Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Olo699 Zobacz posta
    Spróbujcie kliknąć w swój profil w prawym górnym rogu, następnie wejść w Ustawienia -> Konto -> niżej będzie opcja Ilość postów na jednej stronie. Wybierzcie jakąkolwiek opcję i zróbcie tak z dwa, trzy razy. Powinno pomóc. Jeśli nie, to dajcie znać.
    Dzięki, zadziałało

JISAW, może meliski sobie zaparz (albo zapal - jak wolisz)

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
    Za szyjke mocno chwyć i napij się!
    Jabol punk!

Komentarz

• Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
      Mam nowe puzzle do skladania więc nie wiem czy wyrobie się z czasem.

Masz tu kabanoska

Komentarz

• Mój młody po zmianie pada poleciał swój czas. Co się okazuje mysi miał rację.GT2 posiada jakąś tam czułość skrętu! Po poprawnym ustawieniu pada od Xboxa sterowanie jest całkiem inne. Ma się wrażenie na większą kontrolę nad wszystkim. Do tej pory na padzie za 20zeta to trzeba było się spinać. Piłować okrążenia aby pojechać raz poprawnie. Teraz nie mam problemu aby ustawić prawidłowo auto lecąc po prostej co za tym idzie niepotrzebne kliknięcia krzyżaka które spowalniało.

Komentarz

• Mój ostateczny wynik:

Były zadatki na 1.21, ale nie potrafiłem już tego wykończyć.

Komentarz

• Ok to teraz moje wpisowe.

Komentarz

• Komentarz

• Jak będzie chwilą to coś może poprawie bo zrabalem trochę w ostatniej części toru

​​​

Komentarz

• Ty kręcisz takie czasy z takiej kamery?

Komentarz

• Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
                    Ty kręcisz takie czasy z takiej kamery?
                    Czyli z jakiej?

Komentarz

• Z takiej jak wrzucamy fotki, że auto widać.

Komentarz

• Zawsze w GT2 tak jeździłem z tym że auto podczas jazdy mam jak najbliżej (W ustawieniach trzeba zmieniać) ale na replay to zawsze tak jak widać Po to aby było wszystko widać czy nie ma cięcia albo ślizgania po bandzie itd.

Komentarz

• Nie, spoko, wszystko git. Ja się pytam, bo Twoja precyzja jest niesamowita, gratuluję tak dobrego wyczucia. Tahiti, Rome i teraz Autumn Ring to są trzy zupełnie różne światy, a Ty w każdym robiłeś taką różnicę, że nie pozostaje nic, jak tylko ukłonić Ci się w pas

Komentarz

Nie, spoko, wszystko git. Ja się pytam, bo Twoja precyzja jest niesamowita, gratuluję tak dobrego wyczucia. Tahiti, Rome i teraz Autumn Ring to są trzy zupełnie różne światy, a Ty w każdym robiłeś taką różnicę, że nie pozostaje nic, jak tylko ukłonić Ci się w pas
                            Luzik pytałeś to też odpowiedziałem hehe W tych poprzednich to była męczarnia a nie precyzja hehehe a teraz na padzie od Xśmiecia mogę się bawić z precyzją Kamery w GT2 są zjebane szczególnie ta z tym lusterkiem :/ No chyba nikt nie siedzi na zderzaku samochodu hehe jeszcze jakby to był widok jak w GT5 to się można pobawić a tak to brak słów. Ta druga kamera to tez auto jest przesadnie oddalone i tez mnie to wkurr hehe

Komentarz

• No chyba nikt nie siedzi na zderzaku samochodu
                              No właśnie ja siedzę, zawsze, w każdym GT. Zawsze. Zawsze. Zawsze.

Komentarz

No właśnie ja siedzę, zawsze, w każdym GT. Zawsze. Zawsze. Zawsze.
                                Miałem na myśli pozycje bo widok jest jak byś siedział na zderzaku a nie w samochodzie więc

Chyba że jak ktoś ma ochotę to może tak polecieć na tym torze

Komentarz

Pracuję...
                                X