Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Postaw konsolę na boku, przeczyść płytę, przedmuchaj środek konsoli, ew. wacikiem odkurz szkiełko lasera.

Komentarz

dzięki pomogło tylko po wyścigu nie chce się załadować , a jak postawie ją normalnie to znowu chodzi hehe dziwne ale działa

Komentarz

Zapraszam do mojej galerii

Komentarz

Zapraszam do turnieju Megane Trophy. Uwaga! Wymagane Arcade Disc.

Komentarz

Co powiecie na zawody drużynowe. Dzisiaj mnie tak wzięło. Można by było robić takie zawody mimo braku wielu chętnych. Mogli byśmy połączyć zaś turniej z chętnymi na gtplanet mimo wszystko oni jeszcze się tam ścigają. Zaś by było można zrobić turniej międzynarodowy. U nas byśmy walczyli miejsce w składzie itd. Jak wrócę do domu rozwinę bardziej mój pomysł.

Edit:

1.
            Zawody drużynowe czyli jak sama nazwa wskazuje ^^ urozmaiceniem było by że najsilniejsi dobierają sobie najsłabszych zawodników.
            Czyli thooorn + JISAW nie mogło by dojść do takiej opcji jedynie thooorn + ostatnia osoba z rankingu (dokładniej ostatnia osoba aktywna z rankingu) mogli by razem zakładać team.
            Punkty również były by wliczane do głównego rankingu graczy.

2.
            Co do zawodów na gtplanet można zrobić mirror u nich tak aby mógł każdy pisać u siebie chyba że ktoś chciał by pisać również na gtplanet tylko że tam trzeba wyłącznie po angielsku ^^
            Ktoś musiał by w naszej grupie Gran Turismo 2 napisać iż planuje się zrobić cos takiego a w drodze zawody na skalę miedzy narodową taka grubszą imprezę
            Każdy wystawiał by swoją reprezentacje krajową.
            Również na gtplanet w GT2 trzeba by było założyć watek odwołujący do owej sprawy w naszej grupie którą założyłem już jakiś czas temu.

3.
            Sprawa występu na skalę międzynarodową na forum prowadzili byśmy normalne wyścigi jak do tej pory i ustalali byśmy skład reprezentacji 4os.+1 rezerwa
            do tego przydała by się opcja rankingu graczy.
            Chodzi o to aby ustalić kto jest w formie kto nie.
            Jak dany gracz prezentuje się od jakiegoś czasu.

4.
            Ranking graczy sezonowy!
            Dobrze by było stworzyć w Głównym Rankingu wątki z rankingami za każdy sezon wliczając już ukończone.
            Przykładowo kto wygrywał w 2006,2007.......na każdy rok nowy wątek w głównym rankingu.
            Było by z tym trochę pracy więc miał bym prośbę do tych którzy byli by w stanie mi pomóc w tym przedsięwzięciu.

Cała sprawa wydaje mi się za dobrą co ma ręce i nogi.
            Ogólny zamiar mam w tym wszystkim to konfrontację z wszystkimi graczami Gran Turismo 2 na świecie!

Widzę ładnie wsze opinię i również zgłoszenia do pomocy bo sam wszystkiego nie ogarnę chodząc do pracy :wink:

Komentarz

Witam i o zdrowie pytam. Jedziecie jakiś turniej?
              Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Aktualnie trwa drugi sezon FTO

Komentarz

Dziś odpaliłem po długiej przerwie gt2 i powoli wyczuwam temat. Może wkrótce w czymś wystartuje.

Komentarz

FTO S2 trwa do 30.kwietnia

Komentarz

Dzięki. Przy okazji napisałem o Twoim ( jisaw ) pomyśle na GTP. Zobaczymy jaki będzie odzew.

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                        1.
                        Zawody drużynowe czyli jak sama nazwa wskazuje ^^ urozmaiceniem było by że najsilniejsi dobierają sobie najsłabszych zawodników.
                        Czyli thooorn + JISAW nie mogło by dojść do takiej opcji jedynie thooorn + ostatnia osoba z rankingu (dokładniej ostatnia osoba aktywna z rankingu) mogli by razem zakładać team.
                        Punkty również były by wliczane do głównego rankingu graczy.
                        Ciekawy pomysł. Gdyby iść drogą (załóżmy, że w rankingu jest 10 graczy) 1 + 10, 2 + 9, 3 + 8 i tak do końca, to byłoby w miarę równo, "poziom umiejętności" każdej dwójki powinien być dość zbliżony do pozostałych. Lecz myślę, że można by zrobić takie zawody chyba tylko wraz z zawodnikami z GT Planet. U nas nie byłoby wystarczającej liczby graczy, by było ciekawiej.

Zamieszczone przez JISAW
                        3.
                        Sprawa występu na skalę międzynarodową na forum prowadzili byśmy normalne wyścigi jak do tej pory i ustalali byśmy skład reprezentacji 4os.+1 rezerwa
                        do tego przydała by się opcja rankingu graczy.
                        Chodzi o to aby ustalić kto jest w formie kto nie.
                        Jak dany gracz prezentuje się od jakiegoś czasu.
                        W ramach ustalenia składu można zrobić jakiś szybki turniej. Trzy krótkie wyścigi na trzech różnych trasach i jeśli do teamu potrzeba np. 3 graczy, to wystąpi w nim trzech najlepszych z turnieju, a user, który zajął czwarte miejsce jako rezerwowy.

Pomysł ogólnie ciekawy, popieram.

PS.

Zastanawiam się, czy nie można by było odkurzyć pomysłu z turniejem "Race Of Death".

Komentarz

dokładnie

Na razie na gtplanet przygotowuje grunt bo jadę w turnieju jednego usera wraz ze stoperanem
                          Również w naszej grupie gt2 jaką mam już napisał o wym pomyślę.
                          RoD przypomnę im po tej rundzie że założone coś takiego było ale bez reakcji może teraz im się zachce

Ps. co powiecie na stworzenie sobie takich profilów/kart w GT2?

To jest przykład.
                          jeśli was to zainteresuje mogę rozwinąć swoją myśl i co nie co wam przedstawić.
                          Do oszacowania skila danego usera nie wystarczy jego widzi mi się
                          Lecz ocena każdego z rankingu a przynajmniej czołowych i aktywnych driverów

Komentarz

Ciekawie taka karta wygląda. To 8,3 w Twojej karcie to średnia wszystkich stopni umiejętności?

Myślę, że wiek jest tam zbędny. Co rok trzeba będzie robić nową kartę. Oprócz tego wszystko w porządku. Karty miałyby być tylko do rywalizacji międzynarodowej?

Komentarz

nie tylko ale u nas też
                              8,3 to średni tak jak mówisz.

zamiast wieku można dać datę urodzenia to wyeliminuje co roczną zmianę kart.
                              Chciałbym aby każdy się podsumował i zaś na forum wszyscy by wprowadzili zmiany czy oceny się zgadzają czy ktoś nie zawyżył sowich umiejętności :wink:

Komentarz

jestem za ale nie wiedziałbym jakie dać wspólczynniki... drift 1 haha

Komentarz

Pracuję...
                                X