Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najnowsze zakupy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Najnowsze zakupy

Zamieszczone przez kyjgel
    iP4. Pierwszy dopracowany telefon Apple. Dla mnie jego jedynÄ… wadÄ… jest cena.
    Kyjgel a może słyszałeś o słynnym gubieniu zasięgu albo o przeżółkłych zdjęciach.Tomek iP4 jest na pewno dobrym telefonem ale porównanie z już mocno przestarzałym HTC HD jest trochę nie na miejscu.Z prędkością działania bym się nie zgodził bo bawiłem się SGS na andku 2.2 i na serio jest strasznie szybki.Ale jak ci się podoba to życzę miłego użytkowania.

Komentarz

Zamieszczone przez janki96
      Zamieszczone przez kyjgel
      iP4. Pierwszy dopracowany telefon Apple. Dla mnie jego jedynÄ… wadÄ… jest cena.
      Kyjgel a może słyszałeś o słynnym gubieniu zasięgu albo o przeżółkłych zdjęciach.Tomek iP4 jest na pewno dobrym telefonem ale porównanie z już mocno przestarzałym HTC HD jest trochę nie na miejscu.Z prędkością działania bym się nie zgodził bo bawiłem się SGS na andku 2.2 i na serio jest strasznie szybki.Ale jak ci się podoba to życzę miłego użytkowania.
      Były to wady pierwszych egzemplarzy, teraz jest wszystko ok :wink:

Komentarz

Ja też bawiłem się Galaxy S;D i super telefon, ale wykonanie iP4... to bajka.

Swoją drogą- jest jedna irytująca rzecz, telefon ten wykorzystuje karty microsim. Dorobić ją to problem i koszt... ale zwykła po odpowiednim przycięciu też działa

Na razie jestem bardzo na tak ale zobaczymy, z czasem może uwidocznią się jakieś wnerwiające przypadłości.

Komentarz

W końcu kupiłem

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
            W końcu kupiłem

z vip kodem? :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89

Yokohama W.Drive 185/60/r14

Nie wiem czy to dobry wybór, się zobaczy
              Miałem je w hondzie. Przyznam, ze zajebiste są ten sam rozmiar. Najlepsze moje zimówki

Komentarz

Zamieszczone przez AroVW
                z vip kodem? :wink:
                Hmm nie wiem Kupiłem grę w sklepie gry-online.pl.Wersja standardowa 90 zł Ten vip code jest w limitowanej edycji czy co

BTW- dzisiejsze zakupy :

Saitek Cyborg R.A.T. 5

Razer Goliathus

Komentarz

Logitech Chillstream.

Kupiony okazyjnie... Kumpel oddał za 30zł
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Chillstream fajna sprawa, wygląda jak do Xboxa lecz z nim nie współpracuje i do tego jest sporo za mały no chyba że dziecinne ręce

Komentarz

W koncu czlowiek moze posluchac prawdziwej Muzyki... Rodzice zachowali troche plyt. W sumie kolo 50. Najstarsze egzemplarze maja po 40+lat. Polskie i zagraniczne.

Niesamowite, niepowtarzalne brzmienie

Komentarz

Gratuluje zakupu!
                        Muzyka z vinyli to jest to^^
                        Ja sam jakiś czas temu wzbogaciłem swoje audio o gramofon- ION Profile Pro. Po podłączeniu do amplitunera zakochałem się, stargałem wszystkie płyty ze strychu klimat nieziemski.

Komentarz

Ja ostatnio wykminiłem od babci starą Unitrę.. tylko że płyt mi brakuje, a nowe są dość drogie.. ale klimat.. <3
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Można uznać to za zakup

Więcej tutaj
                            viewtopic.php?f=29&t=4849&p=88020#p88020

Komentarz

Wit-pobiegaj po jakiś targach staroci. Są chyba nawet jakieś sklepy z używanymi winylami. Albo alledrogo. Kiedyś miałem taką maszynkę, fajny klimat tego "szumu" starej płyty. Ale się zepsuło
                              W garażu mam też gdzieś magnetofon szpulowy, fajny "zabytek".
                              Sqad- Ow boy,ow boy i want this

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                                Ten vip code jest w limitowanej edycji czy co
                                No te z VIP kodem to te droższe chociaż teraz są do kupienia już po 140zł a nie jak kiedyś 189 dostajesz kilka bonusów na online i bf 1943 i cos tam jeszcze ... generalnie taki frykasik ale wole poczekać na BF3

Zamieszczone przez thooorn
                                W koncu czlowiek moze posluchac prawdziwej Muzyki...
                                Święte słowa :wink: mam w domu technicsa kupionego kiedyś na giełdzie staroci (niestety moja unitra przestała działać ) za jakieś 100zł , potem dokupiłem głośniki za 30zł pakiet vinyli od ojca z lat młodości i HEYAH mp3 wysiada

Zamieszczone przez Witek Enzo
                                tylko że płyt mi brakuje, a nowe są dość drogie
                                Idź właśnie na jakiś taki "flumark" ze starociami, winyle kupisz po 2-5zł , mi się trafił album SCORPIONS - Love at first sting za 3zł

Komentarz

PracujÄ™...
                                X