Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Ok ja jeszcze w Sprawie mini driftu
    Mam już dwie trasy została jedna i czekam na wasze propozycję z sektorami.
    można zrobić 4 a nie 3 rundy
    Oto co ja proponuje

jeśli będziecie zainteresowani to założę wątek z zapisami :wink:

Komentarz

Komentarz

Może i nawet ale jakoś nie kojarzy mi się ten tor z driftem za dużo prostych :wink:
        Ale też może być jako pierwszy bo najłatwiejszy
        to pozostali się wkręcą :wink:
        Ja miałem jeszcze typ z Autumn Ring i sektor z tym kółkiem.

Myślałem też nad Rome Night i sekcja zaraz po starcie

Komentarz

Grubo

Z GameFAQ's pobrałem ponad 10 save'ów w formacie GME w tym jeden do GT1, i tylko ten do jedynki działa, a te save'y do GT2 nie działają przetwarzałem przez PSXGE 1.60 z amerykańca na japońca, na europejczyka i nic, nawet formatowo na MEM,MCR,GME,MC,MCS i nic :/ a są ikonki i obok nich napisane "GT2 Save Data" czy jakoś tak.

ePSXe może jest za głupi już na takie przetworzone save'y i trzeba od zera samemu :/ spróbuję jeszcze przez:

- PSXFin
          - Emurayden v.2.2

Te dwa to ostateczne deski ratunku ,jeszcze jest bleem! ale nie kumam tego emulatora ni w ząb.

Są inne dużo gorsze tj. PCSX, Xebra, AdriPSX które coś nie działają właściwie :/
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
            Myślałem też nad Rome Night i sekcja zaraz po starcie
            Tez o tym myslalem, ale wez pod uwage, ze nie wszyscy maja Arcade Disc (co jest wkurzajace).

Komentarz

Ale istnieje pewien sposób aby mieć dostęp do Rome Night na GT mode :wink:

Jak ktoś był by uparty to może na samym końcu GT Lig wejść do syntezatora czy jak to tam się nazywało i tam rypnąć sie na rome night.
              Tam trafić na RN nawet zdarza się co drugi raz :wink:

Komentarz

Mozna i tak, ale kto bedzie sie bawil w totka i polowal na Rome-Night w Synthersizer za kazdym razem, gdy bedzie chcial polatac bokami? :wink:

Komentarz

Panowie mam problem z pc. System nie startuje, operacja włączenia zatrzymuje się na biosie. Nawet nie udało mi się pojechać w wyścigu beetle. Jestem zły jak cholera ale nic nie pocznę.
                  Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Mam jeszcze pare pomyslow. Reszta torow raczej sie nie nadaje do driftow. Licza sie oczywiscie zakrety. Nikt nie bedzie ocenial driftow na prostej. Prosta to tylko dojazd do nastepnej sekcji. Oczywiscie jestem chetny do latania bokami. Czas sie troche rozerwac. Dobrze byloby zebrac z 5 osob... Nie bac sie. Nikt was tu nie zje, jesli pojdzie wam gorzej. Liczy sie udzial i dobra zabawa.

Ciekawa, techniczna sekcja, dosyc wolna, srednio trudna

Cos trudniejszego, pochylone, szybkie luki, a szczegolnie ten dluuugi, prawdziwy hardkor

Tunelu chyba nie moze zabraknac, po za nim pare szybkich i srednio szybkich lukow

Komentarz

Trochę z jadę z tematu

Zamówiłem
                      http://allegro.pl/show_item.php?item=1207862683

Bo obecny wysiadł no może nie wysiadł ale już nie działa poprawnie czasem przerywa lub sam skręcał lub nie mogłem Pauzy wcisnąć.

To wszystko przez was!!

Tak wygląda na dzień dzisiejszy
                      Jak widać brak analogu klejony taśmą izolacyjną gdyż jest złamany.
                      Analogu brak gdyż pod wpływem agresji został wyrwany!

Teraz wy pokażcie czym jeździcie :mrgreen:

Komentarz

Zdjecie z google images

Xbox 360 Controller

Kierowalem krzyzakiem. Analog nie mial sensu, bo w ePSXe nie ma pozycji posrednich. Jest tylko, albo zero, albo max. Reszta tak samo jak na padzie psx'a, czyli A - X, X - kwadrat, Y - trojkat, B - O. L1, R1, R2 i L2, Select, Start tak samo.

Jisaw, jaki bulwersant. Pada polamal :mrgreen:

Komentarz

trochę mocniej zacisnąłem ręce na Padzie i gość nie wytrzymał

Komentarz

Oto mój układ kierowniczy, z jakiego korzystam

Sterowanie dokładnie takie samo, jak na PSX. Opisywać poszczególnych przycisków chyba nie trzeba.

Komentarz

Dwóch kolegów miało wcześniej i nadal maja, nic się nie dzieje, to i ja kupiłem. Świetna konstrukcja, polecam, kupiłem go za 40zł.
                              1+1=10

Komentarz

A ja używam payowego szarego analoga, którego mam od... 11 lat jak wygląda każdy wie ;] :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X