Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Piractwo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Piractwo

Zamieszczone przez Kauris
    Badzcie uczciwi, mowcie o utracie zyskow, ale nie kradziezy. I to w 99% przypadkow o utracie zyskow ktorych nigdy by nie bylo. Przeciez nie stac go by kupic te gry i muzyke. Porownywanie sciagania softu z netu do kradziezy samochodu jest paranoja.
    Do końca się z Tobą nie zgodzę... Jestem przekonany że co najmniej 50% "piratów" bez problemu mogła by sobie pozwolić na kupno tej czy owej gry, oczywiście nie mówimy tutaj o wszystkich tytułach, ponieważ mało kogo stać na 5 nowych gier kupionych na raz... Jednak nie zmienia to faktu że mogli by je nabyć w odpowiednim odstępie czasowym :wink:

Kauris, wielu było mądrych co próbowali zbawić świat... I jak kończyli Tak jak napisałeś większość nie posiada tej świadomości że sobie nie radzą. Jednak główny problem jest w tym aby się przyznać że sobie nie radzimy :wink: W tym tkwi największy babol, zrozumieć może i z czasem zrozumieją, jednak przyznać się do błędu... W cuda nie wierzę...
    Co do "mądrości" które ktoś próbował nam przekazać... Wszyscy je znamy, jednak tak na prawdę ile z nas je rozumie...
    Mniejsza... Znowu schodzimy z głównego wątku... To co miałem do napisania napisałem parę postów wyżej, na razie nie riposty więc nie mam co dalej tematu rozwijać...

Pozdrawiam

Komentarz

Wiem że to co teraz opisze będzie cwaniactwem ale zgodnym z prawem :wink: Potrzebna wam jest tylko przeglądarka IE7
      Po prostu wejdźcie sobie na np. http://www.wrzuta.pl i odsłuchajcie cały utwór. Następnie do pozycji "Narzędzia" naszej przeglądarki a następnie [opcje internetowe]->przy historii przeglądania naciskamy [wyświetl pliki] i...mamy tutaj pliki tymczasowe stron które przeglądaliśmy, w tym dany utwór w formacie mp3 który przed chwila słuchaliśmy. Nie uważam tego za piractwo bo przecież nie ściągaliśmy świadomie żadnego pliku. Podobnie jest z J2B.

Komentarz

Tyle ze ta mp3 i tak pewnie nie jest legalna ...samo to ze znalazla sie na wrzucie czy na innym tego typu portalu. Pirat is Pirat.

Komentarz

Pracuję...
        X