Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta

Miałem na myśli pozycje bo widok jest jak byś siedział na zderzaku a nie w samochodzie więc
    Mi osobiście taka kamera daje najwięcej precyzji i najlepiej określam linię jazdy, będąc na dziobie. Ale to może być też przyzwyczajeniem z dzieciństwa, bo tak grałem od początku. Jak będzie GT7, to tak samo. Czasami włączam sobie kokpit w GTS, ale to jak jeżdżę z botami, bardziej dla efektu chyba.

Komentarz

• OK. Nowa runda więc nowe wpisowe Zastanawiałem się co wybrać na tę rundę Była klasa B i A wiec może C ( Koniecznie bordowy Golf bo się Cieślak wkur** XD ) Tor tez nie za długi bo w tej klasie by się dłużyło na dłuższych dystansach Tak jest qurwa raz dwa trzy

Komentarz

• I już dzwonimy po płokułatułe, znowu bandy, znowu blachy jakieś

Nic to, pojedziem.

Komentarz

• Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
          I już dzwonimy po płokułatułe, znowu bandy, znowu blachy jakieś

Nic to, pojedziem.
          Tak wiem ale jest chyba więcej miejsca niż na Rome

Komentarz

• Runda #4 już wystartowała. Po trzech rundach na prowadzeniu umocnił się JISAW i nie zapowiada się, że odda komuś swoją lokatę. Na drugim miejscu okopał się Olo699 i raczej też nie odda swojego miejsca. Najciekawiej wygląda walka o najniższy stopień podium, gdzie różnica między trzecim, a szóstym miejscem wynosi jedynie 5 punktów! Toyo, C5R, mysi i ProDriver liczę, że nie zawiedziecie publiczności i zaoferujecie zażartą walkę do ostatniej rundy W rywalizacji o siódme miejsce również możemy zobaczyć ciekawy pojedynek. Dwie rundy do końca, jeszcze wszystko może się zdarzyć. Tor miejski, więc nie ma żadnych ograniczeń co do pokonywania zakrętów etc.

Jednocześnie wybaczcie, że wczoraj nie zaktualizowałem tabeli etc., ale w czwartek rozpoczynam weekend i obowiązki z tym związane wzięły górę
            Ostatnio edytowany przez Olo699; 09.04.2021, 12:20.

Komentarz

• Zamieszczone przez Olo699 Zobacz posta
              Runda #4 już wystartowała. Po trzech rundach na prowadzeniu umocnił się JISAW i nie zapowiada się, że odda komuś swoją lokatę. Na drugim miejscu okopał się Olo699 i raczej też nie odda swojego miejsca. Najciekawiej wygląda walka o najniższy stopień podium, gdzie różnica między trzecim, a szóstym miejscem wynosi jedynie 5 punktów! Toyo, C5R, mysi i ProDriver liczę, że nie zawiedziecie publiczności i zaoferujecie zażartą walkę do ostatniej rundy W rywalizacji o siódme miejsce również możemy zobaczyć ciekawy pojedynek. Dwie rundy do końca, jeszcze wszystko może się zdarzyć. Tor miejski, więc nie ma żadnych ograniczeń co do pokonywania zakrętów etc.

Jednocześnie wybaczcie, że wczoraj nie zaktualizowałem tabeli etc., ale w czwartek rozpoczynam weekend i obowiązki z tym związane wzięły górę
              A jak, lecimy do końca. Podoba mi się cała ta koncepcja, wczoraj pokazywałem mojej żonie nasze czasy i generalkę, to była mocno zaskoczona tym, jak zbliżone mamy wyniki i jak ciasno jest między niektórymi. Przecież w Rzymie między Tobą, Mysi a mną było 0.177s. Nie ma lipy!

Komentarz

A jak, lecimy do końca. Podoba mi się cała ta koncepcja, wczoraj pokazywałem mojej żonie nasze czasy i generalkę, to była mocno zaskoczona tym, jak zbliżone mamy wyniki i jak ciasno jest między niektórymi. Przecież w Rzymie między Tobą, Mysi a mną było 0.177s. Nie ma lipy!

To weź ją namów aby z nami poleciała
                Ostatnio edytowany przez JISAW; 09.04.2021, 13:00.

