Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Wiele osob ma problemy z logowaniem, wylogowywaniem. To problemy, z ktorymi niedlugo upora sie Admin :wink:

Komentarz

Runda 2 otwarta w turnieju Gran Turismo 2 KnockOut Cup.

Zobaczymy kto teraz odpadnie, są sami najlepsi
      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Wiecie co naszło mnie takie coś teraz gdy pisałem z Toyo na GG
        Co byście powiedzieli na zjazd Driverów GT2 czyli małe piwko coś i punkt kulminacyjny czyli mały turniej w realu? :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Pomysł niby dobry ,ale komu by się chciało przyjeżdżać

Kiedyś na początku gimnazjum robiłem takie cuś ,że jak chcieli się karnąć to dawałem im trasę i auto ,takie same oczywiście, a ja sobie listę robiłem :mrgreen: kto był najlepszy ,czy nawet z rodziny wiek był bardzo zróżnicowany! Tyle powiem , a czas najlepszy na Grand Valley Nissanem Primerą 324 konną to był 4:03 na 2 kółka mój to 3:30 około także . . .. i tak nieźle jak na "razowców".

P.S - najlepszy był mój kuzyn , miał 4:03 z czymś, drugi kuzyn młodszy miał koło 4:21

Komentarz

Mam pomysl na turniej, ktory skladalby sie z Qual i wyscigow. Niestety, potrzeba do niego Arcade Disc. Jesli nie masz Arcade Disc, napisz do mnie na PW.

Samochod to [R] Volkswagen New Beetle GT. Zadnych ograniczen co do wyboru ogumienia, czy grzebania w ustawieniach.

Turniej skladalby sie z trzech podwojnych rund. Kazda runda wygladalaby nastepujaco. Kwalifikacje do pierwszego wyscigu, czyli Time Trial. Im nizsze zajete miejsce w Qual, tym wyzszy handicap czasowy. Jeszcze go ustale. Zeby nie bylo kombinowania i kalkulowania sobie pozycji, za Qual rowniez beda przyznawane punkty. Tu juz normalnie - im lepsza pozycja, tym wiecej punktow.

Pierwszy wyscig rozgrywany na danym torze w "poprawnym" kierunku jazdy. 10laps, ktore ustalacie w Opcjach na plycie Arcade. Dostajecie punkty za niego oczywiscie. Kolejnosc na mecie (wasze porownane czasy) decyduja znow o handicapie do drugiego wyscigu - tu juz podobnie jak w Qual. Drugi wyscig rozgrywany na tym samym torze, z tym, ze w przeciwnym kierunku. 5laps. Tu rowniez przyznawane sa punkty, tyle, ze nieco mniejsze.

I tak sie konczy pierwsza runda. Mysle, ze zrozumiale.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Im nizsze zajete miejsce w Qual, tym wyzszy handicap czasowy.
              Czyli rozumiem, że im gorsze miejsce wywalczę w kwalifikacjach, tym więcej czasu zostaje mi dołożone do końcowego rezultatu?

Ogólnie pomysł całkiem niezły.

Komentarz

Pomieszalem. Im wyzsze miejsce... W skrocie chodzi o wyrownanie szans dla tych, ktorym pojdzie gorzej.

Zreszta, dobrze byloby, gdyby kazdy z was mial plyte Arcade. Wg mnie to obowiazek. Ulatwiloby to i rozszerzyloby mozliwosci przy tworzeniu turniejow.

Turniej prawdopodobnie wystartuje od poniedzialku. Radzilbym odblokowac sobie tory Reverse (w FAQ), jesli jeszcze tego nie zrobiliscie.

Komentarz

Ja chyba będe znów brał udział w najwyższej formie bo dorwałem GT2 EURO PAL na PSP!!
                  Teraz nic już mi nie zakłuci skila
                  :mrgreen:

Komentarz

Chcialbym, by wiecej osob wyrazilo swoja opinie na temat Beetle Cup

Komentarz

Bardzo fajny pomysł. Ja też jestem zwolennikiem turniejów na arcade disc. Gra pilnuje wtedy fair play( time trial ).
                      Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Jisaw, zaktualizuj w koncu Ranking Graczy. Jesli nie chcesz sie tym zajmowac, ja to zrobie.

Komentarz

Od dzis rusza Beetle Cup. Wszystkich zainteresowanych prosze o czasy. Pamietajcie, by odblokowac tory Reverse.

Komentarz

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,tit ... omosc.html Kocham Beetla
                            Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Nie pchac sie, bo topic peknie

Komentarz

Rzeczywiście ludzki kał na wysokie ceny paliw, co by się wtedy działo w domach?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale czego to ludzie nie wymyślą.

Komentarz

Pracuję...
                                X