Re: Gran Turismo 1 CHAT
Można by było coś ruszyć
Ale właśnie, zaznaczyć kto na jakim obrazie gra, żeby było fair play.
Mam pomysła super fajnego.
Jeżeli ktoś pobije mój rekord życiowy na "Największą różnicę mocy HP względem 2 aut", wygrywając końcowo w punktacji (nie tam raz na jakiejś mapce, czy dwa), rozstaw punktów będzie taki ....
Punktacja:
1.9 punktów
2.6 punktów
3.4 punkty
4.3 punkty
5.2 punkty
6.1 punkt
(Punkty bd wliczone do ogólnego rankingu najlepszych graczy GT1)
Jeżeli ktoś tego dokona to będzie wielki. Obecnie mój rekord różnicy mocy dwóch aut wynosi między [R]TVR Cerbera LM[581hp] vs. Mitsubishi 3000GT TwinTurbo[930hp], czyli 349HP. Atak na 364hp, który próbowałem 3-krotnie autem Demio Aspec[211hp] nie powiódł się jak do tej pory, by móc pokonać Subaru Imprezę LM[575hp] i pozostałych rywali z medalu US vs Japan na 5 wyścigów.
Auto na medal US vs Japan > [R]Mazda Demio Aspec
Tuning > maksymalny
Ustawienia > własne
Maksymalna il. pkt do zdobycia > 45p
Minimalna il. pkt do zdobycia > 5p
Aby zostało to potwierdzone:
- screen
- filmik
- zaznaczyć na screenie/filmie pod obrazkiem lub w nazwie (GT1-rodzaj obrazu-nick-zdobyte punkty)
Przykład wg 3 podpunktu:
Link do obrazu lub filmu
GT1-NTSC-U/C-WiLkU666-31p
Same słowa nic nie znaczą niestety i taki wynik nie będzie brany pod uwagę, turniej na Mistrza Kierownicy Demio Aspec Cup 2014 zacznie się 7 stycznia o 0:01, a skończy 7 lutego o 23:59.
Niech będzie was najwięcej i pokażcie, że GT1 nie umarło.
Można by było coś ruszyć

Ale właśnie, zaznaczyć kto na jakim obrazie gra, żeby było fair play.
Mam pomysła super fajnego.
Jeżeli ktoś pobije mój rekord życiowy na "Największą różnicę mocy HP względem 2 aut", wygrywając końcowo w punktacji (nie tam raz na jakiejś mapce, czy dwa), rozstaw punktów będzie taki ....
Punktacja:
1.9 punktów
2.6 punktów
3.4 punkty
4.3 punkty
5.2 punkty
6.1 punkt
(Punkty bd wliczone do ogólnego rankingu najlepszych graczy GT1)
Jeżeli ktoś tego dokona to będzie wielki. Obecnie mój rekord różnicy mocy dwóch aut wynosi między [R]TVR Cerbera LM[581hp] vs. Mitsubishi 3000GT TwinTurbo[930hp], czyli 349HP. Atak na 364hp, który próbowałem 3-krotnie autem Demio Aspec[211hp] nie powiódł się jak do tej pory, by móc pokonać Subaru Imprezę LM[575hp] i pozostałych rywali z medalu US vs Japan na 5 wyścigów.
Auto na medal US vs Japan > [R]Mazda Demio Aspec
Tuning > maksymalny
Ustawienia > własne
Maksymalna il. pkt do zdobycia > 45p
Minimalna il. pkt do zdobycia > 5p
Aby zostało to potwierdzone:
- screen
- filmik
- zaznaczyć na screenie/filmie pod obrazkiem lub w nazwie (GT1-rodzaj obrazu-nick-zdobyte punkty)
Przykład wg 3 podpunktu:
Link do obrazu lub filmu
GT1-NTSC-U/C-WiLkU666-31p
Same słowa nic nie znaczą niestety i taki wynik nie będzie brany pod uwagę, turniej na Mistrza Kierownicy Demio Aspec Cup 2014 zacznie się 7 stycznia o 0:01, a skończy 7 lutego o 23:59.
Niech będzie was najwięcej i pokażcie, że GT1 nie umarło.
Komentarz