Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 1 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 1 CHAT

Racja ,dystans hamowania jest dłuższy w dwójce ,w jedynce to wystarczy odpowiednio w trawnik wjechać ,zarzucić tyłem o pojechać kosmiczne 145mph na HSR taką np RX7 LM

Fakt ,moc aut w GT1 jest zbytnio zawyżona,

Zamieszczone przez thooorn
    1:26.689 ...spokojnie do zejscia ponizej 1:26. Twoj rekord to zaledwie 0,164 mniej
    I tu pokazuje GT1 ,że jest bardziej "prymitywne" jeżeli chodzi o fizykę, w GT2 ulega on znacznej redukcji i moc jest już bardziej realna.

Zamieszczone przez thooorn
    Takiej przyczepnosci Super Softy w GT2 czy nawet RacingQual w GT4 nie maja.
    Racja ,to są Super-Super Softy :mrgreen:
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Test samochodow Arcade zakonczony

Komentarz

Stawiam ,że Top5 to:

- Honda NSX typeS Zero
        - Chevy Corvette 427 Coupe
        - Dodge Viper GTS
        - Dodge Viper RT/10
        - TVR Cerbera

czasem tam załapie sie Subaru Impreza '96 Sedan WRX-STi Version(III) więc jako "szósty".

Kiedyś testowałem i wyszło ,że :
        - Viper GTS
        - Viper RT/10
        - Corvette 427 Coupe
        - TVR Cerbera
        - NSX TypeS Zero

Komentarz

Przeciez temat testow masz w GT1 Garaz

Komentarz

!!UWAGA DO WSZYSTKICH!!

Ogłaszam iż dnia 21 lipca 2010r. karty pamięci sfiksowały i na nowo musiałem kupować 168 aut,z czego jeszcze nie mogę dostać:

- Mazda RX7 FC III [na razie nieosiągalny w Used Car Mazda]
            - Toyota AE86Trueno [z medalu]
            - Nissan R32Skyline '91 GT-R [z medalu]
            - Mazda Miata MX5/Eunos Roadster Normal [z medalu]
            - i niewiem jakim cudem wtedy miałem Nissana S13 K's specjalny ,jak go na liście Prize Car List nie ma !! Dziwne ,może ktoś wie gdzie?
            - Sil Eighty [z medalu]
            - Dodge Concept Car (R Tuned) [z medalu]

Obecnie mam 161 aut z czego 97% nie jest WOGÓLE ulepszona ani sportowa modyfikacja, więc
            zostaje mi baaaaaardzo dłuuuuugo do zrobienia.

A testy miały się zacząć na Grand Valley East ,ale cóż.... LIVE IS BRUTAL!

i ...

prawdopodobnie testy zakończą się w okolicach grudnia 2010r. ,mogłoby nawet we wrześniu.

Komentarz

Moglbys sie w koncu zaopatrzyc w wersje PAL, nie mialbys tego typu niespodzianek.

Komentarz

Nie ma na żadnej torrentowej/rapidowej stronie z obrazem ISO wersji PAL do GT1 ,szukałem na 10 stronach i nic.

Trudno. Przejadę się na trzech slotach po 50 razy w medalu Normal Car autem Viper RT/10 i będę miał w kit kasy tak ,że starczy mi na tuning i [R] we wszystkich samochodach.

50,000 Cr(+10,000 Cr za PP) * 5 races = 250,000 Cr(300,000 Cr)

250,000Cr * 50 = 12,500,000 Cr
                300,000Cr * 50 = 15,000,000 Cr

Poza tym wtedy miałem na dwóch slotach wszystkie auta i żadne się nie powtarzały ,no może Concept Car którego się nie da sprzedać [Sell Car - 0 Cr], teraz mam na trzech bo już większość aut się powtarza 2-3 razy ,trochę pogmatwane, poplątane i pokiełbaszone ,ale jakoś sobie poradzę. Zresztą nie jeden raz w ciągu tych 10 lat.

Komentarz

Co powiecie na turniej w stylu GT2WRS, z tym ze w GT1? Najlepiej, gdyby wykorzystywal on samochody i tory dostepne w Arcade Mode. Nie ma tam za wiele zmiennych, ktore moglyby decydowac o przewadze ktoregos z zawodnikow. Samochody sa seryjne, nie da sie ich modyfikowac, wiec sprawa jest ulatwiona. Klasyczny time trial, z tym, ze liczyloby sie tylko drugie, najszybsze okrazenie. Samochod, trasa i jazda.

