Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Backmasking

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Backmasking

Wilku ma jakieś zapędy satanistyczne :mrgreen:

(FAAAAJNIEEEEEEEE )

Komentarz

to odkrycie mojego brata

niemam zapędów satanistycznych , przecież sam tego niewymyśliłem ,tylko odwróciłem okładkę i wyszło takie cuś

P.S - Trochę czuje się jak te gwiazdy rockowe z lat 70tych co były właśnie osądzane o satanizm.

To w takim razie weźcie sobie logo piwa Heinekena o odwróćcie go w pionie ,dobrze się przypatrzcie i stwierdźcie co tam zauważyliście.
      Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Na pewno ktoś kto projektował logo piwa myślał o tym czy jak je odwróci to coś wyjdzie Identycznie z piosenkami... Boże jakie to wszystko denne jest to pożal sie...

Komentarz

Mówiłem żeby ten cyrk z małpami zamknąć.

PS:Wilku-To ten Twój brat odkrywczy. Pewnie tak jak Ty.

Komentarz

Zamieszczone przez WiLkU666

To w takim razie weźcie sobie logo piwa Heinekena o odwróćcie go w pionie ,dobrze się przypatrzcie i stwierdźcie co tam zauważyliście.

to wygląda mniej więcej jak koszulka , ale takie było założenie , że tak ma być

PS
            Wilku nie mam do Ciebie o nic pretensji bo to co napisałem było z jajem , przecież nie spalę Cię za to na stosie :mrgreen:
            a tak nawiasem weź ty chłopie napisz jakiś horror bo masz talent do tego :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Overseer
              Zamieszczone przez WiLkU666

PS
              Wilku nie mam do Ciebie o nic pretensji bo to co napisałem było z jajem , przecież nie spalę Cię za to na stosie :mrgreen:
              a tak nawiasem weź ty chłopie napisz jakiś horror bo masz talent do tego :wink:

Jeszcze wogóle niepisałem ,ale dzięki za podsunięcie pomysłu ,być może w przyszłości coś tam stworzę.

Komentarz

A tak nawiasem czemu masz 666 w nicku?? czyżby jakieś nawiązanie do szatana? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Nie ,to tak dla "szpanu" w naszej informatycznej klasie ,bo lubią sobie też rysować pentagramy na tablicy jak i na stole ,mało to jeszcze 70% to antysemici i nienawiść do czarnych [prawie jak Ku Klux Klan]
                  Jak się zaczyna religia ,jest ksiądz i już po modlitwie ,to spóźnieni wchodzą do sali i krzyczą "Ave Szatan!"

Po:

1.Ja niejestem antysemitą, satanistą ,czy al-satanistą[wiara w Szatana ,ale do końca wierzący niewie jak wygląda]

2.To taka "zasłona dymna" ,żeby tak każdy myślał ,a tak naprawdę jest na odwrót.

OT.

Powiedzcie jakieś zdanie [byle o czym ,żeby to miało sens] ,nagrajcie to co powiecie ,otwórzcie w programie [Audacity] i wybierzcie plik w którym jest nagrana wasza mowa ,następnie w [Efekty] >>> [Odwróć w czasie] i gotowe . . . życzę miłego szyfrowania.

Wszystko zależy w jakiej tonacji będziecie to wymawiać ,mam na myśli wyrazistość słów i "emocje" ,czyli radośnie ,smutno itp.

Komentarz

2.To taka "zasłona dymna" ,żeby tak każdy myślał ,a tak naprawdę jest na odwrót.
                    twoje "inteligentne" posty też są taką zasłoną dymną ;/
                    narancs alternativa

Komentarz

Podobno jak się puści "Linkin Park - Numb" od końca to też jest ciekawie

Komentarz

Spróbuje ,chyba ,że ktoś będzie ode mnie szybszy ,bo teraz zbyt dużo wolnego czasu niemam.

Komentarz

Pracuję...
                        X