Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Zamieszczone przez JISAW
    Chłopaki może jakiś mały D1 cup?
    i wyłącznie wozy FR które pochodzą z GT300?
    3 rundy jakieś wybrane sektory (nie całe okrążenie jak dotychczas )
    takie małe odbicie od wyciskania super czasów?

Jesli zbierzesz minimum 4-5 osob...

Komentarz

Komputer naprawiony! Pogrzebie pogrzebie i wracam do GT2

Komentarz

No nie dziwię się Toyo, tu już się przyzwyczaiłeś do tego japońca i masz tam wszystko poprzechodzone więc z tąd taka decyzja ,a na PAL musiałbyś się dorabiać wszystkiego od nowa.

Mam ten sam syndrom ,ale cóż zrobić trzeba szukać.

Straciłem 3 miejsce w rankingu :/ cóż...

Prorokuję iż któregoś dnia/miesiące/terminu stanie się coś ,że będzie ten ktoś najlepszy, tu trzeba mądrości, kto ma rozum niech podliczy swoje czasy, a czas twój to 24 godziny i 6 minut :mrgreen: . Już mieliśmy paru antygraczy Gran Turismo którzy brali udział ,albo strzelili focha i nie odezwali się na dobre, są to pagani56 czy szymoniec.
        Przepowiem iż w 2011 roku miesiąca piątego dojdzie do przemiany tabeli a przynajmniej dojdzie do ogromnej zmiany, może się okazać ,że thooorn się już wypalił, a nowym królem Gran Turismo 2 zostanie JISAW albo Toyo ,ci dwaj są na bardzo doświadczonym poziomie, można by rzec ,że elitarnej i wskrzeszą duchowo samego Kuzunoriego Yamauchiego całego mózgu pomysłu, Bóg Gran Turismo, Książe Motoryzacji, w trakcie turniejów od 2011 wszed i po czas Mars będzie wiódł życie szczęśliwe. Czuję ,że w maju 2011r. thooorn'a spotka najbardziej rychły styl grania który już nie będzie tak często królował w cup'ach, zgaśnie i tytuł majstra zostanie odebrany w ręce silniejszych i coraz bardziej walecznych graczy , będzie to user który będzie siał zdziw/szok i docenienie ,że ktoś dobije obecnemu mistrzowi GT2 thooornowi, wkrótce ma się objawić tutaj nowy mistrz, ja to czuję ,a czas już nie długi, a mistrzem zostanie ktoś kto nie rzepada za mocno za Gran Turismo lecz "podgrywuje" co nie co i to będzie bardziej antygracz GT, który lubi bardziej krwawe klimaty i pełne grozy.
        W 2011 thooorn zostanie zrzucony z tronu ,a nowym liderem będzie antygracz GT, całe forum ogólnopolskiego będzie się miało na baczności i starało się go pokonać przez najbliższe 25 lat, pojedynki w których on będzie zawsze pierwszy i nie odpuści nikomu, mało to może mieć nastawienie zniechęcenia graczy do konkurowania z nim i dojdzie do zwycięstwa absolutnego a jego pokolenie będzie dziedziczyć cechy jazdy i grywalności w Gran Turismo ,będzie to początek wielkiej dynastii Gran Turismo. Wszystko wskazuje na to ,że ów czas jest bliski :mrgreen:

Jaja kwadratowe, tak palnąłem.
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Komentarz

Odstaw to co bierzesz bo jest za mocne.
            narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666
              No nie dziwię się Toyo, tu już się przyzwyczaiłeś do tego japońca i masz tam wszystko poprzechodzone więc z tąd taka decyzja ,a na PAL musiałbyś się dorabiać wszystkiego od nowa.
              Tu nie chodzi o przyzwyczajenie. Po prostu nie będę ściągał wersji PAL tylko po to, by startować w turniejach. Po drugie, po co mam ściągać GT2, skoro mam oryginalne płytki?

Prorokuję iż któregoś dnia/miesiące/terminu stanie się coś ,że będzie ten ktoś najlepszy, tu trzeba mądrości, kto ma rozum niech podliczy swoje czasy, a czas twój to 24 godziny i 6 minut :mrgreen: . Już mieliśmy paru antygraczy Gran Turismo którzy brali udział ,albo strzelili focha i nie odezwali się na dobre, są to pagani56 czy szymoniec.
              Przepowiem iż w 2011 roku miesiąca piątego dojdzie do przemiany tabeli a przynajmniej dojdzie do ogromnej zmiany, może się okazać ,że thooorn się już wypalił, a nowym królem Gran Turismo 2 zostanie JISAW albo Toyo ,ci dwaj są na bardzo doświadczonym poziomie, można by rzec ,że elitarnej i wskrzeszą duchowo samego Kuzunoriego Yamauchiego całego mózgu pomysłu, Bóg Gran Turismo, Książe Motoryzacji, w trakcie turniejów od 2011 wszed i po czas Mars będzie wiódł życie szczęśliwe. Czuję ,że w maju 2011r. thooorn'a spotka najbardziej rychły styl grania który już nie będzie tak często królował w cup'ach, zgaśnie i tytuł majstra zostanie odebrany w ręce silniejszych i coraz bardziej walecznych graczy , będzie to user który będzie siał zdziw/szok i docenienie ,że ktoś dobije obecnemu mistrzowi GT2 thooornowi, wkrótce ma się objawić tutaj nowy mistrz, ja to czuję ,a czas już nie długi, a mistrzem zostanie ktoś kto nie rzepada za mocno za Gran Turismo lecz "podgrywuje" co nie co i to będzie bardziej antygracz GT, który lubi bardziej krwawe klimaty i pełne grozy.
              W 2011 thooorn zostanie zrzucony z tronu ,a nowym liderem będzie antygracz GT, całe forum ogólnopolskiego będzie się miało na baczności i starało się go pokonać przez najbliższe 25 lat, pojedynki w których on będzie zawsze pierwszy i nie odpuści nikomu, mało to może mieć nastawienie zniechęcenia graczy do konkurowania z nim i dojdzie do zwycięstwa absolutnego a jego pokolenie będzie dziedziczyć cechy jazdy i grywalności w Gran Turismo ,będzie to początek wielkiej dynastii Gran Turismo. Wszystko wskazuje na to ,że ów czas jest bliski :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                zignoruję to :/

