Na pewno ktoś kto projektował logo piwa myślał o tym czy jak je odwróci to coś wyjdzie Identycznie z piosenkami... Boże jakie to wszystko denne jest to pożal sie...
To w takim razie weźcie sobie logo piwa Heinekena o odwróćcie go w pionie ,dobrze się przypatrzcie i stwierdźcie co tam zauważyliście.
to wygląda mniej więcej jak koszulka , ale takie było założenie , że tak ma być
PS
Wilku nie mam do Ciebie o nic pretensji bo to co napisałem było z jajem , przecież nie spalę Cię za to na stosie :mrgreen:
a tak nawiasem weź ty chłopie napisz jakiś horror bo masz talent do tego :wink:
PS
Wilku nie mam do Ciebie o nic pretensji bo to co napisałem było z jajem , przecież nie spalę Cię za to na stosie :mrgreen:
a tak nawiasem weź ty chłopie napisz jakiś horror bo masz talent do tego :wink:
Jeszcze wogóle niepisałem ,ale dzięki za podsunięcie pomysłu ,być może w przyszłości coś tam stworzę.
Nie ,to tak dla "szpanu" w naszej informatycznej klasie ,bo lubią sobie też rysować pentagramy na tablicy jak i na stole ,mało to jeszcze 70% to antysemici i nienawiść do czarnych [prawie jak Ku Klux Klan]
Jak się zaczyna religia ,jest ksiądz i już po modlitwie ,to spóźnieni wchodzą do sali i krzyczą "Ave Szatan!"
Po:
1.Ja niejestem antysemitą, satanistą ,czy al-satanistą[wiara w Szatana ,ale do końca wierzący niewie jak wygląda]
2.To taka "zasłona dymna" ,żeby tak każdy myślał ,a tak naprawdę jest na odwrót.
OT.
Powiedzcie jakieś zdanie [byle o czym ,żeby to miało sens] ,nagrajcie to co powiecie ,otwórzcie w programie [Audacity] i wybierzcie plik w którym jest nagrana wasza mowa ,następnie w [Efekty] >>> [Odwróć w czasie] i gotowe . . . życzę miłego szyfrowania.
Wszystko zależy w jakiej tonacji będziecie to wymawiać ,mam na myśli wyrazistość słów i "emocje" ,czyli radośnie ,smutno itp.
Komentarz