Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [DYSKUSJA] GRAN TURISMO DRIFTING CHAMPIONSHIP

Oj panowie bójcie się mojej laski. Na runde nr.2 zrobiła taki przejazd że mi gęba opadła do samej ziemi. Fakt zrobiła parę błędów bo ją rzuciło za mocno ale ten zakręt w kształcie jęzora pokonała mistrzowsko! Maksymalnie wygięty samochód blisko krawędzi tylko podkoniec zkrętu siła odśrodkowa ją wyniosła na zewnątrz zakrętu. Ale i tak super. Ku***a jestem dumnny z mojej laski że robi takie postępy :mrgreen:

dzisiaj wgram na youtube jej przejazd to sami zobaczycie. Jak na babe to i tak dobrze :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
      fajnie z tym 2 sposobem ale jak nie wszyscy ocenią?? to może po staremu??
      Ryzyk fizyk ale wydaje mi się że znalazło by się kilka osób chętnych oddać głos w ankiecie.

Komentarz

To co robimy? Ocenia każdy każdego?? czy szukamy jakiś innych uzytkowników?? Wydaje mi się że nie za dużo by było chetnych :wink: Ale to moje odzczucie

Komentarz

Nie, zadnych z zewnatrz. Juz raz sie przejechalismy na (nie)ludzkiej nieodpowiedzialnosci.

Moze jednak lepiej bedzie, jak oceniac bedziemy sie nawzajem. Teraz pytanie. Wedlug regulaminu, czyli cztery kategorie, czy po staremu jedna ocena? Wg mnie powinnismy oceniac zgodnie z regulaminem.

Komentarz

Tak to jedziemy na takiej zasadzie że:

1. Oceniamy każdy każdego
            2. 4 noty czyli Długośc, kąt wychylenia, Speed, Fun.
            Dobrze napisałem???
            Bo dymu nie liczymy bo dymu jak na lekarstwo brak w GT2 :wink: :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
              4 noty czyli Długośc, kąt wychylenia, Speed, Fun.
              Za kazda note przyznajemy max 5pkt (tylko nie chce widziec samych 5, bo to mija sie z celem). Max 20pkt. Pod koniec glosowania kazdy z uzytkownikow ma podliczone punkty.

Komentarz

samych 5 nie mozna dostać bo to jest praktycznie nie możliwe góra 3.
                Chyba że pojedziesz jeden długi łuk jednym ślizgiem samochód max wychylony speed ponad 100km/h i w dodatku żeby to ładnie wyglądało. To jak na GT2 jest prawie nie wykonalne. jak na ograniczenie mocy

Komentarz

Jeśli po jednej porażce tracić zaufanie do wszystkich ludzi to trudno.
                  Moim zdaniem było by lepiej gdyby oceniali z zewnątrz. Wyeliminowało by myślenie taktyczne graczy w gestii punktowania rywali.
                  Pewnie znalazło by się kilku chętnych by ocenić nasze przejazdy.

No ale Jisaw rządzi Turniejem więc skoro podjął taką a nie inną decyzję jestem gotów się dostosować :wink:

Komentarz

Zadna decyzja nie zostala jeszcze podjeta Narazie zastanawiamy sie, co z tym teraz zrobic. Problem w tym, ze wiekszosc ludzi wyjechala na wakacje i aktualnie niewiele osob bywa na forum. Znalezc kogos chetnego, ktory nie wystawi Nas do wiatru, bedzie ciezko.

Masz racje. Najlepiej, gdyby byl to ktos z zewnatrz. Osoba neutralna. Tylko wtedy wyniki beda bardziej wiarygodne.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                      Jeśli po jednej porażce tracić zaufanie do wszystkich ludzi to trudno.
                      Moim zdaniem było by lepiej gdyby oceniali z zewnątrz. Wyeliminowało by myślenie taktyczne graczy w gestii punktowania rywali.
                      Pewnie znalazło by się kilku chętnych by ocenić nasze przejazdy.

No ale Jisaw rządzi Turniejem więc skoro podjął taką a nie inną decyzję jestem gotów się dostosować :wink:

ale opcja moja nie musi być zakceptowana i nie musi być ostateczna.

Jesli chodzi o zgrywki taktyczne to z mojej strony nie bedzie żadnych. Bo to by nie było profesjonalne i też nie fer.

Jeśli osoby z zewnątrz to kto?? jeśli mógł bym ci powierzyć zadanie w znalezieniu sedziów? czy zgodził byś się?znasz tu wiecej osób. Napewno wiesz kto jest godny zaufania i odpowiedzialny :wink: nawet wiara z GT4 czy GT5 mogła by zostać sędziami. Tylko czy: ktos bedzie chciał, ilu tych sedziów? Moim zdaniem im wiecej tym lepiej. Po cichu liczył bym na 4 osoby ale jak da się wiecej to dobrze. I jak ktos by się zgodził to tutaj niech poda swoją osobę i chęć do sędziowania. Ja ich wpisze do regulaminu. i najważniejsz niech go przestrzegaja nawet jak by im się nie widziało.

Czy moge na ciebie liczyć?? Dread? :wink:

Komentarz

Jest kilku swietnych drifterow w GT5P, ale nie wiem, czy oni chcieliby wystapic w roli sedziow.

Komentarz

no własnie czy oni bedą chcieli

Komentarz

Ji-Szczerze mówiąc nadal miałem na myśli ankieta+post z uzasadnieniem.

Ale jeśli chcecie pozostać przy ustalonych sędziach to z przyjemnością odezwę się do kilku osób w tej sprawie. :wink:

Komentarz

tak bedzie lepiej jak jakąś watechę znajdziesz :mrgreen:

Komentarz

Ja w sumie bym ew. mógł oceniać, ale nie jestem specem od driftu, więc dla mnie by musiała być jedna ocena, jak te cztery kategorie to odpadam, człowiek za głupi .
                                1+1=10

Komentarz

Pracuję...
                                X