JOKE i tyle ale fakt ,że thooorn coraz bardziej ulega i już tak często pierwszy nie jest, może coś w tym jest jakiś przysłowiowy 1%

Zobaczymy co czas pokaże bo na razie w tabeli thooorn jest najlepszy i ma 669 punktów ,potem JISAW 454p ,no i Toyo 249p, ja na czwartym z ilością 193 punktów i długo by wymieniać, ranking załapał 34 punktujących graczy, to dużo wg mnie więc szacun również dla tych co choć raz podjeli wyzwania w GT2.

A co myślicie o tym ,żeby taki konkurs z pytaniamu zrobić na forum? Konkurs Gran Turismo 2, start załóżmy o 20oo w sobotę, 10 pytań, kto najszybciej odpowie ten wygrywa, chyba ,że w tym samym czasie 2-3 lub więcej napisze popr. odp. to wtedy dostają te osoby po punkcie, no i po 10 pytaniach rank, potem etap drugi w niedzielę o 20oo i 10 pytań, no i rank ogólny konkursu z pytaniami dotyczącymi GT2.

Komentarz

ale fakt ,że thooorn coraz bardziej ulega i już tak często pierwszy nie jest, może coś w tym jest jakiś przysłowiowy 1%
                  Nie sądzę. Aktualnie thooorn wygrał zdecydowaną większość eventów w WRS, w Beetle Cup też świetnie jedzie. Po prostu jest lepszy. JISAW'a i thooorna nikt już nie odspawa od miejsc 1 i 2. Za duża strata punktowa. Tym bardziej dla usera, który dopiero zacząłby startować w turniejach. Na przykład dzajkelmekson albo DevilZ.

A co myślicie o tym ,żeby taki konkurs z pytaniamu zrobić na forum? Konkurs Gran Turismo 2, start załóżmy o 20oo w sobotę, 10 pytań, kto najszybciej odpowie ten wygrywa, chyba ,że w tym samym czasie 2-3 lub więcej napisze popr. odp. to wtedy dostają te osoby po punkcie, no i po 10 pytaniach rank, potem etap drugi w niedzielę o 20oo i 10 pytań, no i rank ogólny konkursu z pytaniami dotyczącymi GT2.
                  No nie wiem. Natomiast jeśli chodzi o różne zagadki związane z GT2, to podłapałem pewien pomysł z forum o F1. User wstawia screena z przejazdu jakimś wozem na jakimś torze. Zamazuje się lewy dolny róg, by nie było widać marki i nazwy samochodu. Pozostali "rozwiązują" zagadkę, która polega na odpowiedzi na pytanie "co (jaki samochód) i gdzie (jaki tor)".

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Komputer naprawiony! Pogrzebie pogrzebie i wracam do GT2
                    Good to see You again :wink:

Komentarz

Nom więc co polecacie z mojej kategorii wagowej i trwających GT2 eventów?

Komentarz

<facepalm>

Zmień dealera.

I tak ja wymiatam, aż zero punktów .
                        1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Nom więc co polecacie z mojej kategorii wagowej i trwających GT2 eventów?
                          Do jutra do 23:59 trwa ostatni event GT2WRS. Przeczytaj regulamin w glownym temacie.

Jest Beetle Cup. Kolejna runda dopiero od 27.wrzesnia. Zapraszam.

Po za tym, Jisaw proponuje jakis mini turniej driftu. Przydaloby sie troche polatac bokami.

Sa oczywiscie inne caly czas otwarte turnieje bez daty waznosci.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                            Popieram

Albo nie prześlij mi trochę lol

Komentarz

No i jeszcze KnockOut Cup GT2 tylko trójka została: Toyo, thooorn i JISAW.

Komentarz

No i jeszcze KnockOut Cup GT2 tylko trójka została: Toyo, thooorn i JISAW.
                                Już i tak dawno po zapisach, więc...

Komentarz

Pracuję...
                                X