Wejdź sobie w Car Settings . . . masz tam swoje ustawienia jeszcze i teraz . . .
wciśnij R1 przejdziesz do działu wymiany części, te które masz po prostu zaakceptuj jeszcze raz wybierając to samo oczywiśćie, i tak w każdym, wiem . . .to mega-żmudne ale wracają stare wartości oprócz Downforce niestety, tego już nie zmienisz.
Czyli masz Suspension . . .Stabilizer . . to wybierasz jeszcze raz Hard we Frony, potem w Rear itd. aż do końca bodajże Muffler.
Mam nadzieję, że pomogłem, a jeśli nie to postaram się to zrealizować uploadując filmik "Jak zrobić by przywrócić fabryczne ustawienia auta?", może i niebawem się ukaże.
Nie trzeba. Procentowego wskaźnika ukończenia gry w sumie nie ma, więc to jeden pies. I tak wygrane w tych wyścigach nie będą odznaczone, to tak w ramach treningu można je traktować
Już kope lat minęło od ostatniego spotkania z GT1,ale katowaÅ‚em tÄ… grÄ™ na maksa,da sÃÄ™ wygrać ten jeden z ostatnich turnieji z seryjnymi samochodami czymÅ› innym niż corvettami,viperami cży astonami,które majÄ… o wiele wiÄ™kszÄ… moc?Zawsze mi sÃÄ™ wydawaÅ‚o że tam komputer byÅ‚ wyjÄ…tkowo szybki
da sÃÄ™ wygrać ten jeden z ostatnich turnieji z seryjnymi samochodami czymÅ› innym niż corvettami,viperami cży astonami,które majÄ… o wiele wiÄ™kszÄ… moc?
W sumie GTO Twin Turbo było nawet ok, bo na normalnych oponach trzymało się dobrze drogi (a nie można zmieniać nawet opon) i osiągami zbytnio nie odstawało. Przy dobrej jeździe sekunda, góra dwie przewagi to maksimum, także nie można było narzekać na nudę . Ewentualnie R33 lub TRD 2000GT.
Zamieszczone przez janki96
Zawsze mi sÃÄ™ wydawaÅ‚o że tam komputer byÅ‚ wyjÄ…tkowo szybki
Ogólnie boty jeździły całkiem całkiem, ale zależy też na jakich trasach i też zależy czy to są kwalifikacje, czy właściwy wyścig. Bo często się zdarzało, że na ulicznych trasach boty odpuszczały kwalifikacje, ale za to wyścigu dawały popalić. Tam gdzie występowało choćby źdźbło trawy na poboczu, było generalnie na odwrót.
Zamieszczone przez Kamil 12
Nie trzeba. Procentowego wskaźnika ukończenia gry w sumie nie ma, więc to jeden pies. I tak wygrane w tych wyścigach nie będą odznaczone, to tak w ramach treningu można je traktować
No właśnie kwalifikacje świetna rzecz,szkoda że boty je trochę odpuszczały,wg mnie GT1 jest najlepszą częścią(ale wiadomo sentyment robi swoje)
A kupiłem jakiś czas temu, praktycznie wszystko skończone, więc parę postów w tym dziale nie zaszkodzi, a nuż ktoś jeszcze się zainteresuje.
Zamieszczone przez janki96
wg mnie GT1 jest najlepszą częścią(ale wiadomo sentyment robi swoje)
Początkowo jak grałem w Arcade Mode na emulatorze, to nieco mnie to odpychało, ale potem dosiadłem do Gran Turismo Mode na konsoli, to poglądy się zmieniły Przyznam, że część jest dobra, ale jakoś wolę GT2
Komentarz