Nie no, sluchajcie, ale ze mnie parówa normalnie. Pomijam fakt, że jeździcie jak boty, ale wysłałem nie to zdjęcie co miałem. Miałem wysłać z lepszym czasem, ale to jest do nadrobienia. Natomiast jadę sobie i jadę myśle, że to nie ma sensu. Osiągnąłem szczyt swoich możliwości. Wyłączam grę i nagle patrzę a tam napisane LAP RECORD 59:712... Nawet nie zauważyłam... Trzeba być przegrywem... Jutro powtórka...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz postaJISAW, coś Ci upadło chyba...
Co do wyboru trasy to wszystko zależy od was! Czy macie możliwość jechać na każdej z trasMoże być tak że ktoś nie ma jeszcze dostępu do Grand Valley bo nie ma zrobionej licencji S na GT Mode Disc
Komentarz
-
Zamieszczone przez JISAW Zobacz postaCo do wyboru trasy to wszystko zależy od was! Czy macie możliwość jechać na każdej z trasMoże być tak że ktoś nie ma jeszcze dostępu do Grand Valley bo nie ma zrobionej licencji S na GT Mode Disc
Nie mam jedynie klasy S, a tak, to wszystko hula.
Komentarz
-
Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
Mnie Olo poczęstował Twoimi save'ami z chomika, bo jak miałbym robić postęp od początku, to nie miałbym szans na udział w turnieju. Po prostu nie mam tyle czasu, by rzeźbić GT od nowa.
Nie mam jedynie klasy S, a tak, to wszystko hula.Kiedyś szukałem jakiegoś sejwa do wersji PAL bo wcześniej miałem tylko krzaczastą wersje gdzie miałem wszystko a ze dorwałem w koncu wersje PAL to nie chcialo mi sie robić wszystkiego od nowa :d Jakims cudem trafiłem na sejwa i zwędzilem do siebie
Całe szczęście że nie przepadł
Bo inne sejwy co sa tu przypięte w głównym watku GT2 już nie działająA była ta moja legendarna krzaczasta i chyba do US wersji. Tak aby każdy nie musiał sie srac od nowa.
Klase S łatwo zrobisz wchodzisz do garażu na Acade bierzesz Escudo i zaliczasz kazdy na HARDZIE na spokojnie w dwa dni ogarniesz skoro masz mało czasu bo pewnie godzinke zejdzie o ile lecisz własnie ESCUDO. Chyba że cos pojebałem ale chyba tak to sie robiło XD
Komentarz
-
C5R masz tutaj listę co i jak odblokować dla klasy S
Jak napisał JISAW, trzeba zaliczać te wyścigi na hardzie. Ale w tym zapisie z chomikuj.pl są wszystkie nagrody za licencje, więc Honda CRX LM Ediiton w zupełności wystarczy. Jedynie co, to załaduj auta z "Home garage".
Komentarz
-
Gratuluję, JISuper się walczyło. Szkoda niestety, że na sam koniec, gdy dotarliśmy już do absolutnych limitów, na drodze do walki o ostatnie części sekundy stanęła mi fizyka wersji NTSC i ta beznadziejna przyczepność Audi, które w najmniej odpowiednich momentach ślizgało się jak masło po patelni.
Przeanalizowałem finałowy przejazd JISAW'a, porównując z moją finałówką. Trzeci zakręt przelatywaliśmy praktycznie z identyczną prędkością, ale różnica między nami wynosiła 0,2 sekundy na korzyść JI. Różnica między PAL a NTSC uwidoczniła się najbardziej w ostatnich dwóch zakrętach. W przedostatnim JISAW przeszedł wiraż mając 123 km/h na blacie, podczas gdy ja, jadąc identyczną linią jazdy, już przy 119 km/h leciałem na bandę. Podobnie było w ostatnim, decydującym zakręcie - identyczna linia jazdy, a w rezultacie JISAW: 110-111 km/h i wyjście na prostą minimetry od bandy, ja: 109 km/h i finał na bandzie, aż trzęsło się koloseum.
Teraz liczymy na jakiś tor permanenty, gdzie jest więcej pola do manewru, bo tory uliczne i bandy przy samym torze już mi bokiem wychodzą
Komentarz
Komentarz