Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Co jeszcze potrzeba na forum? Piszcie o tym tutaj!

Przecież forum jest na razie w wersji "beta".Spokojnie wszystko będzie na pewno zrobione w swoim czasie

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
      Dodałem do profilu pole pod numer GG
      Dobry pomysł .

Komentarz

Dodałem bbcode pod Youtube.

Przykład:

Kod:
        [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0[/youtube]
        [youtube:3c4pp2dc]http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0[/youtube:3c4pp2dc]
        1+1=10

Komentarz

sprawa wyszła z mojej propozycji
          myślę że to będzie wygodniejsze
          i tez jak wróci stara szerokość forum to będzie lepiej się oglądało

Komentarz

przydałaby się stara szerokość, bo najbardziej cierpi na tym photo mode, imho najlepszy dział, a tu fotki poucinane, fajnie że jest jutub, można by coś pomyśleć o replayach, i co jeszcze... frytki do tego?
            a propo portali społecznościowych, bo kilka tematów wstecz jest mowa o tym, możnaby uruchomić na google+ odpowiednią stronkę.
            “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Zmienić czcionkę w okienku gdzie pisze się wiadomość na taką co jest już w gotowym poście

Komentarz

Właśnie miałem to napisać

Komentarz

Do Photo Mode nawet nie zaglądam ( a szkoda ), bo irytują mnie ucięte zdjęcia

Komentarz

Zamieszczone przez rorschach
                    przydałaby się stara szerokość, bo najbardziej cierpi na tym photo mode, imho najlepszy dział, a tu fotki poucinane, fajnie że jest jutub, można by coś pomyśleć o replayach, i co jeszcze... frytki do tego?
                    a propo portali społecznościowych, bo kilka tematów wstecz jest mowa o tym, możnaby uruchomić na google+ odpowiednią stronkę.
                    G+ jest chyba na razie w fazie Beta

Komentarz

Ja moge wam wyslac zaproszenia do G+, mam to juz od 3ch tygodni prawie. Moj kolega znal tam kogos od nich i otrzymalismy od niego zaproszenie. Nowy portal bedzie gotowy do konca tego miesiaca (mam nadzieje) bo kolega znow ma jakies opoznienia.

A co do szerokosci to avatar oraz caly ten podpis pod nim zostanie przeniesiony nad wiadomosc uzytkownika. Oczywuscue bedziemy muslieli troszke zmniejszyc swoja ikonke.

Komentarz

Hm, strony się przez to mogą wydłużyć, i moim zdaniem, zrobić lekko ciężkawe do strawienia. Tak jedziemy po postach, a potem trzeba się będzie za każdym razem przebujać przez dodatkowe info nad postem.

Komentarz

Informacje o użytkowniku powinny zostać z prawej strony. Wystarczy je tylko zmniejszyć między innymi przez ograniczenie lub całkowite usunięcie avatarów. Podpisy w zupełności wystarczą.

Komentarz

Ja jestem za tym aby info zostały po staremu nie tykane, jedyne co zrobić to poszerzyć stronę do 1024 lub 1280 pikseli.

Komentarz

Zamieszczone przez Angello
                              siniak chce abym zrobił tą fotorelacje, ale chyba jednak zrobię jak będzie dawny rozmiar okna.

Komentarz

Zamieszczone przez Krazio
                                Zamieszczone przez Angello
                                siniak chce abym zrobił tą fotorelacje, ale chyba jednak zrobię jak będzie dawny rozmiar okna.
                                A tam od razu "chce" - ładnie prosi i to wszystko :mrgreen:
                                A co do obcinania to można:
                                1) dopasować format fotek do obecnej szerokości (robią tak niektórzy koledzy w Photo Mode) lub
                                2) ppm -> "pokaż obrazek" i już mamy oryginalny format. Trwa to sekundę więc myślę że jesteście w stanie to wytrzymać do przyszłego tygodnia :wink:

Komentarz

Pracuję...
                                X