię lubiliśmy? W dupie mam czy kogoś lubię czy nie, dla mnie liczy się to czy podoba mi się czyiś przejazd czy nie, a że Twój był delikatnie mówiąc nie najwyższych lotów to czepiaj się siebie a nie wszystkich dookoła. Skończyłem.

Komentarz

Powiem szczerze, jako sędzia, ŻE SRA MNIE czym i kto jedzie - często na nazwę uzytkownika patrzę dopiero po ocenieniu. Więc bez takich komentów, proszę...

Komentarz

Thooorn- Nie obraź się ale zachowujesz się jak sfochowany dzieciak. Za każdym razem kiedy ocena nie będzie tak wysoka jak oczekiwałeś robisz awanturę, podczas gdy reszta nawet słowa nie powie nie zależnie od not.
                  Chcę Ci tylko przypomnieć że to jest zabawa i nikt nie gra o złote kalesony.

Wrzuć na luz i czerp przyjemność z rywalizacji bo ciągłe "on ma więcej bo go lubicie itp.itd" tylko męczy i zniechęca.

Komentarz

Są pretensje o oceny i nie tylko problemem też jest mój przejazd na Rundę 4.

Ale ja już go zapodałem bo nie chce mi się kolejnego tworzyć wiec sorry wszystkich jeśli nie zrobiłem czegoś jak trzeba

Komentarz

Twoj film jest niezgodny z regulaminem Jisaw. Kamera ma byc jedna, max oddalona i wszystkie wskazniki, ma "podazac" za wychyleniem samochodu, tak jak na filmie Mychy, a nie stateczna, ktora pokazuje caly bok wozu.

Masz jeszcze 2tyg na poprawienie.

Komentarz

Z tego co ja wiem to tylko ty masz problem. Niektórzy nie mają nic przeciw

Komentarz

Regulamin to regulamin. Jako organizator powinienes go przestrzegac. Niektorzy jakos potrafia sie dostosowac. Przymykalem na to oko, ale ile mozna? Dotyczy to rowniez innych.

Komentarz

Dobra to nie jadę już pierdole to Życzę wszystkim powodzenia w kolejnych rundach

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              Regulamin to regulamin. Jako organizator powinienes go przestrzegac. Niektorzy jakos potrafia sie dostosowac. Przymykalem na to oko, ale ile mozna? Dotyczy to rowniez innych.
                              Np.mnie. Wiem że w ostatniej rundzie źle ustawiłem kamerę i zdaje sobie z tego sprawę. Jednak zwyczajnie zapomniałem, każdemu może się zdarzyć.
                              I wydaje mi się że taki mały błąd nie ma istnego wpływu na przejazd usera.

Po części masz racje bo regulamin to regulamin ale mam wrażenie że na siłę szukasz punktu zaczepnego.

Komentarz

Tobie akurat "zle ustawilem kamere" przytrafia sie od poczatku trwania turnieju :wink: Porownaj sobie swoje ujecia z np kamera w nowym filmiku Mychy. Na twoich ujeciach widac praktycznie caly bok samochodu, gdy wchodzisz w zakret. Kamera jest statyczna. Na filmie Mychy samochod jest duzo dalej, a co najwazniejsze, kamera podaza za tylkiem wozu. Wychyla sie razem z samochodem.

Postanowilem, ze od tej rundy bede tego pilnowal. Nieregulaminowe filmy nie powinny byc brane pod uwage.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X