Re: Piractwo
Do końca się z Tobą nie zgodzę... Jestem przekonany że co najmniej 50% "piratów" bez problemu mogła by sobie pozwolić na kupno tej czy owej gry, oczywiście nie mówimy tutaj o wszystkich tytułach, ponieważ mało kogo stać na 5 nowych gier kupionych na raz... Jednak nie zmienia to faktu że mogli by je nabyć w odpowiednim odstępie czasowym :wink:
Kauris, wielu było mądrych co próbowali zbawić świat... I jak kończyli
Tak jak napisałeś większość nie posiada tej świadomości że sobie nie radzą. Jednak główny problem jest w tym aby się przyznać że sobie nie radzimy :wink: W tym tkwi największy babol, zrozumieć może i z czasem zrozumieją, jednak przyznać się do błędu... W cuda nie wierzę...
Co do "mądrości" które ktoś próbował nam przekazać... Wszyscy je znamy, jednak tak na prawdę ile z nas je rozumie...
Mniejsza... Znowu schodzimy z głównego wątku... To co miałem do napisania napisałem parę postów wyżej, na razie nie riposty więc nie mam co dalej tematu rozwijać...
Pozdrawiam
Zamieszczone przez Kauris
Kauris, wielu było mądrych co próbowali zbawić świat... I jak kończyli

Co do "mądrości" które ktoś próbował nam przekazać... Wszyscy je znamy, jednak tak na prawdę ile z nas je rozumie...

Mniejsza... Znowu schodzimy z głównego wątku... To co miałem do napisania napisałem parę postów wyżej, na razie nie riposty więc nie mam co dalej tematu rozwijać...
Pozdrawiam

Komentarz