Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 1 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 1 CHAT

Zamieszczone przez janki96
    Już kope lat minęło od ostatniego spotkania z GT1,ale katowałem tą grę na maksa,da síę wygrać ten jeden z ostatnich turnieji z seryjnymi samochodami czymś innym niż corvettami,viperami cży astonami,które mają o wiele większą moc?Zawsze mi síę wydawało że tam komputer był wyjątkowo szybki
    No właśnie za pierwszym razem na kozaka wjechałem tam R33 GT-R i się zdziwiłem. Ostatnio pojechałem Cerberą, poszło za łatwo. Ciekawostka - wygrałem to samo co schumi, a on też jechał Cerberą. Ciekawe czy to przypadek, kiedyś z ciekawości może drugi raz to przejadę tym samym autem. gran-turismo-1-gt/topic700-30.html#p13171
    Co do Astona to z tego co pamiętam mimo większej mocy nie radził tam sobie z racji sporej wagi i kiepskiego prowadzenia.
    wg mnie GT1 jest najlepszą częścią
    Też tak uważam
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Do dzisiaj pamiętam tą klimatyczną muzyczke jak síę wchodziło do salonu hondy,gra miała wiele smaczków,licencję były chyba najtrudniejsze ze wszystkich części,tuning hondy był u mugena,nissana u nismo,toyoty TRD,a mitsubishi raliyart,pamiętam zabawę w kupowaniu różnych wersji tego samego modelu i kupowaniu RM,pamiętam także że w salonie Mazdy sprzedając Mazdę dostaniemy więcej niż w innych.Ehhhh trzeba sprawić sobie GT1 bo tą grę darzę ogromnym sentymentem,podobnie jak równie genialne Ape Escape.Chyba założe jakiś temat o starych dobrych tytułach z PSX/PS2

Komentarz

wow dyskusja w dziale GT1 niczym w GT6
        Jedyneczka wiecznie żywa

PS. Olo najwyższa pora na PS3, najlepiej w zestawie z GT6, chętnie pośmigałbym z Tobą w NR

Komentarz

Jak siniak już do Nas przybyłeś to może powiesz swoje przeżycia i wspomnienia z pierwszą częścią?

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
            No właśnie za pierwszym razem na kozaka wjechałem tam R33 GT-R i się zdziwiłem. Ostatnio pojechałem Cerberą, poszło za łatwo. Ciekawostka - wygrałem to samo co schumi, a on też jechał Cerberą. Ciekawe czy to przypadek, kiedyś z ciekawości może drugi raz to przejadę tym samym autem. gran-turismo-1-gt/topic700-30.html#p13171
            Ogólnie zauważyłem, że jedynka fajne auta potrafi dać. Ja raz wygrałem pomarańczową Imprezę WRX III, albo EVO IV w fioletowym kolorze i złotym felgami teraz na stanie mam jeszcze Concept Cara, też fioletowy o mocy około 526HP Ale co ciekawe zawsze moc jest inna (zwykle dane auta są słabsze, ale trafiają się silniejsze), a także występuje róznica w wadze (tu już zwykle mniej niż standardowo). No i nie można przeczytać informacji o takim aucie, mimo iż jest taki sam, jak w salonie.

Zamieszczone przez siniak
            wow dyskusja w dziale GT1 niczym w GT6
            Jedyneczka wiecznie żywa

PS. Olo najwyższa pora na PS3, najlepiej w zestawie z GT6, chętnie pośmigałbym z Tobą w NR
            Jeśli wygram coś w TotoLotka, to wtedy coś pomyślimy

Jak siniak już do Nas przybyłeś to może powiesz swoje przeżycia i wspomnienia z pierwszą częścią?
            Chętnie posłuchamy

Komentarz

Te 400 stówki na PS3 chyba dasz radę przez pół roku uzbierać,no chyba że nałogi wchodzą w grę,to bd ciężej.Cena GT6 na pewno spadnie(mniejsze zainteresowanie i słabe oceny,jak na GT oczywiście)

Komentarz

no chyba że nałogi wchodzą w grę,to bd ciężej.
                Nie piję (jedynie okazyjnie), nie palę i tym podobne... Ale zawsze i tak nie potrafię zbierać na coś kasy W każdym razie, pomyślimy

Komentarz

Nie ma lepszej maszynki do grania w tej cenie,a zawsze lepiej pociągać síę z młodym niż z "dziadkami"

Komentarz

lepiej pociągać síę z młodym niż z "dziadkami"
                    Co ty masz z tym ciÄ…ganiem?

Komentarz

F*ck znowu słownik zrobił numer,strażnik tekstu nie śpi

Komentarz

Halo GT maniacy,jest ktoś kto pyka jeszcze w GT1?Ja zacząłem kolega Olo już skończył,przydałoby się jeszcze z 2-3 osoby i jakiś turniej może zorganizować?
                        Druga sprawa to mój problem z ePSXe,jedyna styczność z tym cudem była u kolegi parę lat temu,ściągnąłem coś tam ustawiłem,ale i tak jestem daleki od efektu jaki bym chciał osiągnąć.Mój komputer to intel core 2 duo i 2 GB Ramu+integra 256MB i muszę mieć wszystko powyłączane żeby jakoś to hulało,na serio emu jest taki zasobożerny?
                        Podajcie jakieś dobre pluginy,jak ustawić by przede wszystkim GT1 i GT2 hulało tak jak należy.
                        Zdziwiło mnie że nie mam w intrze dźwięku,a szkoda bo jest kozackie,tak samo przy wyborze języków(w wersji PAL i NTSC),Wy też tak macie?
                        Da się podłączyć pada(posiadam sixasisa od PS3,niestety multijoy mi nie działa na kompie (((( )
                        W jak bardzo ograniczacie FPS?Ja gram na 50,bo 60 wydaje się trochę za szybkie,jak dobrać żeby było tak jak na szaraczku?

Mam nadzieję że ktoś taki dobry znajdzie chwile czasu i odpowie mi na pytania,bo na razie nie gra się źle,ale to nie to samo co na podcziwym szaraczku

Komentarz

Z ilością klatek sprawa prosta. PAL - 50fps, NTSC - 60fps. Co do pluginu video - ja używam Pete's OpenGL 2 Driver 2.6, ale nie wiem jak sprawa będzie wyglądać przy tej integrze. Ustawienia w załączniku. A jak mówisz że śmiga źle to spróbuj Pete's D3D Driver, ale grafika na nim powalać nie będzie.
                          GranTurismo 5 99%
                          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja może tylko muszę zassać na PSP Sobie sprawiłem konsolkę i mogę się dołączyć jak tylko będę miał GT1.
                            Również można by coś w GT2

Komentarz

No właśnie nie wiem czy w GT2 większa frekwencja nie była,ok jest parę osób,można bd coś pomyśleć

Komentarz

Już wolałbym GT1. GT2 jest przeorane pod względem turniejów, tu działo się mniej.
                                GranTurismo 5 99%
                                GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                                X