Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gran Turismo 2 CHAT
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Re: Gran Turismo 2 CHAT
Może i nawet ale jakoś nie kojarzy mi się ten tor z driftem za dużo prostych :wink:
Ale też może być jako pierwszy bo najłatwiejszy
to pozostali się wkręcą :wink:
Ja miałem jeszcze typ z Autumn Ring i sektor z tym kółkiem.
Myślałem też nad Rome Night i sekcja zaraz po starcie
Komentarz
-
Grubo
Z GameFAQ's pobrałem ponad 10 save'ów w formacie GME w tym jeden do GT1, i tylko ten do jedynki działa, a te save'y do GT2 nie działająprzetwarzałem przez PSXGE 1.60 z amerykańca na japońca, na europejczyka i nic, nawet formatowo na MEM,MCR,GME,MC,MCS i nic :/ a są ikonki i obok nich napisane "GT2 Save Data" czy jakoś tak.
ePSXe może jest za głupi już na takie przetworzone save'y i trzeba od zera samemu :/ spróbuję jeszcze przez:
- PSXFin
- Emurayden v.2.2
Te dwa to ostateczne deski ratunku ,jeszcze jest bleem! ale nie kumam tego emulatora ni w ząb.
Są inne dużo gorsze tj. PCSX, Xebra, AdriPSX które coś nie działają właściwie :/Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Komentarz
-
Panowie mam problem z pc. System nie startuje, operacja włączenia zatrzymuje się na biosie. Nawet nie udało mi się pojechać w wyścigu beetle. Jestem zły jak cholera ale nic nie pocznę.Szykujcie się na ostre skręcanie!!!
Komentarz
-
Mam jeszcze pare pomyslow. Reszta torow raczej sie nie nadaje do driftow. Licza sie oczywiscie zakrety. Nikt nie bedzie ocenial driftow na prostej. Prosta to tylko dojazd do nastepnej sekcji. Oczywiscie jestem chetny do latania bokami. Czas sie troche rozerwac. Dobrze byloby zebrac z 5 osob... Nie bac sie. Nikt was tu nie zje, jesli pojdzie wam gorzej. Liczy sie udzial i dobra zabawa.
Ciekawa, techniczna sekcja, dosyc wolna, srednio trudna
Cos trudniejszego, pochylone, szybkie luki, a szczegolnie ten dluuugi, prawdziwy hardkor
Tunelu chyba nie moze zabraknac, po za nim pare szybkich i srednio szybkich lukow
Komentarz
-
Trochę z jadę z tematu
Zamówiłem
http://allegro.pl/show_item.php?item=1207862683
Bo obecny wysiadł no może nie wysiadł ale już nie działa poprawnie czasem przerywa lub sam skręcał lub nie mogłem Pauzy wcisnąć.
To wszystko przez was!!
Tak wygląda na dzień dzisiejszy
Jak widać brak analogu klejony taśmą izolacyjną gdyż jest złamany.
Analogu brak gdyż pod wpływem agresji został wyrwany!
Teraz wy pokażcie czym jeździcie :mrgreen:
Komentarz
-
Zdjecie z google images
Xbox 360 Controller
Kierowalem krzyzakiem. Analog nie mial sensu, bo w ePSXe nie ma pozycji posrednich. Jest tylko, albo zero, albo max. Reszta tak samo jak na padzie psx'a, czyli A - X, X - kwadrat, Y - trojkat, B - O. L1, R1, R2 i L2, Select, Start tak samo.
Jisaw, jaki bulwersant. Pada polamal :mrgreen:
Komentarz
Komentarz