Wyrazcie tu swoja chec uczestniczenia. Jesli zbierze sie choc paru uczestnikow, zorganizuje pierwsza runde.

Jesli ktos nie ma GT1, niech napisze do mnie PW.

Komentarz

Wstyd przyznać mam GT1, grałem ze 3 razy... nie podchodzi mi tak jak 2ka, ale mogę od czasu do czasu coś spróbować jechać... ;p :mrgreen:

Komentarz

No to moze jeszcze pare osob i ruszamy :wink:

Komentarz

Powiem tak...
                        Zamieszczone przez KUBAN
                        Muszę odpisywać po to jestem na forum
                        Biedni my...

Komentarz

Restart turnieju FIA GT Cup wszystko w dziale opisane
                          GT jest bogiem
                          Escudo nałogiem
                          Tunning zabawą a
                          S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

Mam wszystkie auta, ale już problem pojawił się inny. . .

Przez 11 lat było zakupione 7 padów w tym 5 dual-shocki i 2 digitale, najszybciej padały te dual-shocki ,a jeden z digitali był do PS1 a nie do PSX i nie działał więc został jeden najbardziej wytrwały którym testowałem od samego początku kariery, niestety jego kres też dobiegł końca bo kable [druty miedziane] są w fatalnym stanie ,było już klajstrowane nie raz ,chwilowo działało ,2 miesiące i nic, NO WAY! 5 razy tak samo aż w końcu dead. Została mi jeszcze kierownica Interview V3 do PSXa, działało wszystko git ,aż tu nagle przyciski zaczęły same od siebie fiksować ,że R1/II to lewo, lewo to prawo, dół to prawo itp. shiźnie. Niestety jestem bez pada obecnie i testy stoją przetestowałem ledwie 2 trasy i dupa blada, to się nazywa grecka tragedia ,albo psychomonium. Na HSR the best okazał sie Supra, aaa i co do pliku excelowego , no to kolejny problem ,tamten dysk się też poszedł dymać w kroki i wszystko w błoto poszło oprócz Trial Mountain w odwr. str. którą na kartce A4 w kratkę miałem zapisane i tylko to mi zostało, jest Grand Valley, już na kierze i ogólnie przetestowałem ledwie 26 aut ze 168 , 1/6 wszystkich aut! Nie wiem ,na razie o tym nie myślę ,bo mam do spłacania studia na które się dostałem a najwyżej GT1 sobie poczeka bo nic z tym na chwilę obecną nie zrobię ,a do kompa też pełnego zaufania nie mogę mieć ,chyba będę tak jak dotychczas zapisywał czasy w zeszycie A5 60k i będzie gitara, tak jak robiłem od 2003r. do 2009r. przez 6 lat , może to żmudne i bardzo męczące ale opłacalne w przypadkach takich jak mój, porządkowanie 168 aut zajmuje mi 1h-1.5h około ,owszem jak są ułamki tysięczne albo niedaj boże takie same jak to miało miejsce Civic '93 Si i Mark II '92 Tourer V którzy zajęli 131 miejsce.

Po prostu nie ma co ufać kompowi w 100% bo właśnie jak jest awaria jakaś nieprzewidywalna to potem są takie jaja kwadratowe, także tamte wyniki co tu pokazywałem no to już niestety ,ale . . . . poszły w pizdu!

Jedyne co mnie może zadowolić to że mam tyle aut ile chciałem mieć, to jedyny plus, musiałbym zassać obraz GT1 który jest rzadki albo wymaga klucza i save'a w conajmniej 15,000,000 Cr i wszystkimi bonus autami z licencji ,medali itd. to już jest męczącce jeszcze raz od nowa któryś raz to robić, ja lubię pełnić tryb kolekcjonerski i testować a przechodzenie od zera zajęłoby mi sporo czasu.

Komentarz

Panowie mam pytanie - czy jest model w GT1 Nissan Skyline GT-R (R32) w wersji NISMO bo szukam ale nie mogę go dostać - czy jego przypadkiem nie wygrywa się w turnieju Hard - Tuned Car?
                              GT jest bogiem
                              Escudo nałogiem
                              Tunning zabawą a
                              S Licence PODSTAWĄ !

Komentarz

R32 jest do wygrania w Hard Tuned, ale czy to jest wersja NISMO, sam musisz sie przekonac :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X