Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zamieszczone przez thooorn
    Proponowalbym juz za wczasu podzielic dzial GT5 na poddzialy, podobnie jak przy GT4. Za chwile bedzie wielkie BOOM na GT5 i moze zrobic sie niezly balagan w jednym dziale.

Nie, zebym ostrzegal :wink:
    Dokładnie, jak już będziemy mieli je w swoich łapach będzie wiele tematów do poruszenia. Pewnie jakieś mini turnieje się posypią. Może zrobić jakąś oficjalną ligę granturismo.pl ? 16 kierowców w jednym wyścigu daje spore pole do popisu.
    I may be slow but I'm still ahead of you.
    Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Teraz tak sobie patrzę,że mamy prawie 2 tyś. userów.No i nie wiem czy nie powinien być jakiś automatyczny kasownik.Na przykład jakiś limit załóżmy 6 miesięcy.Jeżeli nie będziemy się logowali chociaż raz w ciągu sześciu miesięcy to konto jest automatycznie kasowane.A ewentualnie by był magiczny przycisk "Urlop" i byśmy brali przerwę na czas nie określony.No bo po co tyle tych kont skoro nikt się już nie zaloguje.

Ponad 1900 kont a ile jest w miarę aktywnych użytkowników

Komentarz

no ale po co usuwać? w czym to przeszkadza?
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Nie wiem czy ktoś pisał w tej sprawie, ale nie mogę włączyć opcji 'automatyczne logowanie'. Funkcja zapamiętaj działa cacy ale tamto ni czorta. Bajerowałem przy ciasteczkach, próbowałem na 4 przeglądarkach etc. NIC. Czy wy też macie z tym problem?

Komentarz

Niestety tak.. przy ostatniej awarii forum coś się musiało zepsuć z tym, wcześniej jeszcze często się samo wylogowywało, ale teraz jest lepiej.
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
              No nie wiem żeby był porządek.Niby nie przeszkadza,ale mogło by być ładnie wyczyszczone.Widziałem takie coś na kilku forach.Chyba,że ma być to taki prestiż "Zobaczcie my mamy 2000 użytkowników,a wy tylko 1000"

mCq- tak to jest taka przypadłość tego forum.Bardzo irytujące to nie jest,bo po wejściu na stronkę tylko klikasz "Zaloguj" i już jesteś (nick i hasło są uzupełnione).Ale czy automatyczne logowanie będzie naprawione to nie wiem.W ogóle wie ktoś czy da się to naprawić i czy chociaż w przyszłości będzie to działać

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                Zamieszczone przez Witek Enzo
                No nie wiem żeby był porządek.Niby nie przeszkadza,ale mogło by być ładnie wyczyszczone.Widziałem takie coś na kilku forach.Chyba,że ma być to taki prestiż "Zobaczcie my mamy 2000 użytkowników,a wy tylko 1000"

mCq- tak to jest taka przypadłość tego forum.Bardzo irytujące to nie jest,bo po wejściu na stronkę tylko klikasz "Zaloguj" i już jesteś (nick i hasło są uzupełnione).Ale czy automatyczne logowanie będzie naprawione to nie wiem.W ogóle wie ktoś czy da się to naprawić i czy chociaż w przyszłości będzie to działać
                Mi się tam wydaje, że nie jest to zbyt konieczne by cokolwiek z tymi kontami robić.
                A autologowanie było, ale tak jak już mówiłem - przy okazji ostatniej awarii przestało działać na dłużej. Oby Piotr to naprawił kiedyś..
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A tego przypadkiem nie da się ustawić w panelu administracyjnym strony? Chyba tam jest taka opcja "automatyczne logowanie" na włącz i wyłącz. Nie dam sobie ręki uciąć, ale jeśli to jest phpbb by przemo to bankowo tam coś takiego jest :]

Komentarz

No tak - ale to nadal 'robota' dla Admina.
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

A ja się znowu spytam
                      Kiedy będzie PORTAL ?? (i nie o gre mi chodzi) Nawet na Wordpressie czy joomli postawić. Są przepiękne szablony a i roboty nie trzeba dużo wkładać w to. Jak ktoś nie ma czasu mogę coś takiego postawić i ewentulanie gotową stronkę zarządcy podesłać żeby wgrał.

Komentarz

When it's done.
                        1+1=10

Komentarz

Sqad- nie wiadomo. To pytanie do Admina który bywa rzadko. Był okres w którym odwiedzał nas regularnie i właśnie wtedy przedstawił swoje plany. Bądź co bądź dość potężne.
                          Tymczasem miesiące mijają Gt na półkach a GranTurismo Polska z ręką w nocniku. Szkoda.

Ludzie chce zrobić oficjalny profil forum na Facebooku? Myślicie że ok? To potężne źródło rozgłosu.

Komentarz

Jesli spotka sie to z aprobata wiekszosci moderatorow (na admina chyba nie ma co liczyc), nie widze przeszkod. Na fb, na twitterze, na youtube, na myspace, na gronie, na nk, na.. na.. gdzie sie jeszcze cos zaklada? :mrgreen:

Komentarz

Gumkę na pindola xD

Imo fb starczy twitter nie jest jeszcze spolszczony, grono to kupa etc.

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                                A ja się znowu spytam
                                Kiedy będzie PORTAL ?? (i nie o gre mi chodzi) Nawet na Wordpressie czy joomli postawić. Są przepiękne szablony a i roboty nie trzeba dużo wkładać w to. Jak ktoś nie ma czasu mogę coś takiego postawić i ewentulanie gotową stronkę zarządcy podesłać żeby wgrał.
                                Potwierdzam. Na Joomla'i postawiłem stronę "Za Zakrętem" nową... i to potężne narzędzie. I bardzo łatwe i przyjemne w obsłudze

Co do Facebook'a - jestem za!

Komentarz

Pracuję...
                                X