Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Redesign strony/forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Redesign strony/forum

Witam !

Jako, że moje wcześniejsze posty gdzieś "znikły" postanowiłem stworzyć nowy temat odnośnie nowego wyglądu całego portalu. Zamieszczam dwa projekty strony głównej. Są to narazie tylko projekty, jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia, nowe pomysły itp. itd. to jak najbardziej są mile widziane !

Wersja #1

Wersja #2

Jeszcze brak logotypu, ale to będzie z biegiem czasu.
    Jak projekty się spodobają pokaże projekt całego forum, jak ja to widzę

Re: Redesign strony/forum

Mnie bardziej podoba siÄ™ pierwszy wariant. Wydaje mi siÄ™ przejrzysty i przyjazny userowi

Komentarz

Jest ładnie i przejrzyście ale:
      1. Za dużo czerni i białej czcionki na niej co męczy oczy. Bardziej jestem za delikatnymi rozmytymi kolorami czerwieni i niebieskiego jak w Gran Turismo
      2. Nigdzie nie widać żadnego loga GTC a moim zdaniem powinno być od razu widoczne

To taki moja malutkie uwagi

Komentarz

A co powiecie na delikatne akcenty "narodowych" barw GT?

Komentarz

Jestem jak najbardziej ZA

Komentarz

Jedynka, definitywnie.

Komentarz

Ja również za jedynką.

Zamieszczone przez thooorn
              A co powiecie na delikatne akcenty "narodowych" barw GT?
              Jestem oczywiście za.

Komentarz

Nie pamiętam teraz, w której reklamie to widziałem: czerwone, falujące paski na czarnym tle. Telewizory? Coś chyba z elektroniki. Podobny patent widziałbym w nowym designie strony.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Nie pamiętam teraz, w której reklamie to widziałem: czerwone, falujące paski na czarnym tle. Telewizory? Coś chyba z elektroniki. Podobny patent widziałbym w nowym designie strony.
                  PlayStation 3.

Komentarz

Dokładnie :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=yXj_h7kF ... re=related

Można do tego nawiązać, niekoniecznie w tej samej formie. Kolorystycznie oczywiście GT. Mogłoby coś takiego sobie w tle każdej strony latać słabo widoczne, by nie rozpraszało. Równie dobrze może być jedynie w nagłówku pod nazwą Grab Turismo Center, oczywiście animowane, a nie statyczne. Drobny szczegół, który ożywiłby trochę stronę.

Komentarz

Ja nie rozumiem jednej rzeczy.... Dlaczego nie przelozymy na ten wyglad?

Od dawna juz jest dostepny i jest duzo bardziej przejzysty od pozostalych propozycji.

Komentarz

Mnie rówież najbardziej odpowiada ten styl. Pozostałe nie są złe, ale szybko się zestarzeją, ten jest minimalistyczny ale za to nie będzie straszyć po paru latach.

Komentarz

Najlepsza i fajna jest strona piotra lecz tylko ten pasek zmienić gt5 gt3 itp na bardziej funkcjonalny tak lepiej niż ten mało czytelny logowanie w konto a w logowaniu wylogwanie.
                          I tak jak koledzy wyżej mówili ta się nie zestarzeje jak wygląd ps3 czarne matowo eleganckie nigdy się nie nudzi
                          PS: Poprawić trochę kalendarz i dać ładne czarne logo gt na to tło białe

Komentarz

Czy ktos sie dobrze zna na Drupal'u? i na module Views i pelnej integracji badz jest w stanie przeniesc cala baze phpbb do Drupala? Wiem ze jest modul ale czy jest ktos tutaj kto ma doswiadczenie w tej kwesti?

Mysle ze kaledarza oraz dzialu wyscigi nie bedzie. Musi byc jak najmniej modulow na serwerze by mogl jak najszybciej pracowac. W przyszlosci mozemy dodac jakies tam ciekawe dodatki ale na razie skupmy sie na podstawach.

Komentarz

Tylko Joomla, Piotrze, ale jak bym Ci tym mógł pomóc, to wal śmiało

Co do modułów - moduł FB, jak to w projekcie mvn (który zresztą nadal mi się podoba) było...

Komentarz

PracujÄ™...
                              X