Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

W pt oddałem kompa do naprawy... (do znajomego) więc liczyłem na szybki odzew. Wstępnie umuwiliśmy się na wczoraj, niestety gdy zadzwoniłem stwierdził że jeszcze nie doszedł co mu jest. (pewnie nawet nie grzebał ;/) I mam się odezwać w czwartek.

Jak dobrze pujdzie (w zależności od uszkodzonego układu lub innej usterki) to pod koniec tygonia będę miał sprawnego PC. Więc zapewnę dołączę bo przez te kilka miesięcy bez kompa stęskniłem się za gt2

Komentarz

Swietnie. Im wiecej, tym lepiej. Jesli zdazysz do konca tego tygodnia, zalapiesz sie na Beetle Cup. Dolaczyc mozna tylko podczas Qual. Jesli nie zdazysz na te, bedziesz musial czekac do nastepnych. Jest jeszcze GT2WRS.

Wszyscy, ktorzy startuja lub maja zamiar wystartowac w Beetle Cup, nie zapomniec, by odblokowac sobie wymagane tory w Reverse. Zeby nie bylo przypadkiem tak, ze nikt nie wystartuje lub tylko czesc w Race 2. Nie chce nawet sluchac szczekania zebami, ze "ja nie mam". To jest doslownie 15min roboty. Wiecej w GT2 FAQ.

Komentarz

Aktualnie jestem w trakcie testow japonskich samochodow z moca wyjsciowa 276hp.

Skad ta moc 276hp w japonskich samurajach? O tym wiecej w tym artykule.

Pozostalo mi jeszcze sporo Nissanow i moze kilka used cars, ktorych nie mam aktualnie dostepnych. Musze polowac. Samochodow moze byc kolo 70-80. Przetestowanych mam prawie 50. Testy odbywaja sie w szesciu aspektach. Przyspieszenie 0-100, 100-200, 0-200. Wynik 1000m, MaxSpeed i czas okrazenia Grand Valley East. Po za tym beda rowniez inne zestawienia, oceny, porownania i oplacalnosc, a wyniki. Mysle, ze do konca wrzesnia powinienem z tym wszystkim sie wyrobic. Tak czy siak musze.

Komentarz

Widzę, że podłapałeś wątek z innego forum. Miło, że forum odzyskuje formę. Czekam z zapartym tchem na porównanie.
          Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Ja małe pytanie w sprawie Beetla czy taka wielka skala sekundowa to nie przegięcie?

Może zmniejszyć tą skalę o połowe?

Komentarz

Nie

Komentarz

Hah, pojechalem dzisiaj pierwszy raz Beetle na Midfield Reverse. Przyznam, ze jezdzi sie calkiem ciekawie po tym obiekcie w przeciwna strone. Inaczej

A teraz pare uwag. Pierwsze okrazenie kompletnie zepsute. Nie dosc, ze wpadlem na palacego gume na starcie GTSa, w dodatku polecialem baaardzo szerokim driftem w podwojnym lewym zakrecie z tunelem i mostem, ktory wychodzi na prosta z szykana. Bylo za szybko i zaoralem troche pobocza istnym rajdowym slidem :mrgreen: Reszta czasow tez nie byla jakos oszalamiajaca. Wg mnie da sie jezdzic tu 1:04. Tylko jedno okrazenie bylo w miare udane. W sumie stracilem jakies 6-8s.

Zauwazylem tez, ze AI jakos niezbyt ciekawie sobie radzi na Midfield Reverse. Na 4tym okrazeniu wpakowalem sie znow na GTSa, ktory stal sobie na srodku drogi na pierwszych szybkich lukach ze spadem do tunelu. Cos jak Apricot Hill. Co ciekawe, to bylo najlepsze okrazenie :mrgreen: Reszta tez specjalnie szybko nie jechala. Na zwyklym Midfield o wiele lepiej sobie radza. Pamietam, ze pierwszych dublowalem miedzy 8, a 9 okrazeniem (poziom Difficult). Teraz rowniez zaostrzylem sobie poziom trudnosci w nadziei, ze bede mial pusty tor do mety.

Komentarz

Event #8 Trwa!
                  1st - 1:41.236 - Screen - JISAW
                  2nd - 1:42.236 - Screen - Toyo

3rd - 1:42.580 - Screen - thooorn
                  4th - 1:42.616 - Screen - DevilZ
                  5th - 1:43.188 - Screen - dzajkelmekson

Widzicie
                  już drugi raz w tym evencie Toyo i ja mam równą sek różnicy! :mrgreen:

Komentarz

Wy sie chyba umawiacie z tymi czasami

Komentarz

Historia lubi się powtarzać :mrgreen:

Komentarz

ja miałem tak wszedłem w salon rufa i wylonczyl sie dzwiek i gra się zaciela

Komentarz

Uszkodzona płyta lub obraz płyty. Zdarza się też tak, że gra zawiesza się po wejściu np. do North City.

Komentarz

Toyo, Ty miałeś nie poprawiać tego czasu... tak ładnie by koło siebie wyglądały :mrgreen:
                            Gratsy Thoorn

Komentarz

Jisaw, powiem Ci, ze dales ciala w tym evencie. Analizujac Twoj przejazd powiem Ci tyle, ze to bylo slabe. W porownaniu do mojego przejazdu w pierwszym sektorze straciles prawie 1s! Po drugim sektorze bylo juz prawie 1,4s. Sporo nadrobiles na prostej z anormalna predkoscia max i nadzwyczajnym dohamowaniem do nawrotu. Tu pewnie zyskales ok 0,5s. Po trzecim sektorze miales juz "tylko" 0,8s straty. Dorzuciles jeszcze slabo na szykanie.

Tak, wiec moglo byc lepiej :wink:

Co do BeetleCup, w koncu pojechalem konkretne okrazenia 64-65s. Startowe ponizej 71s. Szybko liczac, gdybym pojechal 10laps, wynik bylby bardzo zblizony do tego, ktory uzyskalem w przeciwna strone, wiec nie byly to jakies anormalne kolka. Fantastycznie sie jezdzi po tym torze w Reverse. Poczatek jest swietny. Prosta, 250kmh i luk w lewo bez odjecia, i spad, zhamowac do 200-210kmh i w prawo do tunelu po betonie, hamowanie do 100 przed nawrotem. Koncowka tez jest fajna. Prosta, szykana i ostatni zakret z podwojnym szczytem zaciesniajacy sie.

Komentarz

Właśnie cały czas się zastanawiam skąd tam miałeś okolice 210... kilka razy lepiej wszedłem do tunelu i max to 204... Mniejsza o to...
                                Dobranoc. :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                                X