Zamieszczone przez JISAW
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz postaI już dzwonimy po płokułatułe, znowu bandy, znowu blachy jakieś
Nic to, pojedziem.
Komentarz
-
Runda #4 już wystartowała. Po trzech rundach na prowadzeniu umocnił się JISAW i nie zapowiada się, że odda komuś swoją lokatę. Na drugim miejscu okopał się Olo699 i raczej też nie odda swojego miejsca. Najciekawiej wygląda walka o najniższy stopień podium, gdzie różnica między trzecim, a szóstym miejscem wynosi jedynie 5 punktów! Toyo, C5R, mysi i ProDriver liczę, że nie zawiedziecie publiczności i zaoferujecie zażartą walkę do ostatniej rundyW rywalizacji o siódme miejsce również możemy zobaczyć ciekawy pojedynek. Dwie rundy do końca, jeszcze wszystko może się zdarzyć. Tor miejski, więc nie ma żadnych ograniczeń co do pokonywania zakrętów etc.
Jednocześnie wybaczcie, że wczoraj nie zaktualizowałem tabeli etc., ale w czwartek rozpoczynam weekend i obowiązki z tym związane wzięły góręOstatnio edytowany przez Olo699; 09.04.2021, 12:20.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Olo699 Zobacz postaRunda #4 już wystartowała. Po trzech rundach na prowadzeniu umocnił się JISAW i nie zapowiada się, że odda komuś swoją lokatę. Na drugim miejscu okopał się Olo699 i raczej też nie odda swojego miejsca. Najciekawiej wygląda walka o najniższy stopień podium, gdzie różnica między trzecim, a szóstym miejscem wynosi jedynie 5 punktów! Toyo, C5R, mysi i ProDriver liczę, że nie zawiedziecie publiczności i zaoferujecie zażartą walkę do ostatniej rundyW rywalizacji o siódme miejsce również możemy zobaczyć ciekawy pojedynek. Dwie rundy do końca, jeszcze wszystko może się zdarzyć. Tor miejski, więc nie ma żadnych ograniczeń co do pokonywania zakrętów etc.
Jednocześnie wybaczcie, że wczoraj nie zaktualizowałem tabeli etc., ale w czwartek rozpoczynam weekend i obowiązki z tym związane wzięły górę
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
A jak, lecimy do końca. Podoba mi się cała ta koncepcja, wczoraj pokazywałem mojej żonie nasze czasy i generalkę, to była mocno zaskoczona tym, jak zbliżone mamy wyniki i jak ciasno jest między niektórymi. Przecież w Rzymie między Tobą, Mysi a mną było 0.177s. Nie ma lipy!
To weź ją namów aby z nami poleciałaOstatnio edytowany przez JISAW; 09.04.2021, 13:00.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JISAW Zobacz postaTo weź ją namów aby z nami poleciała
Mimo wszystko, będę próbować, dopóki śmierć nas nie rozłączy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
Robiłem to już setki razy. Uwierz mi. Setki razy. Jesteśmy razem już ponad 11 lat, kiedy zaczął się nasz związek, ja już byłem pierdolcem Gran Turismo na maksa, i zacząłem jej ryć banię motorsportem i proponowałem, że ją nauczę grać w tego typu gierki, że to jest naprawdę fajna sprawa. To nie, bo tam za szybko obraz leci i trzeba hamować, a ona by chciała tylko gaz i kierowanie. Do dzisiaj próbuję od czasu do czasu, ale bez powodzenia.
Mimo wszystko, będę próbować, dopóki śmierć nas nie rozłączy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
Hehehe ja swoją byłą zwerbowalem tutaj a była amebą w GT Heh ale się wyrobiła pod moim okiem hehe. Doszła do takiej wprawy że kopała dupska co niektórym tutaj xd Teraz mam innego żołnierza w naszym gronie heh mojego młodego i jest w nim potencjał lepszy niż w jego matce wcześniej xd Może za jakiś czas lepiej będzie zapierdzielal niż ona wtedy xd
Komentarz
-
<posladki>Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
A jaki miała nick? Bo faktycznie, kiedyś za czasów GT6 trafiałem w poczekalni na taką typiarkę i ona kosiła równo. Sobie myślę, a jakaś dziewucha przede mną, będzie gładko. I się przejechałem ostro na takiej ocenie. Apricot Hill, Monza np, to leciała tam elegancko.
Komentarz
Komentarz