Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Temat uważam za zamknięty^^

P.S.Ji- wymaż te bluzgi, bo jeszcze Cię z forum wyleją

P.S.2 Dobranoc wszystkim.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
      Zamieszczone przez Witek Enzo
      JISAW jest organizatorem - on tu decyduje.
      Organizator chcial sie wycofac.
      Mała poprawka jestem organizatorem i zarazem uczestnikiem. Więc wycofywałem sie jako ZAWODNIK a nie ORGANIZATOR. Jakbym się wycofał jako organizator to wtedy ktoś by musiał moje obowiązki przejąć.

Wylać może nie wyleją ale od witka albo ignaca mogę dostać bananem po ryju i na dobicie z pół obrotu w drugi policzek :mrgreen:

Komentarz

Panowie spokojnie naprawdę niema co sobie skakać do oczu z powodu głupiej kamery.
        Teraz zamiast dobrze się bawić i rywalizować będziemy szukać okazji żeby komuś wytknąć błąd.
        A chyba nie na tym rzecz polega.

Skoro Thooornowi zależy na ujednoliceniu kamery od tej rundy to ok. Mogę się dostosować ale na przyszłość nie warto robić takiej sieki z poniekąd szczegółu nie mającego wielkiego wpływu na ocenę przejazdu.

Komentarz

Ja osobiście żadnej afery bym nie robił z tak błachego powodu. Ale thooorn ma to już w głowie zakodowane i on działa jak robot

Komentarz

Wiem wiem :wink:

Ale zakończmy już spory i wróćmy do Turnieju

Komentarz

Panowie, wpadłem na pewien pomysł, który ułatwi ocenianie.
              Ze względu na to, iż część sędziów(jeśli nie wszyscy) biorą pod uwagę odległość driftu od "barierek" to może, zamiast wrzucać filmiki na YT/wrzutę lub inne, uploadować sam plik z replayem? W ten sposób każdy sędzia po pobraniu go mógłby sam sobie ustawiać kamerę dowolnie. Minus jest taki, że nie można by raplaya przewijać. No i nie każdy pewnie ma emu ePSXe na kompie. To tylko sugestia, lecz proszę o wypowiedzenie się. Mój przejazd jest gotowy, ale może niepotrzebnie będę robił filmik w WMM, gdyby mój pomysł się przyjął.

Komentarz

imho zostawic tak jak jest Wszystko wygodnie i bez problemu. A kamera akurat nie ma dla mnie większego znaczenia, wszystko widac na obu
                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zostawić. Nie każdy ma EpsX... a mi kamera osobiście lotto...

Komentarz

No jak chcecie. Tylko ustawiając widok z góry łatwiej by było np zobaczyć, czy było uderzenie w ścianę czy nie^^ A ściągnąć ePSXe to nie problem, bo to mało waży.
                    Ale jak tam sobie Panowie szlachta uważa. To jutro uploadnę, bo już idę w kimę.

Komentarz

Moim zdaniem dobrze jest jak jest. Po co wprowadzać niepotrzebne zamieszanie? Tylko się zrobi jeden wielki bigos.

Ja zostałbym przy YT/wrzuta.

Komentarz

Uwaga:
                        Mam pytanie do uczestników,organizatora i głównie Thooorna.
                        Otóż zrobiłem już przejazd i podczas nagrywania zmieniając kamerę miałem do wyboru tylko tą wprost za autem i tą nieco dalej...
                        Nie ukrywam że replaya nie zapisałem a w kamerach nigdy się nie bawiłem więc nie bardzo kojarzę jak można uzyskać tę najdalszą. Zapewne odpowiedź tkwi w opcjach ale jak już mówiłem robienie kolejnego filmiku wymusi jechanie kolejnego przejazdu.
                        Więc pytanie brzmi:
                        Czy akceptujecie przejazd o tej kamerze czy jednak zmuszony będę jechać raz jeszcze?

Komentarz

Ja nie mam nic przeciw i nie będe problemów stwarzał :mrgreen:

Komentarz

Ja też nie. Mi to LOTTO, byle była z tyłu...

Komentarz

Nie mam nic przeciwko. Jeśli o mnie chodzi, to ważne, by było dobrze widać przejazd. Ale to już kwestia sędziów.

Komentarz

Jisaw, wykresl ten punkt z regulaminu.

Komentarz

Pracuję...
                                X