Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Trudne? Nie...

Komentarz

o co ci chodzi co trudne

Komentarz

Nieważne drogie dziecko... nieważne już.
        Pozdro.

Komentarz

Oprócz tego, co napisał DevilZ, dorzucę jeszcze Forda GT90, Skyline'y też są potwornie ciężkie. Na pewno znajdzie się jeszcze sporo ciężkich wozów, ale nie chce mi się w tej chwili przeszukiwać salonów w GT2.

Zamieszczone przez KUBAN
          o co ci chodzi co trudne
          Chodzi mu o to, że odrobina własnej inicjatywy i poszukanie nie sprawia wielkiej trudności.

Komentarz

A wolisz te ciężkie samochody czy te lekkie no ja niewiem ja chyba tak w połowie takie średnie no wiesz ani ciężkie ani lekkie :wink:

Komentarz

Ja wolę lekkie(okolice 700-1100kg) w szczególności N/A
              W realu tak samo ;]

Komentarz

np: ford gt40 race car 998kg N/A

Komentarz

Osobiście wolę jednak lżejsze wozy. Najlepsze, jak dla mnie, są do 1000 kg oraz z napędem na tylną oś. Zależy wszystko od ograniczenia mocy do wyścigu, np. do wyścigów no limited najlepsze są wozy 900 kg + 650/700 ps. Dzięki temu mamy i świetną szybkość na prostych, dobre przyspieszenie, jak i szybsze pokonywanie zakrętów, możliwe większe opóźnianie hamowania. Mamy dwa w jednym: dużą moc i niską wagę.

Komentarz

Najciezsze jest BMW 740i. Wazy 2055kg. Vantage jest niewiele lzejszy - 1990kg. Jest jeszcze DB7 Volante - 1850kg i BMW 840Ci z waga 1895kg. To sa jedyne tak ciezkie wozy w tej grze.

Skyline'y jeszcze tak nie odstaja, waza po 1,5t. Prawdziwym sportowym klocem jest za to wychwalane pod niebiosa przez wiekszosc Mitsubishi 3000GT (GTO). Jego niektore wersje niejednokrotnie waza po 1700+kg. Jego moc w przeliczeniu na jedna tone to zaledwie 186hp (najlepsza wersja 313/1680) przy np Lancerze EVO VI RS z 242hp/t (305/1260)

Komentarz

Takimi klockami lepiej driftować a nie się ścigać :mrgreen:

Komentarz

A propo driftowania jakie auto mi polecacie no bo ja driftuje dodgem interpid :mrgreen:

Komentarz

viewtopic.php?f=48&t=5085 kiepsko się uczysz... nie będzie paska na świadectwie...
                          A co do interpida to Cię pozdrawiam... to jest wóz FF...

Komentarz

No co dobrze mi się nim driftuje no nie wstawie screena ani filmu bo wiesz nie umiem dodać
                            no i co że to FF :wink:

Komentarz

http://pl.wikipedia.org/wiki/Drift
                              [...]Samochody używane w driftingu to głównie tylnonapędowe[...]

Komentarz

Co do dodga interpid to jest jednak kiepski
                                dobra jest
                                honda s2000 :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X