Nareszcie da się korzystać z forum Skórka bardzo klasyczna, stonowana - trochę mi brakuje niebieskiego i czerwonego, ale to oczywiście kwestia gustu - w nawiązaniu do GT. Najważniejsze, żeby forum działało szybko i stabilnie.
EDIT:Już wszystko jest. Wystarczyło usunąć z zakładek i dodać ponownie. Super to wygląda. Brawo Panie Piotrze, kawał dobrej roboty. A po robocie Harnaś się należy. Kto stawia ?
Wyraźnie lepiej. Tęczowego szaleństwa niema ale te złote przejście i kilka innych szczegółów wyglądają dobrze
Z tą szerokością dziwna sprawa. Na komputerze jest wporządku ale na telefonie mimo wszystko mi ucina. Ale nie marudze bo i tak w miarę komfortowo da się korzystać a forum nie jest budowane pod kontem mobilnym.
Wyraźnie lepiej. Tęczowego szaleństwa niema ale te złote przejście i kilka innych szczegółów wyglądają dobrze
Z tą szerokością dziwna sprawa. Na komputerze jest wporządku ale na telefonie mimo wszystko mi ucina. Ale nie marudze bo i tak w miarę komfortowo da się korzystać a forum nie jest budowane pod kontem mobilnym.
U mnie też.Podejrzewam że ma to związek z rozdzielczością ekranu. :wink:
Komentarz