Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Redesign strony/forum

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Redesign strony/forum

Wy też widzicie na ekranach LCD jak popatrzycie od dołu lub od góry na nagłówek strony kilka państw europejskich?

Komentarz

Zamieszczone przez tycha
      U mnie też.Podejrzewam że ma to związek z rozdzielczością ekranu. :wink:
      Owszem ale wcześniej mi skalowało lub zwyczajnie poscrollowałem i miałem dostęp do każdego serwisu. Teraz forum ścina mi mimo wszystko. Muszę poskakać po wersjach Opery mobile i zobaczyć która radzi sobie z tym najlepiej. A z jakiej mobilnej przeglądarki Ty korzystasz?

Komentarz

Ja mam Opera Mobile i dobrze wyszystko wyglada. Moze poprostu musisz wyczyscic pamiec podreczna? A zwyklego komputera nie masz teraz przy sobie?

Komentarz

Mam właśnie na nim siedzę. Problem z tym że jest uszkodzony i nie zawsze mogę z niego korzystać. Poza tym lubię wieczorami przeglądać forum na telefonie. Lub zwyczajnie oglądając film zamiast siedzieć przed PC
          Ale posprawdzam jeszcze z tÄ… OperÄ… Mobile

Komentarz

Ja też opera mobile
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Pytałem o wersję bo tych jest dużo. Zawsze korzystałem z 10.1 bo uważam że jest najwydajniejsza i najlepsza. 11 mnie irytowała, często krzaczyła i jadła ram jak głupia. Teraz wskoczyłem właśnie na 11.1 i jest do zaakceptowania, dość szybka choć tnie i zawija tekst dopiero na zoomie. Ale teraz jest dobrze z szerokością i wyglądem forum

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Mam właśnie na nim siedzę. Problem z tym że jest uszkodzony i nie zawsze mogę z niego korzystać. Poza tym lubię wieczorami przeglądać forum na telefonie. Lub zwyczajnie oglądając film zamiast siedzieć przed PC
                Ale posprawdzam jeszcze z tÄ… OperÄ… Mobile
                Zgraj sobie Linux LiveCD i wtedy wkladasz CD/DVD do kompa i masz czysty system operacyjny dzieki ktoremu mozesz bez problemu przegladac wszystkie stronki. Ja osobiscie polecam JOLICLOUD.

Komentarz

Ale to nie kwestia sofwarerowa, problem tkwi na płycie głównej lub w okolicach zasilacza. Kiedyś go naprawie bo teraz wciąż brakuje mi pieniędzy. A jak już są to bywają ważniejsze wydatki

Komentarz

Jak chcesz to moge specjalnie dla ciebie i innych uzytkownikow wgrac wersje LITE (mobile) naszego forum?

Komentarz

Byłoby fajnie, też czasem z telefonu zaglądam.
                      narancs alternativa

Komentarz

Szczerze to mi obojętne. Bo i w obecnej formie radze sobie dobrze. Jak widać z resztą. Ale jeśli jest więcej korzystających z internetu na telefonie i chcieliby wersji lite to nie mam nic przeciwko

Komentarz

Tutaj cos ciekowego znalazlem:
                          http://flexplat.com/index.php?flx-syste ... 90c0708319

Przgladalem kilka i moim zndaniem ten jest najlepszy no chyba ze cos lepszego pozniej znajde.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                            Jak chcesz to moge specjalnie dla ciebie i innych uzytkownikow wgrac wersje LITE (mobile) naszego forum?
                            That's what i'm talkin' about.

Komentarz

Świetny pomysł! Bardzo często przeglądam forum z telefonu
                              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ja zazwyczaj
                                GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                                Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

PracujÄ™...
                                X