Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Redesign strony/forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Redesign strony/forum

Tylko to bez sensu trochÄ™, bo GT6 wyjdzie za 5 lat zapewne.

Komentarz

Też jestem sceptyczny, no chyba że Polyphony miałoby czytać regularnie nasz portal
      Ale bardziej widziałbym to w formie takich różnych felietonów.. po prostu jeden artykuł na stronę główną pt. 'czego brakuje w GT' i tyle

Bardziej byłbym za takim działem motoryzacyjnym - trochę poza GT.. newsy nt. nowych modeli, relacje z imprez czy trochę info z motorsportu Tak samo newsy o innych grach, ale tu skupiłbym się na grach wyścigowych.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
        Tak sobie myslalem zeby na nowym blogu stworzyc kategorie 'Sugestie' w ktorej bedziemy wszyscy pisac co Polyphony moze zrobic zeby ulepszyc Gran Turismo. Mozna pisac o samochodach, jakie chcielibysmy zobaczyc w Gran Turismo itd..
        To może coś z naszej rodzimej produkcji, co? :wink:

Komentarz

Marudzicie. Inne portale jakoś działają, a mają te same informacje, co wszyscy i nie stękają, że nie mają o czym napisać codziennie.

Myślę, że to świetny pomysł, by portal miał w sobie różne działy tematyczne. Po pierwsze, łatwiej będzie potencjalnemu użytkownikowi o znalezienie interesujących go informacji, a dwa dużo lepiej to wygląda, gdy nie ma wszystkiego, za przeproszeniem, nasrane w jednym miejscu.

Nie porywajmy się z motyką na słońce. Widzę, że Piotr jest żywo zainteresowany tworzeniem portalu, więc nie będzie przeszkód z dodawaniem kolejnych, sensownych działów, które później będzie można sukcesywnie uzupełniać o informacje. Niech powstanie dobry szkielet, podstawy, które będzie można rozwijać.

Komentarz

Tylko nie można zapomnieć, że nasze forum to nie strona o GTA, TDU czy innych grach. Trzeba jak najwięcej informacji o GT.

Komentarz

Zamieszczone przez Quattro
              Tylko nie można zapomnieć, że nasze forum to nie strona o GTA, TDU czy innych grach. Trzeba jak najwięcej informacji o GT.
              No co Ty.

Komentarz

A ja jestem troche przeciw. Kiedyś zaglądalem na portal i forum konkurencji o forzie, lecz sie skiepścił, były tony informacji o rajdach wyścigach, premierach aut, a nic a nic o samej grze. Nie musi przecież być info codziennie. Wystarczy że co jakiś czas jest updejt, czy aktualizacji zawodów sezonowych, jakaś ciekawa galeria do opisania, czy relacja z turnieju. Na prawdę chyba nie ma sensu pach info z f1, wrc, kjs, targów w paryżu. Jak ktoś będzie chciał to poczyta sobie na stosownym portalu. LEpiej mniej info a z sensem i na temat a nie byle co byle o samochodach.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                  updejt, czy aktualizacji zawodów sezonowych, jakaś ciekawa galeria do opisania, czy relacja z turnieju
                  O to chodzi...

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                    A ja jestem troche przeciw. Kiedyś zaglądalem na portal i forum konkurencji o forzie, lecz sie skiepścił, były tony informacji o rajdach wyścigach, premierach aut, a nic a nic o samej grze. Nie musi przecież być info codziennie. Wystarczy że co jakiś czas jest updejt, czy aktualizacji zawodów sezonowych, jakaś ciekawa galeria do opisania, czy relacja z turnieju. Na prawdę chyba nie ma sensu pach info z f1, wrc, kjs, targów w paryżu. Jak ktoś będzie chciał to poczyta sobie na stosownym portalu. LEpiej mniej info a z sensem i na temat a nie byle co byle o samochodach.
                    Zgodzę się z powyższą wypowiedzią. Bo jeśli chcemy zrobić forum o GT, a walimy informacjami nie dotyczącymi samej gry (czyli właśnie jakieś wyścigi, targi i inne pierdoły), to trochę mija się z celem. Można coś takiego wprowadzić, ale z pewnymi granicami.

Komentarz

• Re: Redesign strony/forum

Mozemy wprowadzic dzial "Pozostale", tak jak napisalem w nowym watku na temat "blogu".

Komentarz

Ranga np "Redaktor" by sie przydala... Ludzie ktorzy by sie najczesciej na blogu udzielali by ja otrzymali

Komentarz

O Nowy wyglÄ…d strony. Dla mnie w sam raz :wink: .

Komentarz

To jest tylko okres przejsciowy. Wgralem nowy phpbb 3.0.9 i sie styl popsul wiec jest tymczasowo klasyczny zanim ten nowy bedzie gotowy. Mam nadzieje ze do nastepnego poniedzialku bedzie wszystko gotowe.

Komentarz

Prace nadal trwajÄ…... Trzeba kolorki podmienic, i kolumny zamienic. A jak kolega skonczy portal to sie wszystko polaczy i wtedy seris bedzie gotowy.

Komentarz

Bardzo podoba mi się to rozwiązanie z podręcznym menu z lewej strony. Dobrze byłoby jednak, by środkowe okno forum/postów było szersze.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X