Też jestem sceptyczny, no chyba że Polyphony miałoby czytać regularnie nasz portal
Ale bardziej widziałbym to w formie takich różnych felietonów.. po prostu jeden artykuł na stronę główną pt. 'czego brakuje w GT' i tyle
Bardziej byłbym za takim działem motoryzacyjnym - trochę poza GT.. newsy nt. nowych modeli, relacje z imprez czy trochę info z motorsportu Tak samo newsy o innych grach, ale tu skupiłbym się na grach wyścigowych.
Tak sobie myslalem zeby na nowym blogu stworzyc kategorie 'Sugestie' w ktorej bedziemy wszyscy pisac co Polyphony moze zrobic zeby ulepszyc Gran Turismo. Mozna pisac o samochodach, jakie chcielibysmy zobaczyc w Gran Turismo itd..
To może coś z naszej rodzimej produkcji, co? :wink:
Marudzicie. Inne portale jakoś działają, a mają te same informacje, co wszyscy i nie stękają, że nie mają o czym napisać codziennie.
Myślę, że to świetny pomysł, by portal miał w sobie różne działy tematyczne. Po pierwsze, łatwiej będzie potencjalnemu użytkownikowi o znalezienie interesujących go informacji, a dwa dużo lepiej to wygląda, gdy nie ma wszystkiego, za przeproszeniem, nasrane w jednym miejscu.
Nie porywajmy się z motyką na słońce. Widzę, że Piotr jest żywo zainteresowany tworzeniem portalu, więc nie będzie przeszkód z dodawaniem kolejnych, sensownych działów, które później będzie można sukcesywnie uzupełniać o informacje. Niech powstanie dobry szkielet, podstawy, które będzie można rozwijać.
A ja jestem troche przeciw. Kiedyś zaglądalem na portal i forum konkurencji o forzie, lecz sie skiepścił, były tony informacji o rajdach wyścigach, premierach aut, a nic a nic o samej grze. Nie musi przecież być info codziennie. Wystarczy że co jakiś czas jest updejt, czy aktualizacji zawodów sezonowych, jakaś ciekawa galeria do opisania, czy relacja z turnieju. Na prawdę chyba nie ma sensu pach info z f1, wrc, kjs, targów w paryżu. Jak ktoś będzie chciał to poczyta sobie na stosownym portalu. LEpiej mniej info a z sensem i na temat a nie byle co byle o samochodach.
A ja jestem troche przeciw. Kiedyś zaglądalem na portal i forum konkurencji o forzie, lecz sie skiepścił, były tony informacji o rajdach wyścigach, premierach aut, a nic a nic o samej grze. Nie musi przecież być info codziennie. Wystarczy że co jakiś czas jest updejt, czy aktualizacji zawodów sezonowych, jakaś ciekawa galeria do opisania, czy relacja z turnieju. Na prawdę chyba nie ma sensu pach info z f1, wrc, kjs, targów w paryżu. Jak ktoś będzie chciał to poczyta sobie na stosownym portalu. LEpiej mniej info a z sensem i na temat a nie byle co byle o samochodach.
Zgodzę się z powyższą wypowiedzią. Bo jeśli chcemy zrobić forum o GT, a walimy informacjami nie dotyczącymi samej gry (czyli właśnie jakieś wyścigi, targi i inne pierdoły), to trochę mija się z celem. Można coś takiego wprowadzić, ale z pewnymi granicami.
To jest tylko okres przejsciowy. Wgralem nowy phpbb 3.0.9 i sie styl popsul wiec jest tymczasowo klasyczny zanim ten nowy bedzie gotowy. Mam nadzieje ze do nastepnego poniedzialku bedzie wszystko gotowe.
Komentarz