Re: Backmasking
Początkowo olałem temat... jako bzdurę i coś śmiesznego... ale to co przeczytałem mnie powaliło
WTF....
lla me"chtac attog znaczy I love satan ?
Nie wiem po jakiemu to ale I love satan ni chu*a z tego nie wychodzi...
Co do tego Plus czy minus... Dla mnie jeden bełkot... Tak jak koledzy wyżej pisali... jeżeli chcemy się czegoś doszukać to się tego doszukamy... nawet w psim gównie doszukasz się Picassa na upartego...
Piosenka z Gumisiami mnie w ogóle roz***ała
Po pierwsze wszystkie piosenki nie są tylko odwrócone ale także przyśpieszone... Dla tego może się wydawać że "coś" słyszymy... ale dla mnie coś w stylu gadsaw cyadac sakdarta czy inny bełkot nie może być odbierany jako słowo które znajduję się w języku polski...
Kolejna bajka wymyślona przez ludzi którym się nudzi w domu
Nie chcę tutaj nikogo obrażać ale ktoś kto w to wierzy musi być niespełna rozumu
Albo mieć 10 lat
Początkowo olałem temat... jako bzdurę i coś śmiesznego... ale to co przeczytałem mnie powaliło

Zamieszczone przez WiLkU666

Piosenka z Gumisiami mnie w ogóle roz***ała

Po pierwsze wszystkie piosenki nie są tylko odwrócone ale także przyśpieszone... Dla tego może się wydawać że "coś" słyszymy... ale dla mnie coś w stylu gadsaw cyadac sakdarta czy inny bełkot nie może być odbierany jako słowo które znajduję się w języku polski...

Nie chcę tutaj nikogo obrażać ale ktoś kto w to wierzy musi być niespełna rozumu

Komentarz