Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Turniej na luzie - GT2 [Dyskusja]

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nie no, sluchajcie, ale ze mnie parówa normalnie. Pomijam fakt, że jeździcie jak boty, ale wysłałem nie to zdjęcie co miałem. Miałem wysłać z lepszym czasem, ale to jest do nadrobienia. Natomiast jadę sobie i jadę myśle, że to nie ma sensu. Osiągnąłem szczyt swoich możliwości. Wyłączam grę i nagle patrzę a tam napisane LAP RECORD 59:712... Nawet nie zauważyłam... Trzeba być przegrywem... Jutro powtórka...
    Ostatnio edytowany przez Aba; 31.03.2021, 09:07.

Komentarz

• Merde, ślizga się to pieprzone Audi jak gówno po zamarzniętej tafli jeziora. Rzygać mi się już chce, gdy patrzę na ten wóz i na ten tor.

Komentarz

• Już pojutrze Grand Valley i Skyline będzie

Hehehe...

Komentarz

• Daj Boże, byłaby to świetna odmiana od tych band dwa centymetry od toru

Komentarz

• Trzeba dać w łapę JISAWOWI. 70 mln na tor i auto, których nie będzie

JISAW, coś Ci upadło chyba...

Ostatnio edytowany przez C5R; 31.03.2021, 18:04.

Komentarz

• Zamieszczone przez C5R Zobacz posta
              JISAW, coś Ci upadło chyba...
              Taaa gumowe jebadło XD

Co do wyboru trasy to wszystko zależy od was! Czy macie możliwość jechać na każdej z tras Może być tak że ktoś nie ma jeszcze dostępu do Grand Valley bo nie ma zrobionej licencji S na GT Mode Disc

Komentarz

• Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta
                Co do wyboru trasy to wszystko zależy od was! Czy macie możliwość jechać na każdej z tras Może być tak że ktoś nie ma jeszcze dostępu do Grand Valley bo nie ma zrobionej licencji S na GT Mode Disc
                Mnie Olo poczęstował Twoimi save'ami z chomika, bo jak miałbym robić postęp od początku, to nie miałbym szans na udział w turnieju. Po prostu nie mam tyle czasu, by rzeźbić GT od nowa.

Nie mam jedynie klasy S, a tak, to wszystko hula.

Komentarz

• Zamieszczone przez C5R Zobacz posta

Mnie Olo poczęstował Twoimi save'ami z chomika, bo jak miałbym robić postęp od początku, to nie miałbym szans na udział w turnieju. Po prostu nie mam tyle czasu, by rzeźbić GT od nowa.

Nie mam jedynie klasy S, a tak, to wszystko hula.
                  Ten save znalazłem gdzieś w necie. On jest jakos zrobiony ze sa hajsy i wszystkie licencje na gold. Nie wiem jak ale są Kiedyś szukałem jakiegoś sejwa do wersji PAL bo wcześniej miałem tylko krzaczastą wersje gdzie miałem wszystko a ze dorwałem w koncu wersje PAL to nie chcialo mi sie robić wszystkiego od nowa :d Jakims cudem trafiłem na sejwa i zwędzilem do siebie Całe szczęście że nie przepadł
                  Bo inne sejwy co sa tu przypięte w głównym watku GT2 już nie działają A była ta moja legendarna krzaczasta i chyba do US wersji. Tak aby każdy nie musiał sie srac od nowa.

Klase S łatwo zrobisz wchodzisz do garażu na Acade bierzesz Escudo i zaliczasz kazdy na HARDZIE na spokojnie w dwa dni ogarniesz skoro masz mało czasu bo pewnie godzinke zejdzie o ile lecisz własnie ESCUDO. Chyba że cos pojebałem ale chyba tak to sie robiło XD

Komentarz

• C5R masz tutaj listę co i jak odblokować dla klasy S

Jak napisał JISAW, trzeba zaliczać te wyścigi na hardzie. Ale w tym zapisie z chomikuj.pl są wszystkie nagrody za licencje, więc Honda CRX LM Ediiton w zupełności wystarczy. Jedynie co, to załaduj auta z "Home garage".

Komentarz

• Super chłopaki, dziękuję, będę dziergał. Ale nie dawajta jeszcze jutro klasy S To za tydzień, jak coś.

A może jeszcze co zerwę Audicą... Idę próbować

Komentarz

• MłodyJISAW tez jeszcze sie załapał Musiał jechać na tym co ja bo na PSP nie ma tego toru :/ Muszę pograć trochę na psp żeby mieć dostęp do wszystkiego to mój młody kierowca będzie częściej jeździł z nami

MłodyJISAW - 0:59.404

Komentarz

• Koniec rundy #2! Szczegóły rundy trzeciej już wkrótce

Komentarz

• Gratuluję, JI Super się walczyło. Szkoda niestety, że na sam koniec, gdy dotarliśmy już do absolutnych limitów, na drodze do walki o ostatnie części sekundy stanęła mi fizyka wersji NTSC i ta beznadziejna przyczepność Audi, które w najmniej odpowiednich momentach ślizgało się jak masło po patelni.

Przeanalizowałem finałowy przejazd JISAW'a, porównując z moją finałówką. Trzeci zakręt przelatywaliśmy praktycznie z identyczną prędkością, ale różnica między nami wynosiła 0,2 sekundy na korzyść JI. Różnica między PAL a NTSC uwidoczniła się najbardziej w ostatnich dwóch zakrętach. W przedostatnim JISAW przeszedł wiraż mając 123 km/h na blacie, podczas gdy ja, jadąc identyczną linią jazdy, już przy 119 km/h leciałem na bandę. Podobnie było w ostatnim, decydującym zakręcie - identyczna linia jazdy, a w rezultacie JISAW: 110-111 km/h i wyjście na prostą minimetry od bandy, ja: 109 km/h i finał na bandzie, aż trzęsło się koloseum.

Teraz liczymy na jakiś tor permanenty, gdzie jest więcej pola do manewru, bo tory uliczne i bandy przy samym torze już mi bokiem wychodzą

Komentarz

• Szczegóły trzeciej rundy już są!! -> TURNIEJ
                              Tym razem tor nieco szerszy, proszę jednak zapoznać się z ograniczeniami.

Powodzenia!

Komentarz

• To pójdę pierwszy odważny
                                Sygnatura została usunięta ponieważ złamano 16 punkt regulaminu forum

Komentarz

Pracuję...
                                X