Komentarz

• też coś na start wrzucę 1:12.242

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                  Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                  Jabol punk!

Komentarz

To weź ją namów aby z nami poleciała
                    Robiłem to już setki razy. Uwierz mi. Setki razy. Jesteśmy razem już ponad 11 lat, kiedy zaczął się nasz związek, ja już byłem pierdolcem Gran Turismo na maksa, i zacząłem jej ryć banię motorsportem i proponowałem, że ją nauczę grać w tego typu gierki, że to jest naprawdę fajna sprawa. To nie, bo tam za szybko obraz leci i trzeba hamować, a ona by chciała tylko gaz i kierowanie. Do dzisiaj próbuję od czasu do czasu, ale bez powodzenia.

Mimo wszystko, będę próbować, dopóki śmierć nas nie rozłączy.

Komentarz

Robiłem to już setki razy. Uwierz mi. Setki razy. Jesteśmy razem już ponad 11 lat, kiedy zaczął się nasz związek, ja już byłem pierdolcem Gran Turismo na maksa, i zacząłem jej ryć banię motorsportem i proponowałem, że ją nauczę grać w tego typu gierki, że to jest naprawdę fajna sprawa. To nie, bo tam za szybko obraz leci i trzeba hamować, a ona by chciała tylko gaz i kierowanie. Do dzisiaj próbuję od czasu do czasu, ale bez powodzenia.

Mimo wszystko, będę próbować, dopóki śmierć nas nie rozłączy.
                      Hehehe ja swoją byłą zwerbowalem tutaj a była amebą w GT Heh ale się wyrobiła pod moim okiem hehe. Doszła do takiej wprawy że kopała dupska co niektórym tutaj xd Teraz mam innego żołnierza w naszym gronie heh mojego młodego i jest w nim potencjał lepszy niż w jego matce wcześniej xd Może za jakiś czas lepiej będzie zapierdzielal niż ona wtedy xd

Komentarz

Hehehe ja swoją byłą zwerbowalem tutaj a była amebą w GT Heh ale się wyrobiła pod moim okiem hehe. Doszła do takiej wprawy że kopała dupska co niektórym tutaj xd Teraz mam innego żołnierza w naszym gronie heh mojego młodego i jest w nim potencjał lepszy niż w jego matce wcześniej xd Może za jakiś czas lepiej będzie zapierdzielal niż ona wtedy xd
                        A jaki miała nick? Bo faktycznie, kiedyś za czasów GT6 trafiałem w poczekalni na taką typiarkę i ona kosiła równo. Sobie myślę, a jakaś dziewucha przede mną, będzie gładko. I się przejechałem ostro na takiej ocenie. Apricot Hill, Monza np, to leciała tam elegancko.

Komentarz

• <posladki>
                          Zamieszczone przez C5R Zobacz posta

A jaki miała nick? Bo faktycznie, kiedyś za czasów GT6 trafiałem w poczekalni na taką typiarkę i ona kosiła równo. Sobie myślę, a jakaś dziewucha przede mną, będzie gładko. I się przejechałem ostro na takiej ocenie. Apricot Hill, Monza np, to leciała tam elegancko.
                          Ona tylko tu na forum była w GT2 Mycha miała nick. Czy jakoś tak heh Nasz młody (młodyJISAW) w tamtym czasie też się tu przewijał hehe Nie potrafił jeszcze chodzić ale pierwsze przymiarki w GT5 Prolog miał. Foty tu były ale pewnie przepadło wszystko

Komentarz

Mycha miała nick.
                            To tamta pani była inaczej, jak pamiętam to coś w stylu MartaPL. Ale umiała w to, naprawdę.

Tymczasem, po pierwszych podejściach:

Ostatnio edytowany przez C5R; 09.04.2021, 15:39.

Komentarz

• Macie ściągę ode mnie Nagrane wczoraj zaraz po zrobieniu wyniku.

Komentarz

• Jak wygrasz wszystkie rundy, to nadam Ci prawomocny tytuł Dr nauk wyścigowych z dziedziny Granturismologii. Tytuł niezbywalny, dożywotni, oczywiście przewiduję także dyplom, nie ma ściemy.

Komentarz

Pracuję...
                                X